Mogla bih za sebe da kažem da se bavim istraživanjem i implementiranjem znanja, metoda i praksi koje utiču na povećanje prodaje i razvitak biznisa na Instagramu.

Međutim, i ako je moja strast i životna misija pomaganje ljudima da izgrade svoje uspešne biznise preko kojih će moći da žive svoje snove o kojima su uvek mašali. Unutar sebe gajim još jako puno strasti, entuzijazma i ljubavi, i prema drugim oblastima koje ovaj život pruža.

Jako sam strastvena povodom ličnog rasta i razvoja. Smatram da ne postoji ništa lepše od rada na sebi, svom napredku, isceljenju i razvitku još veće ljubavi prema sebi i svetu koji nas okružuje.
 
Po prirodi sam jako znatiželjna osoba i obožavam da učim nove stvari, samim time jako volim da istražujem ljubavne dinamike, komunikacione veštine, čitanje govora tela i mikro izraza, tehnike meditacije, buđenja ženske energije, tantra healinga i još puno toga što se pojavi na mome životnom putu.
 
Zalažem se za zdrav život, trening, a svoje slobodno vreme obožavam da ispunim egzotičnim i hedonističkim putovanjima širom sveta, dok istražujem različite kulture i okružujem se ljudima koji prijaju mom biću.
 
Ovo je samo jedno kratko predstavljanje i uvod u moj život, a ja se nadam da ćemo uskoro mnogo bolje da se upoznamo, konektujemo i potencijalno sarađujemo. 🙂

Moj blog je oduvek bio moj srećni kutak gde se mogu izraziti na način koji mi prija, gde mogu da delim nove stvari koje sam naučila, iskustva kroz koja sam prošla, mesta na kojima sam bila. Ovde pišem ono što moje srce želi i dopuštam ljudima da upoznaju mene iza svih kamera i reflektora. Tako da ćeš na mome blogu veoma lako moći da pronađeš teme kao što su: način života, biznis, putovanja, lični razvoj i druge teme slične napomenutim.

Moj biznis se zasniva na pomoći preduzetnicima da razviju svoj biznis na Instagramu, kreiraju profil koji će se isticati od konkurencije i naprave neverovatne rezultate i prodaju putem ove društvene mreže.

Evidentno je da je Instagram postao svakodnevnica svakoga od nas i da danas ukoliko jedan biznis nije na Instagramu, to je kao da ne postoji.

Ja sam tu da pomognem svakom preduzetniku da kreira profil koji je unikatan, koji ima vrhunski sadržaj, brending, kvalitetan dizajn, jasnu strukturu i personalizovan pristup koji će publici da se svidi i da ih navede ne samo na kupovinu, već i na izgradnju duboke konekcije sa brendom.

0 k
lajkova moje blog stranice
0 k
redovnih čitalaca bloga
0 +
zadovoljnih klijenta
5/5
Ocena blog stranice:
128,000 ljudi je glasalo 100%

Brendovi sa kojima sam sarađivala kao influenser

Kao influenserka i kao blogerka sam sarađivala sa brojnim brendovima, modnim kućama i lokalima. U ovoj sekciji moga bloga moći ćeš da vidiš sa kime sam sve vršila poslovnu saradnju.

Gostovanja i intervjui

Za svojih pet godina blogovanja, gostovala sam u različitim TV emisijima, portalima i davala sam intervju-e mnogim magazinima. Sva gostovanja i intervju-e možete pročitati na linku ispod.

A ukoliko ste zainteresovani da me intervjuišete ili pozovete na gostovanje, javite mi se putem email-a ili instagrama.