Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima i dobrodošli u 28 BLOGMAS post u mom serijalu „31 dan sa Emem“! Danas sam tu sa vama da bih vam predstavila najbolje LAST MINUTE poklone ikada!

Ukoliko ste se našli u situaciji da je već kraj Decembra i da niste stigli da kupite idealan poklon za vašu voljenu osobu, ništa se ne brinite!

Nakon duge analize i ispitivanja, kreirala sam posebno za vas listu najboljih LAST MINUTE poklona ikada, koji se poklapaju sa trendovima u svakoj godini!

Uživajte! Za neka dodatna pitanja možete mi se obratiti putem komentara. 😉


ZARA MUŠKI PARFEM

Pre nekog vremena sam posetila Zaru i mogu vam reći da su Zara muški parfemi prosto NEODOLJIVI! Ukoliko planirate da kupite poklon za vašeg dečka, tatu, strica ili bilo koga muškog pola, onda su Zara parfemi apsolutno pun pogodak za praznični poklon!

WOMEN SECRET KOLEKCIJE

Women secret svakog Decembra izbacuje posebnu liniju proizvoda u svoje radnje. Uglavnom ta linija proizvoda dolazi uz praznične proizvode (donji veš, pidžame, čarape, bade mantil i slično), a ponekada ubace i neku kolekciju proizvoda koja je trenutno popularna u svetu.

Na primer, ove 2020 godine Harry Potter je ponovo „u trendu“ i Women Secret radnje su u prodaju ubacile Harry Potter merch!

Odlazak u Women Secret može izuzetno da vam se isplati jer im je roba svake godine odlična, visokog je kvaliteta i Women Secret uvek prati najnovije trendove! Ukoliko stižete posetite ovu radnju. 🙂

KIKO KOZMETIKA

Kiko je Italijanski Make Up brend koji je nedavno došao i u Srbiju i ovaj brend je pravo mesto za kupovinu poklona vašim voljenima! Lično imam puno pozitivnog iskustva sa Kiko kozmetikom, obzirom da prošle godine kada sam išla u Italiju sam svratila i do Kika i tu sam kupila njihove divne proizvode!

Ukoliko ste žensko onda već znate da je Kiko savršena kozmetika koja bi bila idealan LAST MINUTE poklon!

A ukoliko ste muško, samo ću vam reći da je kupovina u Kiku, pun pogodak, jer žene obožavaju ovaj brend. A obzirom da se tek otvorio u Srbiji i to u ovo ranjivo doba u kome živimo, verujem da vaše dame još uvek nisu stigle da kupe nešto u Kiku, tako da im vi kupite šta im treba. Pretražite malo šta su gledale na AliExpres-u od šminke, šta im ponestaje od šminke i šta nemaju. Možete se konsultovati i sa vašim prijateljicama ukoliko vam treba pomoć. 😀

HEALTHY SKIN CARE ESSENTIALS

Ukoliko osoba kojoj kupujete poklon posvećuje posebnu pažnju nezi kože, kose, noktiju i slično, onda je za nju idealan poklon skin care set proizvoda!

Lično vam savetujem da pre svega saznate koje proizvode osoba kojoj kupujete poklon koristi, a potom joj na osnovu toga kupite skin care set proizvoda!

Uz ovaj poklon definitivno ne možete pogrešiti!

KNJIGA

Koliko god moj savet da vašoj voljenoj osobi kupite knjigu za praznike zvučao kliše, ono što ću vam je preporučiti jeste da joj ne kupujete bilo kakvu knjigu. Ukoliko možete potrudite se da saznate koju knjigu je ona / on već želeo/la da kupi sebi, i onda je iznenadite tom knjigom kao vašim Novogodišnjim poklonom!

Nedavno je mojoj prijateljici bio rođendan i jedna od mojih prijateljica joj je kupila knjigu. Na samom početku kada sam čula da joj je ta prijateljica kupila knjigu, iskreno sam pomislila „Knjigu? Zar to nije malo kliše poklon?“, međutim ispostavilo se da sam pogrešila. Prijateljica koja je slavila rođendan bila je ODUŠEVLJENA knjigom, zaista se toliko obradovala da skoro nisam mogla da poverujem.

Tako da, ne kupujte BILO KOJU knjigu, već onu koja ta osoba zaista želi da dobije.

BRENDIRANI POKLONI

Ukoliko imate dovoljno para koje ste spremni da potrošite na vašu voljenu osobu, posavetovala bih vas da se odlučite za kupovinu brendiranih poklona.

Većina ljudi voli da ima brendiranu robu, tako da vašoj dragoj osobi možete kupiti nešto brendirano što već duže vreme žele uzeti.

To nešto možete biti šminka, odeća, obuća, nakit, dekoracije i slično. Radnje u kojima možete kupiti ovu odeću su Fashion & Friends, Sephora, Calvin Klein, Guess, Oriflame itd.

CASUAL, BAŠ „LAST MINUTE“ POKLONI

Ukoliko se nalazite baš u LAST MINUTE situaciji, gde nemate prostora da odete do tržnog centra ili željenih radnji, možete da odete do bilo kog marketa i kupite neku bombonjeru i vino.

Takođe, možete svratiti do cvećare i kupiti vašoj voljenoj osobi cveće.

Ova tri u paketu biće idealan last minute poklon za vašu voljenu osobu.

Šta više možete otići do neke poslastičarnice i umesto bombonjere i vina, možete da kupite kolačiće, krofne ili tortu. I ova kombinacija je u svakom slučaju pun pogodak!


Došli smo i do kraja ovog posta, iskreno se nadam da vam se svideo i da će vam biti od koristi! Ne zaboravite da šta god vi kupili, pažnja je ono što se najviše ceni. <3

Ukoliko vam se svideo ovaj post, savetujem vam da pročitate i:

Pratite me i na medijima:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *