Pozdrav svima i dobrodošli u EMEM TRAVEL DIARIES, novi serijal na našem blogu koji će se održavati svake godine u periodu od kraja meseca Juna, pa sve do kraja meseca Avgusta.

Kao što i sami znate, ja se redovni volonter u Mladim Istraživačima Srbije i volim da dok putujem širom Evrope, pomažem različitim državama i ljudima u njoj, kao i da učim o njihovom jeziku, njihovoj kulturi i njihovom načinu života.

Pored volontiranja širom Evrope, takođe volontiram na Univerzijadama, raznim velikim dešavanjima u svetu i učestvujem u likovnim kolonijama.

Tako da moj život nikada nije dosadan i svake godine ova putovanja se pretvore u ludu avanturu koju ja volim da delim sa vama kroz moje Emem Putne Dnevnike.

A ovaj post će vas uputiti u to koje sam serijale u okviru ovih putnih dnevnika objavila i koja mesta trebam da posetim u skorije vreme. Tako da ukoliko nemate šta da čitate, spremite se jer će vam ovi naredni serijali biti izuzetno zanimljivi!


EMEM PUTNI DNEVNICI

VOLONTERSKI KAMP – ITALIJA, SPILAMBERTO (2019)

2019 godine održao se volonterski kamp u Italiji, gde sam prvi put u životu uzela kofer i odlučila se da sama odem u Italiju i boravim u njoj mesec dana.

Kamp na koji sam se prijavila održavao se u Spilambertu, u kući Casa Overseas, gde je moj glavni zadatak bio renoviranje kuće i rad u bašti.

Obzirom da sam u tom periodu imala 17 godina, kamp na kojem sam bila bio je teen kamp, tako da je čitav ovaj serijal zasnovan na mome iskustvu kao jednoj tinejžerki koja je otišla u nepoznatu državu da pomogne ljudima tamo i nauči više o njoj, kako sam živela tamo, šta sam sve naučila, osećanja koja sam doživela i mojim odnosima sa ljudima u okviru kampa.

Serijal se sadrži od 13 epizoda, koje možete pročitati na sledećim linkovima:

LIKOVNA KOLONIJA, SREBRNO JEZERO (2020)

U Septemberu 2020 godine održala se likovna kolonija na Srebrnom jezeru kod Velikog Gradišta.

Ja se već duži niz godina bavim umetnošću, pogotovo slikarstvom, a ovo je prva likovna kolonija na koju sam pozvana i na kojoj sam učestvovala.

Sve je počelo sa nagradom koju sam dobila kao najmlađa učesnica Drugog Međunarodnog bijenala „Golub i cveće“ Milana Besarabića. U nagradi nalazio se sertifikat, trofej, cveće, sveća i put u Veliko Gradište, na Srebrno jezero, da se priključim likovnim kolonijama sa slavnim umetnicima širom sveta!

Serijal se bazira na mome iskustvu kao najmlađoj umetnici među svetski poznatim umetnicima, na stvarima koje sam naučila kada je u pitanju umetnost, na procesu rada na mojoj slici i na upoznavanju svoje države i svih čari u njoj.

Ovaj serijal sastoji se od jednog uvoda u priču i četiri epizode, koje možete pročitati na sledećim linkovima:

OSTATAK LISTE DOLAZI ČIM NOVI SERIJALI BUDU ONLINE


To bi bilo to što se tiče serijala u okviru Emem putnih dnevnika, koji su izbačeni online. Novi serijali dolaze uskoro, a vi mi slobodno pišite u komentare koju državu želite da posetim ili gde želite da idem da volontiram i videću da vaše želje i ispunim!


P.S. Pored Emem putnih dnevnika, u TRAVEL sekciji imate puno Q&A i recenzija državi koje sam posetila i mesta na kojima sam boravila. Pogledajte ih, možda vam se svide 😉

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *