Pozdrav svima i pre svega dobrodošli u novi post na mome blogu! Za one koji su prvi put ovde, ja sam Mila Durman, blogerka sam već 2 godine i pišem o raznim temama kao što su LifeStyle, Travel, Business & Teen. Ukoliko vam se svidi ovaj post osećajte se slobodno da udjete na ovaj web i malo prelistate teme o kojima sam pisala, sigurna sam da će te naći dosta korisnih saveta.

Da li ste zaljubljeni u muškarca, a ne znate kako da ga privučete? Da li ga stalnosrećete i nadate se da će te jednog dana biti zajedno? Ne možemo se samo nadati da će se nešto desiti, već se moramo zaista potruditi da se naše želje i snovi ostvare, čak i ako je veza u pitanju!

Sada ću vam dati neke savete kako da se muškarac ludo zaljubi u vas! A za više saveta, možete posetiti moje sledeće postove koje sam napisala vezane za sličnu temu, a zaista vam mogu pomoći:

1. DUBOKA KONEKCIJA

Da bi se muškarac zaljubio u vas, on mora da oseća duboku konekciju sa vama. On mora da udje u tu konekciju gde ne želi da vas pusti da odete od njega, gde se on oseća sigurnim dok ste vi u njegovom prisustvu.

Ukoliko vi uspete da kroz razgovore sa njima u kojima se on oseća ranjivo, date njemu doznanja da se to vama desilo, da ste i vi prošli kroz sličan period. Dok se on oseća ranjivo, na vama je da uspostavite tu neku duboku vezu.

2. SLUŠAJTE NJEGOVE PROBLEME I RAZGOVARAJTE. BUDITE OSOBA KOJOJ MOŽE DA VERUJE

Doći će taj trenutak kada će vaš muškarac da ima neki problem i neće znati kako da ga reši, pa će odlučiti da ga podeli sa vama. Ovo je značajan korak da on postane vaš. Dok vam on priča o njegovim problemima, pažljivo ga slušajte i pokušajte da zajedno sa njime udjete malo dublje u probleme i da mu pomognete da ih reši. Budite osoba kojojće moći da se ispoveda i kojoj će da veruje.

3. NEKA ON BUDE „ALPHA MAN“

Muškarci vole da budu stub ženi, da oni u njenim očima budu kralj, da imaju osećaj kao da sve imaju u životu. Muškarci su jednostavno takvi da vole da se osećaju kao alfa i ukoliko vi njemu pomažete da se on tako oseća, vremenom će te izgraditi duboku konekciju i muškarcu kojeg volite daćete podstrek da se još trudi i da kao što i vi njega tretirate kao kralja, da i on vas tretira kao kraljicu.

Osećaj da oni imaju sve u rukama, da mogu sve da postignu kada su sa vama, to je osećaj na koji ciljamo, ali kako doći do njega? Jednostavno je, cenite vašeg muškarca. Cenite sve dobro što uradi, nemojte kritikovati kako je moglo biti kako ne, najjedostavnije cenite ono što je on uradio za vas.

4. PRIHVATITE GA

Ukoliko ste se zaljubili u tog čoveka, takvog kakav jeste, onda je vreme još na početku da ga celog prihvatite. Svako od nas ima mane, svako od nas pogreši u životu i svako ima neki svoj stav, ali baš zbog tog stava vi ste se zaljubili u tog čoveka. Nešto što muškarci mrze više od ičega je kritikovanje i pokušavanje da ga promenite. U svakoj vezi dolazi trenutak kada stvari koje su bile magične polako nestaju iz našeg vidika i počinjemo da uvidjamo mane koje nas živciraju i to je skroz normalno, ali vi trebate naučiti da nikako, ni pod koju cenu ne trebate da očajnički pokušavate menjate vašeg muškarca.

Prihvatite njegove mane i pokušajte da vidite nešto dobro u njima. Ukoliko vam nešto jako smeta, pokušajte da razgovarate sa njime, ali nemojte pokušavati da ga promenite na vašu idealnu figuru pravog muškarca.

Na početku svoje druge veze,sećam se da sam imala jako velike svadje sa svojim dečkom koje su par puta dovodile i do raskida. Početak veze je kao i u svakoj vezi, bio savršen, ali vremenom sam uvedela neke mane koje su bile toliko sitne, ali sate i minute sam provodila nervirajući se i pokušavajući da promenim to kod njega i odmah da vam kažem da nisam uspela. Zato let it be, vremenom će se sve promeniti.

5. VERUJTE U NJEGA

Muškarci se trude da spolja izgledaju kao da znaju sve, kao da su već sve planove zacrtali u životu, kada u stvarnosti, većina muškaraca je zapravo ne sigurna u sebe i plaši se da napravi taj korak. A ono što će vas razlikovati od ostalih jeste da ga pogledate u oči kažete mu „Ja verujem u tebe, uspećeš.“, to je trenutak kada će se oni osećati kao šampion i kao da mogu da ostvare sve.

Vi to želite da dajete muškarcu, naglasite da verujte u njega, kada je to potrebno. I nemojte ovo primenjivati jednom – dvaputa tokom čitave vaše veze. Kada vidite ili osetite da se vaš muškarac oseća ne sigurnim ili kada uopšte ima nešto važno da odradi, kao na primer važan projekat, dajte mu doznanja da verujte u njega i da on to može da uradi.

To bi bilo to za ovaj post. Iskreno se nadam da ste uživali i da vam je ovaj post bio od pomoći 😀 Ne zaboravite, budite svoje i borite se za svoje ciljeve i ljubav <3

Instagram: ememblog.rs

P.S. Ne zaboravite da pročitate najnovije postove na mom blogu:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *