Pozdrav svima i pre svega dobrodošli u novi post na mome blogu! Za one koji su prvi put ovde, ja sam Mila Durman, blogerka sam već 2 godine i pišem o raznim temama kao što su LifeStyle, Travel, Business & Teen. Ukoliko vam se svidi ovaj post osećajte se slobodno da udjete na ovaj web i malo prelistate teme o kojima sam pisala, sigurna sam da će te naći dosta korisnih saveta.

Odlučila sam da je pravo vreme da diskutujemo o temama od kojih mi instagram inbox i mail pucaju, a to su ljubavne teme. Tokom narednih postova proći ćemo kroz razne faze pre i tokom veze, a vi ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ostavite komentar ili mi pišite na mail. Bez preteranog duženja, predjimo na temu…

Kako da podsvesno naterate da vas čovek kojeg volite juri?

1. BUDITE ŽENSTVENIJE

Pre svega trebate da poradite na par stvari, koje možda vuku vašu vezu ka dole. Ono što muškarci zaista vole jeste kada žene / devojke, igraju igru sa njima. Pod igru ne mislim igramo se toplo-hladno, pa ću da ti se javim iste sekunde, posle ću da ti se javim nakon dva sata. Potrebno je da vi pružite vašem muškarcu neku igru, neku misteriju, morate ga privući ka sebi i naterati ga da misli na vas. Ali kako to uraditi?

Na primer. Kada vas muškarac zove na telefon, umesto regularnog javljanja „Hej, gde si, šta radiš?“, pokušajte da u vaš glas ubacite malo razigraniji i srećniji ton, naglasite mu vašim glasom da ste srećni što vas je pozvao i da trenutno imate jaku želju da budete sa njime. Pored toga rečenice poput „Gde si, šta radiš?“, zamenite sa „Pa gde je moja ljubav? Šta radi kada nije pored mene?“. Vidite da se na neki način igrate sa rečima i vašim tonom glasa, vaše reči trebaju da nakon poziva ostanu u njegovim mislima i samim time ga nateraju da misli na vas i da svaki put kada vas se seti u toku dana, da se seti baž tih reči koje ste vi izgovorili. Neka te reči budu ženstvene, pune želje i ljubavi, ali takodje kratke i jasne. Ne želite da napravite roman u kome će te se i vi i vaš parner izgubiti.

To je samo jedan od primera. Takodje pokušajte da budete ženstvenije i uživo, i kroz poruke, kada god vam se ukaže prilika. Naravno, podrazumeva se da ovo ne trebate raditi 24/7, ali u toku dana muškarca zaista privlače ženstveni pokreti, glas, dela i slično.

2. NEKA BUDE UZBUDLJIVO

Druga stavka, definitivno najuspešnija, jeste da privučete vašeg čoveka da vas zove i jedva čeka da se vidi sa vama. Ovo ćete uraditi tako što će te vašeg muškarca namamiti nagradom. Skoro sve što radimo u životu radimo da bi dobili neku takozvanu „nragradu“

  • Idemo na posao da bi dobili novac
  • Ulazimo u veze da bi dobili ljubav
  • Vodimo ljubav da bi kreirali novi život
  • Idemo u školu da bi dobili posao jednog dana
  • Obavljamo ličnu higijenu da bi ostali zdravi i lepi

Kao što sam rekla, skoro uvek svesno ili ne, mi jurimo za nekom „nagradom“. Zato pokušajte da vašeg muškarcu pružite neku nagradu kada se vidite, ta nagrada ne treba biti materijalna stvar, neka to bude lepo provedeno vreme, vodjenje ljubavi, roleplay, romantičan ručak, movie night, poklon u vidu tiketa za pozorište i slično.

Kao deca na pred Novogodišnje veče. Šta mislite, da li su deca uzbudjenija oko poklona pre nego ih otvore ili nakon što ih otvore? Mislim da nam je svima dobro poznat period kada novogodišnji pokloni budu ispod jelke i pitamo se „Šta li sam to dobila za ovu Novu Godinu? Šta se nalazi u ovim čudnim paketićima?“, a onda sve vreme provedemo razmišljajući šta je u tom paketiću.

Poenta ovog koraka jeste da ostavite vašeg muškarca pod znatiželjom šta ga to čeka kada dodje kući ili kada dodje kod vas. Onda će njegove misli biti usmerene samo ka tome šta će se desiti kada vas vidi i šta je to što mu vi spremate.

