About me

SVE O MENI & MOME BIZNISU

U ovoj sekciji na mome blogu će te saznati sve o meni, mome blogu i biznisu koji ja vodim online. Uživajte!

Pozdrav svima i dobrodošli na moj blog, ja sam Mila Durman, mada sam svima poznatija po mome umetničkom imenu Emem. Ja sam osamnaestogodišnja devojka koja obožava umetnost, putovanja, humanitarni rad i digitalni svet.

Od malih nogu bavim se slikarstvom, umetnost kroz godine i godine u meni budi lepotu, osećaj slobode i moć prikazivanja moje mašte i prenošenja određene poruke drugima. Trenutno završavam srednju umetničku školu i planiram svoje obrazovanje da nastavim kao IT, obzirom da gajim neverovatnu ljubav prema digitalnom svetu, a to sam otkrila tek nakon što sam otvorila svoj blog davne 2017 godine putem Instagrama.

Kao što sam napomenula, pored slikarstva i digitalnog sveta, obožavam da putujem i volontiram. Šta više sam član Mladih Istraživača Srbije i svake godine putujem širom Evrope da volontiram i pritom upoznam nove ljude, drugačiji način života i drugačiju kulturu. Veoma često učestvujem i na humanitarnim izložbama i u humanitarnim akcijama, i trudim se da putem svoga bloga i svoje popularnosti na internetu podstaknem što više ljudi na isto.

Mislim da su to glavne stavke koje me opisuju. Međutim, ukoliko vas interesuje malo više o meni, mogla bih takođe reći da sam ljubitelj knjiga, spašavanja životinja, učenja novih jezika, gejmovanja i upoznavanja novih ljudi. Obožavam da provodim vreme sa voljenima, mada veoma često desi da to vreme zamenim sa radom na mome biznisu. Za sve moje drage ljude koji prate astrologiju, u horoskopu sam Blizanac - Škorpija. 🙂

Svoj blog pod imenom "Emem Blog" prvi put otvorila sam na Instagramu 04.04.2017 godine, a svoju karijeru započela sam kao tinejdž blogerka. Blog sam prvenstveno otvorila da bih mogla da pomognem mladima da prevaziđu svoje probleme u doba puberteta, a i da bih uspela da svoj glas kao javne ličnosti koristim u dobre svrhe. 2018 godine postajem jedan od prvih članova najveće zajednice blogera na Balkanu "Bloger Fest".

Krajem 2018 godine otvaram svoj web blog, menjam nišu i posvećujem se Lifestyle, Business, Fashion & Travel temema, moj cilj postaje izgradnja svog ličnog brenda, deljenje stečenog znanja i prikazivanje javnosti. U toku 2019 godine uspela sam da postanem najpopularnija tinejdž blogerka na Balkanu, uspela sam da monetizujem svoj blog, sklopim saradnje sa velikim brojem brendova i steknem svoje prve klijente.

2020 godine stižem do 100,000 redovnih čitalaca na svome blogu, uspešno otvaram svoju online prodavnicu, stičem preko 20,000 zadovoljnih klijenta na mome blogu i preko 100 zadovoljnih klijenta sa sesija 1 na 1. 

Svakog utorka i petka objavljujem nove blog postove. Utorak je dan za lifestyle teme, dok je petak dan za business teme.

Svakog leta organizujem serijal "Emem dnevnici sa putovanja", gde vas uvodim u svoj život i sprovodim vas kroz države i mesta na kojima sam bila. Dok svakog Decembra na mome blogu održavam serijal "31 dan sa Emem", gde zajedno od početka Decembra do kraja Decembra diskutujemo o Novogodišnjim temama i spremamo se za Novu Godinu.

Emem Brend se zasniva na podršci i pomoći svim zainteresovanima koji žele da nešto postignu u životu i da realizuju svoje želje i snove. Za sada je jedan segment kreiran pod nazivom "Digitalni proizvodi" sa čak tri linije proizvoda i preko 200 zadovoljnih kupca!

Emem prodavnicu možete posetiti na linku -> https://shop.ememblog.rs/

STATISTIKE MOJIH DRUŠTVENIH MREŽA

Moj blog pre svega služi da vi uživate u sadržaju koji kreiram i da naučite nešto novo o sebi i o tome kako možete ispuniti vaše snove i postati popularni online! Međutim, pored toga što gledam da kreiram kvalitetan sadržaj, takođe gledam i da sarađujem sa kvalitetnim magazinima, brendovima, lokalima, televizijama i slično.

Ako vam se sviđa ono čime se bavim i ukoliko želite bilo kakvu vrstu saradnje sa mnom, možete mi pisati na mail miladurman@gmail.com i odgovoriću vam u što skorijem roku!

Da se ne bi ste zamarali gledanjem mojih društvenih medija i analiziranjem moje statistike, u ovom segmentu ostaviću vam četiri glavne platforme koje vodim i na kojima kreiram sadržaj. U pitanju su aplikacije: Instagram, Web blog, Youtube & TikTok. Na njih se trenutno najviše fokusiram i na njima najredovnije izbacujem sadržaj. Pored njih vodim i Pinterest koji trenutno ima 1,000 nedeljnih pregleda i mailing listu sa 2,000 subscribera.

Javite mi se putem email-a sa vašom ponudom za saradnju, izaberite društvenu platformu koja vam najviše odgovara za promociju (možete i nekoliko platforma izabrati) i detaljnije ćemo se dogovoriti oko naše saradnje putem mail pošte. 😉

MIŠLJENJA ČITALACA MOGA BLOGA I MOJIH KLIJENTA O MENI I MOME BIZNISU

Ovde se nalaze samo neka od mišljenja čitalaca EMEM bloga i klijenta koji su kupili neki od proizvoda iz moje prodavnice na linku shop.ememblog.rs. 🙂

BRENDOVI SA KOJIMA SAM SARAĐIVALA I SA KOJIMA I DALJE SARAĐUJEM:

POSTANITE ČLAN EMEM ZAJEDNICE KUPOVINOM MASTERCOURSA

uložite 300 evra, steknite znanje, postanite ambasador brenda i zaradite preko 1,000 evra mesečno!
300 INSTAGRAM MASTERCOURSE
  • Steknite svo znanje o instagramu
  • Pokrenite vaš brend online
  • Postanite član emem brend zajednice
  • Bićete zvani mesečno na fotografisanja i druženja
  • Dobijate priliku da zaradite 30% od bilo kog prodanog proizvoda iz prodavnice
POSEBNO

GOSTOVANJA & INTERVJUI

Za svojih pet godina blogovanja, gostovala sam u različitim TV emisijima, portalima i davala sam intervju-e mnogim magazinima. Sva gostovanja i intervju-e možete pročitati na linku ispod.

A ukoliko ste zainteresovani da me intervjuišete ili pozovete na gostovanje, javite mi se putem email-a ili instagrama.

error: Content is protected !!