About me

SVE O MENI & MOME BIZNISU

U ovoj sekciji na mome blogu će te saznati sve o meni, mome blogu i biznisu koji vodim

SVE ŠTO TE INTERESUJE...

Pozdrav svima! Moje ime je Mila Durman i ja sam osnivač naše najčitanije poslovne stranice na internetu zvana “EMEM”, koja trenutno ima preko 200,000 redovnih čitalaca kojima je glavni fokus izgradnja biznisa na instagramu i uspešna prodaja proizvoda i usluga online.

Ova blog stranica osnovana je pre tačno šest godina kada sam intenzivno počela da istražujem vode preduzetništva i pomažem drugim ljudima da kreiraju svoje biznise online. Moram da priznam da je osećaj kada pomognete nekome da izgradi nešto potpuno svoje, da stabilizuje svoje prihode i živi onakav život o kakvom je sanjao jedan od najlepših osećaja na svetu i baš zato svakog dana radim na unapređenju prvenstveno svojih veština kako kroz kurseve ličnog razvoja, tako i kroz kurseve za preduzetništvo i konsultacije sa našim i stranim uspešnim ljudima, da bih mogla drugima da prenesem svoje stečeno znanje i veštine kroz koje svoje klijente vodim do realizacije svojih poslovnih ideja i ciljeva.

Sada, šta je ono što ja upravo sada mogu da ponudim tebi?

Upravo sada, u ovom trenutku, ono što ja tebi mogu da ponudim jeste priliku da konačno uzmeš svoj život u svoje ruke i izgradiš kako sebe kao ličnost, tako i svoj biznis od samog temelja!

Kroz kurs koji trenutno prodajem u svojoj online prodavnici na linku shop.ememblog.rs naučićeš sve tajne i trikove kako postati uspešan preduzetnik na instagramu i zarađivati ludačke svote novca prodajom svojih usluga, proizvoda ili čak reklamiranjem već uspostavljenog biznisa koji vodiš. Ovaj kurs će ti pomoći da razmišljaš i postupaš kao milioner, a uz njega možeš izabrati i opciju 1:1 konsultacija sa mnom gde ćemo zajedno da radimo na izgradnji tvoga biznisa, reklamiranju putem društvenih mreža, dolasku do očiju javnosti i pre svega prodaji tvojih usluga i kurseva ljudima koji će tek da te upoznaju online.

Tu sam da se posvetim tebi, a na tebi je da li si zapravo spreman da izgradiš svoju imperiju i postaneš sam svoj šef?

U nastavku ove “o meni” stranice dobićeš priliku da saznaš još nešto više o mome biznisu, mišljenjima ljudi koji su prošli moj kurs i koji prate moj rad već duži niz godina, videćeš sa kojim sam brendovima i kompanijama sve sarađivala, kao i na kojim sam televizijama sve gostovala. Pored toga pri kraju ove stranice pronaći ćeš link koji će te odvesti do kursa koji će ti promeniti čitav život “INSTAGRAM MASTERCOURSE”, tako da ga pogledaj. To ti je moja topla preporuka! 😉

Moj blog pre svega služi da vi uživate u sadržaju koji kreiram i da naučite nešto novo o sebi i o tome kako možete ispuniti vaše snove i postati popularni online! Međutim, pored toga što gledam da kreiram kvalitetan sadržaj, takođe gledam i da sarađujem sa kvalitetnim magazinima, brendovima, lokalima, televizijama i slično.

Ako vam se sviđa ono čime se bavim i ukoliko želite bilo kakvu vrstu saradnje sa mnom, možete mi pisati na mail miladurman@gmail.com i odgovoriću vam u što skorijem roku!

Da se ne bi ste zamarali gledanjem mojih društvenih medija i analiziranjem moje statistike, u ovom segmentu ostaviću vam četiri glavne platforme koje vodim i na kojima kreiram sadržaj. U pitanju su aplikacije: Instagram, Web blog, Youtube & TikTok. Na njih se trenutno najviše fokusiram i na njima najredovnije izbacujem sadržaj. Pored njih vodim i Pinterest koji trenutno ima 1,000 nedeljnih pregleda i mailing listu sa 2,000 subscribera.

Javite mi se putem email-a sa vašom ponudom za saradnju, izaberite društvenu platformu koja vam najviše odgovara za promociju (možete i nekoliko platforma izabrati) i detaljnije ćemo se dogovoriti oko naše saradnje putem mail pošte. 😉

MIŠLJENJA ČITALACA BLOGA I MOJIH KLIJENTA O MENI I MOME BIZNISU

Ovde se nalaze samo neka od mišljenja čitalaca EMEM bloga i klijenta koji su kupili neki od proizvoda iz moje prodavnice na linku shop.ememblog.rs. 🙂

BRENDOVI SA KOJIMA SAM SARAĐIVALA I SA KOJIMA I DALJE SARAĐUJEM:

GOSTOVANJA & INTERVJUI

Za svojih pet godina blogovanja, gostovala sam u različitim TV emisijima, portalima i davala sam intervju-e mnogim magazinima. Sva gostovanja i intervju-e možete pročitati na linku ispod.

A ukoliko ste zainteresovani da me intervjuišete ili pozovete na gostovanje, javite mi se putem email-a ili instagrama.