Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima i dobrodošli u 29 BLOGMAS post u mome serijalu „31 dan sa Emem“, danas sam tu sa vama uz jedan malo opušteniji post gde ću sa vama podeliti neke od mojih želja za idealnu 2021 godinu!

Kao što svi već znate ova godina je bila izuzetno grozna, nema šta se loše u ovoj godini nije desilo i mislim da svi već u ovom trenutku samo čekamo da se završi i da više nikada ne čujemo ništa vezano za ovu godinu.

Ova godina mi je izuzetno teško pala, pogotovo obzirom na to da do sada nikada nisam doživela ovako nešto kao što je karantin, policijski čas, određene mere bezbednosti, gutanje 10 vitamina na dan i kako bih ga ja nazvala – život u strahu.

Nećemo se u ovom postu previše obazirati na ovu godinu, ostavimo je da trune tamo negde i da bude deo naše prošlosti i pređimo mi na budućnost i razlog zašto ste ušli u ovaj post.

Predstavljam vam svoje želje za 2021 godinu…


1. NESTANAK VIRUSA & ZDRAVLJE SVIH

Ovo je moja prva i glavna želja, koja je donekle nerealna, ali ja se nadam da će se ovaj virus smiriti i da nam više neće predstavljati pretnju. Takođe se molim i nadam da ćemo u 2021 godini i na dalje svi biti srećni i zdravi.

2. IZLASCI

Do sada sam uvek bila više tip osobe koji će da sedi kod kuće, radi na blogu i svome biznisu, kao i da uživa u igranju igrica i gledanju filmova. Međutim ove godine me je baš pogodilo to što uopšte ne mogu da izlazim sa prijateljima i svako viđenje sa njima (koje se retko dešavalo) meni je donosilo neopisivu sreću, koja je uklanjala sav stres koji sam imala.

Mislim da je ova godina definitivno godina gde sam shvatila važnost prijateljstva i izlaska, ma kakvi god oni bili! Nadam se da ću u 2021 godini moći više da izlazim sa svojim prijateljima i da ćemo stalno negde biti zajedno.

3. PUTOVANJA

Moja porodica i ja imamo tradiciju da svake godine putujemo u neku drugu državu. Tako da me je ove godine izuzetno pogodilo to što nisam mogla nigde da idem, a imala sam silne planove kao što su – put na more sa porodicom, put na planinu sa prijateljicama, odlazak na volonterski kamp, posećivanje moja dva prijatelja iz Italije i učetvovanje u EUG kao volonter.

Tako da dragi moji, ja se nadam da ću u 2021 godini moći da putujem i da se dobro odmorim od silnog stresa koji je donela ova godina.

Kao so na moju ranu, ovog Decembra sve influencerke koje poznajemo putuju na neku planinu, kače slike na svoj instagram profil, a ja sedim kod kuće i razmišljam o dobrim vremenima kada sam i ja išla na put sa svojom porodicom. XD

4. USPEŠAN ZAVRŠETAK SREDNJE I UPIS ŽELJENOG FAKULTETA

2021 godina je godina kada zvanično završavam sa srednjom školom i upisujem fakultet. Što se tiče završetkam srednje već znam da ću srednju uspešno završiti, ali se nadam da ću upisati fakultet koji želim.

5. POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA

Imam veliku želju da položim vozački ispit baš u 2021 godini, pogotovo sada kada imam 18 godina i kada ću odmah moći da vozim kola.

6. NO STRESS

U 2021 godini čeka me puno izazova, a uz te izazove dolazi naravno i dobro poznati STRES. I ako sam već svesna da ću u 2021 godini biti pod strasom zbog prijamnog, mature, vozačkog ispita itd. ja se nadam da će taj stres biti minimalan i da se neću puno stresirati nadalje. Dosta mi je stresa od ove godine XD

7. RAD NA USAVRŠAVANJU SVOJE LINIJE

Volim svoje telo i iskreno nije me briga koliko imam kilograma, ali ipak volela bih da sledeće godine poradim malo na usavršavanju svoje linije. Imam osećaj da sam ove godine dosta zapustila sebe i volela bih to da se promeni. 🙂

8. ODLAZAK NA RADIONICE I BLOGER FEST

Ako nešto volim kod svog života to su odlasci na edukativne i zabavne radionice i odlazak na Bloger Fest festival.

Početkom ove godine išla sam na radionice organizovane od strane Bloger Festa i Alfa Projekta i upoznala sam mnoge divne ljude sa kojima se i dan danas družim i dopisujem. Takođe sam stekla razna znanja koja su mi bila od koristi u mome biznisu.

Nažalost, zbog situacije sa COVID 19 virusom nismo uspeli da završimo radionicu, tako da bih u 2021 godini volela da završimo sa tom radionicom i da imamo još edukativnih radionica i meet up-ova.

Pored toga, ove godine sam trebala da budem učesnica na Bloger Festu (kao i svake godine), ali zbog situacije u svetu, Bloger Fest festival je pomeren za 2021 godinu. Nadam se da će situacija biti bolja i da ću moći da dođem i učestvujem na festivalu!

9. GLOW UP

U 2021 godini volela bih da imam i fizički i psihički glow up.

10. ZABAVA SA PORODICOM

Sledeće godine volela bih da provedem puno vremena sa članovima svoje porodice u nekoj zabavnoj avanturi! Volela bih da svi budemo zdravi, srećni i da konstantno idemo negde u provod – šoping, putovanje, odlazak u kupovinu, kafić, restoran, šetnju, bilo gde, bilo kada!

11. DELJENJE LJUBAVI

I za kraj, u 2021 godini volela bih da mogu da podelim ljubav sa svima! Volela bih da ponovo mogu da se grlim sa članovima moje porodice, da ponovo mogu sve da ih izljubim i da sedim blizu njih. Volela bih da mogu da organizujem pidžama parti sa drugaricama i da uživam u prisustvu svih mojih prijatelja.

Volela bih i da podelim ljubav sa mojim pratiocima na instagramu. čitaocima na blogu, gledaocima na youtube-u, kupcima i klijentima!

Volela bih da 2021 godina bude puna pozitivne energije i deljenja ljubavi sa svima!


To bi bile neke od mojih želja za 2021 godinu. Pišite mi u komentarima koje su vaše želje koje želite da vam budu ispunjene sledeće godine?

Takođe, ukoliko vam se svideo ovaj post pročitajte i:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *