About me

Biografija

Mila Emem Durman

Zdravo svima i dobrodošli na moj blog, ja sam Mila Durman, poznatija kao Emem na instagramu @ememblog.rs.

Počela sam sa blogovanjem u Aprilu 2017 godine, sa samo 14 godina i nikada nisam razmišljala da će blog drastično promeniti moj život. Tokom 2018 godine učlanila sam se u Bloger Fest i postala sam jedna od najmladjih učesnica prvog Bloger Fest festivala u Srbiji. Nedugo zatim sam uspostavila saradnju sa par brenda i bila sam zvana na Photoshooting-e i snimanja za reklame. U Februaru 2019 godine osnovala sam ovaj web blog u nadi da ću sa svojim tekstovima moći da doprem do šire publike. Moglo bi se reći da osnivanjem web bloga, moja karijera blogerke je počela sve brže da se razvija. Sve više brendova i kompanija bilo je zainteresovano za moje usluge, počela sam sa zaradom putem instagrama i web bloga, pravila sam meet up-ove u raznim državama u Srbiji, zvali su me da gostujem na panelama i učestvujem u eventima, gostovala sam na prvoj internet televiziji LinkTV, napisan je artikl o meni u portalu Diva Magazin… Planiram da u Februaru 2020-e godine izbacim svoju prodavnicu, merch i razna iznenadjenja koja će vas uskoro očekivati na blogu!

Pored blogovanja bavim se i umetnošću, učenica sam treće godine Škole Za Dizajn. Kao što već predpostavljate u slobodno vreme crtam, slikam, vajam i kreiram svakakva umetnička dela. Pored toga sam volonterka Mladih Istraživača Srbije, 2019-e godine sam volotirala u Italiji. Uglavnom su mi to dva glavna hobija, mada pored slikanja i volontiranja, uživam u čitanju knjiga, igranju igrica, izlasku sa društvom, plesu i glumi. Pokušavam da što bolje održim zdrav način života, hranim se zdravo, volim da sam na svežem vazduhu, dok teretanu posećujem redovno tokom prolećnog i jesenjeg perioda.

 

P.S. Postove na mom blogu možete očekivati svakog utorka i petka! 😀

STA MOJI KLIJENTI MISLE O MENI

Mila je izvandredna mlada dama puna ljubavi prema svojim citaocima. Pratim je vec neko vreme, uspela je da dotakne srca tinejdzera na instagramu i da ih usmeri na pravi put. Zaista je za svu pohvalu!
Emilija
Blogger
error: Content is protected !!