GOSTOVANJA & INTERVJUI

BLOGER FEST - EMISIJA "NEPRIKLADNO" (2020)

Gostovanje u emisiji „Neprikladno“. Razgovor o temi pokretanja moga biznisa, vođenje web bloga, privatan život + dva zabavna izazova.

KAFOHOLIČARKE - NA KAFI SA MILOM DURMAN (2020)

Intervju, na kafi sa mnom na portalu Kafoholičarke, razgovor o temi blogovanja, motivacije i privatnog života.

DIVA MAGAZIN - BIZNIS INTERVJU (2020)

Intervju dat magazinu „Diva“. Razgovor o temi popularnosti na internetu, upoznavanje sa mnom, mojim poslom i sticanjem uspeha koji danas imam.

LIPS & HEELS MAGAZIN - INTERVJU (2020)

Intervju dat magazinu „Lips & heels“. Razgovor o blogosferi, kako postati bloger, instagram pravila, pokretanje svog samostalnog biznisa, planovi za budućnosti itd.

BLOGER FEST - POST INTERVJU (2020)

Intervju dat zajednici Bloger Fest. Razgovor o temi privatnog života, mojih hobija, mog posla, početka moje ljubavi prema blogovanju i najavi novog gostovanja na Bloger Fest festivalu.

ČITANJE I JA - KNJIŠKI INTERVJU (2020)

Knjiški intervju sa mnom održan od strane portala „Čitanje i ja“. U ovom intervjuu saznaćete koliko čitam na godišnjem nivou, koje knjige čitam, ko je moj omiljeni autor, moje preporuke za čitanje i slično.

LINK TV - NOĆ VEŠTICA (2019)

Moje prvo gostovanje na televiziji LINK TV u epizodi „Noć veštica ili Sveti Luka“. Razgovor se vodi o tome šta je bolje da ljudi slave i kako mogu proslaviti Noć veštica + bonus modni saveti.

NOTESMILK - VIDEO INTERVJU (2019)

Video intervju održan na Bloger Fest-u 2019 godine od strane Nikole Miljkovića. Razgovor o mom početku na blogu, mojim hobijima, ko sam ja iza scene i načinu vođenja bloga.

BARTULIN - ŠKOLSKI INTERVJU (2019)

Intervju sa mnom održan od strane škole „Bartulin“. Tema razgovora je o blogerima, preduzetnicima i idolima. Pored mišljenja đaka škole o temi blogerstva, dobijate bonus intervju sa mnom!

DIVA MAGAZIN - PRIVATNI INTERVJU (2021)

Drugi intervju sa mnom izašao je na Diva magazinu. Današnja tema razgovora je vezana za život iza kamera. Ko sam zapravo ja, koja je moja dnevna rutina, o čemu najviše volim da pišem, i još zanimljivih tema možete pronaći u ovom intervjuu.

error: Sadržaj je zaštićen !!