About me

SVE O MENI, MOME BLOGU I BIZNISU

O MENI…

 

Mila Emem Durman

Pozdrav svima i dobrodošli na moj blog, ja sam Mila Durman, mada sam svima poznatija po mome umetničkom imenu Emem. Ja sam osamnaestogodišnja devojka koja obožava umetnost, putovanja, humanitarni rad i digitalni svet.

Od malih nogu bavim se slikarstvom, umetnost kroz godine i godine u meni budi lepotu, osećaj slobode i moć prikazivanja moje mašte i prenošenja određene poruke drugima. Trenutno završavam srednju umetničku školu i planiram svoje obrazovanje da nastavim kao IT, obzirom da gajim neverovatnu ljubav prema digitalnom svetu, a to sam otkrila tek nakon što sam otvorila svoj blog davne 2017 godine putem Instagrama.

Kao što sam napomenula, pored slikarstva i digitalnog sveta, obožavam da putujem i volontiram. Šta više sam član Mladih Istraživača Srbije i svake godine putujem širom Evrope da volontiram i pritom upoznam nove ljude, drugačiji način života i drugačiju kulturu. Veoma često učestvujem i na humanitarnim izložbama i u humanitarnim akcijama, i trudim se da putem svoga bloga i svoje popularnosti na internetu podstaknem što više ljudi na isto.

Mislim da su to glavne stavke koje me opisuju. Međutim, ukoliko vas interesuje malo više o meni, mogla bih takođe reći da sam ljubitelj knjiga, spašavanja životinja, učenja novih jezika, gejmovanja i upoznavanja novih ljudi. Obožavam da provodim vreme sa voljenima, mada veoma često desi da to vreme zamenim sa radom na mome biznisu. Za sve moje drage ljude koji prate astrologiju, u horoskopu sam Blizanac – Škorpija, to vam sve govori. 😉

O MOME BLOGU

 

Svoj blog pod imenom “Emem Blog” prvi put otvorila sam na Instagramu 04.04.2017 godine, a svoju karijeru započela sam kao tinejdž blogerka. Blog sam prvenstveno otvorila da bih mogla da pomognem mladima da prevaziđu svoje probleme u doba puberteta, a i da bih uspela da svoj glas kao javne ličnosti koristim u dobre svrhe. Nisam znala da od bloga može da se zarađuje i nisam znala da je blog više od samo jedne pisane reči. Godine 2018 saznala sam za organizaciju Bloger Fest, čiji sam član postala početkom te godine i tada sam zapravo započela svoju karijeru. Sve je počelo od par shooting-a za brendove, Bloger Fest festivala i radionica blog do biznisa koje je održavao Bloger Fest.

Krajem 2018 godine i početkom 2019 godine, menjam svoju nišu na blogu u Lifestyle, Business i Travel, kao i svoju ciljanu publiku i moj cilj postaje izgradnja svog ličnog brenda, deljenje stečenog znanja i prikazivanje javnosti. U toku te 2019 godine uspela sam da postanem najpopularnija tinejdž blogerka na Balkanu, uspela sam da monetizujem svoj blog, sklopim saradnje sa velikim brojem brendova i steknem svoje prve klijente.

2020 godine stižem do 100,000 redovnih čitalaca na svome blogu, uspešno otvaram svoju online prodavnicu, stičem preko 20,000 zadovoljnih klijenta na mome blogu i preko 100 zadovoljnih klijenta sa sesija 1 na 1. Pored toga, iste godine, ulazim u saradnju sa brendovima kao što su IonicKiss, Golden Rose, Gifty, Non Stop Fitness, Kiwi, Jasmin, Naj Oreali itd. Kao i sa restoranom Smokvica, House Louge Bar, Selfie Museum Expose i salonom lepote Destiny.

NA MOME BLOGU MOŽETE PRONAĆI…

 

Na mome blogu možete pronaći korisne savete i zanimljive priče, svakog utorka i petka.

Utorak je dan za Lifestyle postove. A u Lifestyle kategoriji bavim se apsolutno svim temama, počevši o temama o mome životu, pa nastavivši na teme o fitnesu, zdravom načinu života, nezi, umetnosti, organizovanu vremena, savetima vezanim za ljubav, modu, dekoricu, elektroniku, fotošutinge, lifestyle kategoriju takođe prate razne priče iz mog privatnog života, koje su najčešće napisane u vidu storytime-ova. Toliko je tema, da čak ne mogu ni da ih prebrojim!

Petak je dan za Business postove. U svojim biznis postovima najčešće diskutujem o sticanju popularnosti na instagramu, o otvaranju svoga bloga, izgradnji karijere i početku kreiranja svog sopstvenog posla i svog ličnog brenda. Svi postovi bazirani su na ličnom iskustvu i kroz njih ne samo što dobijate korisne savete i primere kroz lične događaje koji su mi se desili, već dobijate i zadatke i besplatan sadržaj koji vam može pomoći da vaše snove pretvorite u realnost.

Svakog leta organizujem serijal “Emem dnevnici sa putovanja”, gde vas uvodim u svoj život i sprovodim vas kroz države i mesta na kojima sam bila. Dok svakog Decembra na mome blogu održavam serijal “31 dan sa Emem”, gde zajedno od početka Decembra do kraja Decembra diskutujemo o Novogodišnjim temama i spremamo se za Novu Godinu.

ŠTA MOJI KLIJENTI MISLE O MENI

Mila je izvandredna mlada dama puna ljubavi prema svojim citaocima. Pratim je vec neko vreme, uspela je da dotakne srca tinejdzera na instagramu i da ih usmeri na pravi put. Zaista je za svu pohvalu!
Emilija
Blogger
error: Content is protected !!