3. BUDITE TU KADA MU TREBATE

Uvek možete biti ženstvene, slatke i pune iznenadjenja, ali kada vaš čovek ima problem, pre svega trebate nastupiti kao njegov prijatelj. Budite tu kada ima loš dan, kada mu nije dobro, kada mu se nešto loše desiloi kada mu treba osoba sa kojom će da priča. Dozvolite mu da vam se ispoveda i pokušajte zajedno da pronadjete rešenje na problem koji trenutno ima.

4. NE DAJTE MOMKU KOJI NIJE VAŠ DEČKO 100% SEBE

Dok još uvek niste u vezi i dok se još uvek igrate pauna i zavodjenja, bitno je da zapamtite, da sebe ne dajete odmah 100%. Kako i zašto? Ukoliko date 100% sebe, ukoliko odmah na početu date sve što imate, muškarac će se navići na vaše 100% i stalno će da traži da budete tuh 100% sa njim. Nemojte omah da mu dajete ono što vezu čini vezom, budite strpljive. Prvo trebate izaći na dejt, pa onda biti neko vreme zajedno da vidite da li prijate jedno drugome, a kada utvrdite da ste jedno za drugo polako mu pokazujte šta sve može da ima uz vas. Pod ovo ne mislim na sex, već:

  • Lojalnost
  • Činjenicu da ste uvek tu kada mu trebate
  • Da se oseća bezbedno kada je pored vas
  • Da se oseća kao pravi muškarac koji je postigao nešto u ljubavnom životu
  • I tako dalje

Ukoliko mu date sve te benefite i ako onnije vaš dečko, on će se navići na njih i sa obzirom da ih ima „besplatno“ sa vaše strane, neće se truditi da on vas pridobije i ništa neće uraditi po pitanju vas i vaše moguće buduće veze.

5. SREDITE SVOJ ŽIVOT

Muškarci vole devojke koje znaju šta će sa svojim životom, koje imaju svoje ciljeve i svoja mišljenja. Koliko god muškarci bili „snažan pol“, oni u devojci na neki način traže stub. Jedno vreme kada su bili mladi majka je bila njihov stub, žena na koju su mogli da se oslone, i koliko god da su sada stariji, oni i dalje na neki način traže ženu koja će moći da bude stub u njihovom životu, koja je snažna, koja zna šta će sa svojim životom, koja ima planove i ciljeve koje se trudi da ostvari.

Pored toga jedna važna stvar koju hoću da istaknem su ženska mišljenja. Mnoge devojke / žene i ako imaju svoja mišljenja, se konstantno slažu sa mišljenjem muškarca u kog su zaljubljene, samo da bi dobile neke dodatne „poene“ kod njega i to je jedna od najvećih grešaka koje žene danas prave. Vi trebate da imate i da iskažete svoja mišljenja, kroz vaša mišljenja muškarac će bolje da razume vas kao osobu i time mu još jednom pokazujete vašu snagu kao osoba. Pod snagu ne mislim da se svadjate sa njim i uvek da mu negirate, već jednostavno da budete svoje i ko zna, možda promenite mišljenje vašeg muškarca. Ali jedno je sigurno, on će biti srećan što vi učestvujete u konverzaciji koja se vodi.

6. BUDITE SPONTANE

Spontanost pokazuje i vaše samopouzdanje. Spontanost pokazuje da ne uzimate ljubav kao neki zadatak ili previše ozbiljno, već pokazuje da ste spremne za nove stvari, nova iskustva, i samim tim pokazujete da će biti zabavno sa vama u blizini.

7. DAJTE MU UNIKATNA I POZITIVNA ISKUSTVA KADA JE SA VAMA

Ono što prija i muškarci i ženi su pozitivna iskustva. Razmislite malo, zašto je toliko teškoda raskinete sa nekom osobom? Ili ukoliko ste imali bivšeg zašto vam je u to vreme bilo tako teško da raskinete i da živite bez te osobe? To je zato što smo se svi mi sećali tih dobrih i pozitivnih iskustva koja su nam se desila u toj vezi. Pozitivna iskustva su nešto najbitnije ukoliko želite da pridobijete muškarca kojeg volite i ukoliko želite da učinite vašu vezom zdravom i dugom.

To bi bilo to za današnji post i ja se iskreno nadam da ste uživali u njemu 😀

P.S. Ne zaboravite da posetite moj instagram profil:

P.S.S. Takodje ukoliko želite, možete da posetite moje najnovije objave na blogu:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *