About me

SVE O MENI, MOME BLOGU I BIZNISU

O MENI…

Mila Emem Durman

Pozdrav svima i dobrodošli na moj blog, ja sam Mila Durman, mada sam svima poznatija po mome umetničkom imenu Emem. Ja sam osamnaestogodišnja devojka koja obožava umetnost, putovanja, humanitarni rad i digitalni svet.

Od malih nogu bavim se slikarstvom, umetnost kroz godine i godine u meni budi lepotu, osećaj slobode i moć prikazivanja moje mašte i prenošenja određene poruke drugima. Trenutno završavam srednju umetničku školu i planiram svoje obrazovanje da nastavim kao IT, obzirom da gajim neverovatnu ljubav prema digitalnom svetu, a to sam otkrila tek nakon što sam otvorila svoj blog davne 2017 godine putem Instagrama.

Kao što sam napomenula, pored slikarstva i digitalnog sveta, obožavam da putujem i volontiram. Šta više sam član Mladih Istraživača Srbije i svake godine putujem širom Evrope da volontiram i pritom upoznam nove ljude, drugačiji način života i drugačiju kulturu. Veoma često učestvujem i na humanitarnim izložbama i u humanitarnim akcijama, i trudim se da putem svoga bloga i svoje popularnosti na internetu podstaknem što više ljudi na isto.

Mislim da su to glavne stavke koje me opisuju. Međutim, ukoliko vas interesuje malo više o meni, mogla bih takođe reći da sam ljubitelj knjiga, spašavanja životinja, učenja novih jezika, gejmovanja i upoznavanja novih ljudi. Obožavam da provodim vreme sa voljenima, mada veoma često desi da to vreme zamenim sa radom na mome biznisu. Za sve moje drage ljude koji prate astrologiju, u horoskopu sam Blizanac – Škorpija. 🙂

O MOME BLOGU

Svoj blog pod imenom “Emem Blog” prvi put otvorila sam na Instagramu 04.04.2017 godine, a svoju karijeru započela sam kao tinejdž blogerka. Blog sam prvenstveno otvorila da bih mogla da pomognem mladima da prevaziđu svoje probleme u doba puberteta, a i da bih uspela da svoj glas kao javne ličnosti koristim u dobre svrhe. 2018 godine postajem jedan od prvih članova najveće zajednice blogera na Balkanu “Bloger Fest”.

Krajem 2018 godine otvaram svoj web blog, menjam nišu i posvećujem se Lifestyle, Business, Fashion & Travel temema, moj cilj postaje izgradnja svog ličnog brenda, deljenje stečenog znanja i prikazivanje javnosti. U toku 2019 godine uspela sam da postanem najpopularnija tinejdž blogerka na Balkanu, uspela sam da monetizujem svoj blog, sklopim saradnje sa velikim brojem brendova i steknem svoje prve klijente.

2020 godine stižem do 100,000 redovnih čitalaca na svome blogu, uspešno otvaram svoju online prodavnicu, stičem preko 20,000 zadovoljnih klijenta na mome blogu i preko 100 zadovoljnih klijenta sa sesija 1 na 1. 

Svakog utorka i petka objavljujem nove blog postove. Utorak je dan za lifestyle teme, dok je petak dan za business teme.

Svakog leta organizujem serijal “Emem dnevnici sa putovanja”, gde vas uvodim u svoj život i sprovodim vas kroz države i mesta na kojima sam bila. Dok svakog Decembra na mome blogu održavam serijal “31 dan sa Emem”, gde zajedno od početka Decembra do kraja Decembra diskutujemo o Novogodišnjim temama i spremamo se za Novu Godinu.

O MOJOJ PRODAVNICI & BRENDU…

Emem Brend se zasniva na podršci i pomoći svim zainteresovanima koji žele da nešto postignu u životu i da realizuju svoje želje i snove. Za sada je jedan segment kreiran pod nazivom “Digitalni proizvodi” sa čak tri linije proizvoda i preko 200 zadovoljnih kupca!

Emem prodavnicu možete posetiti na linku -> https://shop.ememblog.rs/

BRENDOVI SA KOJIMA SAM RADILA SARADNJE:

MOJA BIZNIS KARTICA, STATISTIKE & CENOVNIK.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa mnom u prilogu desno imate statistike svih mojih platformi. A za samu saradnju možete mi se obratiti putem email-a miladurman@gmail.com ili instagram naloga @ememblog.rs

GOSTOVANJA & INTERVJUI

Za svoje četiri godine blogovanja, gostovala sam u različitim TV emisijima, portalima i davala sam intervju-e mnogim portalima. Sva gostovanja i intervju-e možete pročitati na linku ispod.

A ukoliko ste zainteresovani da me intervjuišete ili pozovete na gostovanje, javite mi se putem email-a ili instagrama.

error: Content is protected !!