Kako naterati vašeg dečka da mu nedostajete i da ne može da prestane da misli o vama? To je tema o kojoj ćemo danas da diskutujemo!

Naravno svaka devojke želi da njen dečko misli na nju kada ona nije pored njega, ali kako doći do toga? Mnoge devojke ovome pristupaju na veoma pogrešan način. Slanje mnogobrojnih poruka, česti pozivi, pričanje svog života u detalje itd. dovodi momka u situaciju gde on zna sve o vama, zna kako provodite dane, zna šta će te sledeće reći i samim time dobijuju otpor i počinju da se hlade od vas i veze u kojoj se nalazite.

Moje ime je Mila i ukoliko već me znate ko sam, bavim se blogovanjem tri godine i jedna od neverovatnih stvari kod toga jeste što mi blog dozvoljava da se razvijam u različitim sektorima. Na ovome blogu bavim se LifeStyle-om, Fitness-om, Putovanjem širom sveta i biznisom! Sa ponosom mogu reći da mi je blog postao više od hobija, blog je postao moj posao kojim obožavam da se bavim!

1. BUDITE IZAZOV VAŠEM DEČKU

Kada smo u vezi, veoma često našem parneru želimo da damo svu ljubav, mada ponekad se desi da sva ta ljubav koju dajemo ubije atrakciju. Vašem momku nećete nedostajati, ukoliko on zna da konstantno mislite na njega i da on ne mora ništa da radi da dobije vašu ljubav.

Najveći izazov za momka jeste kada ste vi svoje i kada se vratite na sam početak i pre nego je veza počela, kada postanete ona devojka u koju se zaljubio. Izlazite sa prijateljima, idite u tržne centre, bavite se onime što volite i generalno vodite svoj život, pored vašeg ljubavnog života.

2. ISKAŽITE LJUBAV SVOME DEČKU NA ZDRAV NAČIN

Jedna od fatalnih grešaka tokom veze jeste iskazivanje ljubavi na pogrešan način. (zavistan način)

Ukoliko kažete vašem dečku „Ja ne mogu da živim bez tebe“ ili „Moji dani su potpuni samo kada sam sa tobom“, sve je to slatko, ali muškarcu to daje osećaj da sada i da vam se ne javi čitac dan, on će vama faliti i ovo vodi do laganog hladjenja u vezi.

Pažljivo birajte šta će te reći i pokušajte vaša osećanja više da iskazujete kroz akciju, umesto kroz reči.

3. POKAŽITE MU KO STE ZAPRAVO

Muškarci vole iznenadjenja, a takodje vole da su deo vašeg života. Pokušajte da ponekada umesto izlaska na kafu ili u centar grada, vi ga uvedete u svoj život. Ukoliko ste umetnik i bavite se slikarstvom, odvedite ga u kupovinu slikarskog pribora, odvedite ga u vaš atelje, organizujte se tako da i vi i on možete da radite. Isprobajte aktivnosti koje čine vas onime što ste.

Verujte mi kada vam kažem da će to biti jedne od najboljih aktivnosti koje će te pamtiti tokom vaše veze. A pored toga kada vaš momak vidi vaš svet, želeće da još više bude u njemu.

4. POZITIVNA ENERGIJA

Nešto što sam naučila iz moje veze jeste da je energija sve. Ukoliko se smejete, pozitivne ste i razigrane, odnosi imedju vas i vašeg dečka će biti savršeni i ta vaša pozitiva će ga naterati da mu nedostajete svakog trena dok niste sa njim.

Medjutim, ukoliko ste konstantno negativne, mislite loše, ništa ne radite, non stop ste „bolesne“, uvek vas nešto boli itd. to je veoma ne privlačno muškarcima i tera ih da se odaljavaju od vas.

Svaki muškarac voli ženu / devojku koja je pozitivna i ima ciljeve koje želi da ispuni. Kao mali muškarci su se oslanjali na njihove majke, medjutim kako su odrasli muškarcima treba novi stub u životu, a to je žena koja zna koje i koja ima ciljeve koje ispunjava.

5. VAŠ ŽIVOT

Kao što sam rekla, pored veze imajte i svoj privatni život. On je veoma bitan ne samo po vašu psihu i zdravlje, već je i značajan deo vaše veze.

Kada se vidite sa vašim momkom i započnete priču kako ste bili sa drugaricama negde, kako ste obišli muzeje, otišle u escape room, kako ste crtale u ateljeu i kako planirate da napravite neki mini projekat. Njemu će to da se svidi i još više će te mu faliti, jer on želi da bude deo vašeg života.

6. VAŠA RANJIVA STRANA

Kada se emocionalno prikažete vašem momku, to mu dozvoljava da vidi deo vas koji drugi muškarci ne mogu da vide. Kada se vašem momku emocionalno otvorite, to je strana koju oni ne žele drugi muškarci da vide, to je takodje strana koju vaš momak voli da vidi. Muškarci vole da pored jakog karaktera koji imate, ponekada vide i vašu ranjivu stranu, jer ih to čini da se osećaju posebnima.

7. STANDARDI

Bilo koji muškarac, može da ima bilo koju devojku. Ali ono što njima treba jeste devojka koja ima visoke standarde, kod koje znaju da je izazov, kod koje moraju da budu svoji i da se trude ne bi li dobili ljubav za uzvrat.

Isprobajte ovo što sam navela i videćete kako se vaša veza diže na viši nivo i kako će vaš dečko da češće misli o vama i koliko će poštovanja da ima.

Ovaj post sam pokušala da održim što kraćim i jasnijim, mada ukoliko vas interesuje više o ljubavnim temama, trenutno na mome blogu održavam ljubavni serijal koji vam savetujem da posetite!

Novi postovi izlaze svakog utorka, petka i subote, a ponekada ubacim neki suprise post za vas!

Ukoliko vam se ovaj post svideo, savetujem vam da posetite:

P.S. Ne zaboravite da pročitate moje najnovije postove:

Slične objave