Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na mom blogu! Danas sam tu sa vama uz jedne neverovatne vesti koje ste već dugo isčekivali – OTVORILA SAM SVOJ YOUTUBE KANAL.

Da, dobro ste pročitali…

Već duži niz godina želja mi je da otvorim Youtube kanal. Šta više, pre nego sam otvorila blog i postala blogerka, pokušala sam da snimam videe za youtube, međutim ti videi nikada nisu ispali onako kako sam ih ja zamišljala.

Kada sam videla da mi kreiranje videa ne ide od ruke, okušala sam se u blogovanju i tada sam otvorila svoju veliku ljubav prema pomaganju drugima putem mojih tekstova.

Već tri godine blogujem, i odlično mi ide, zahvaljujući mome web blogu stekla sam preko 60,000 redovnih čitalaca bloga i 24,000 pratilaca na instagramu. Ali, ono što sam uočila jeste da i ako je moja publika ljubitelj tekstova, kad god bih objavila video na instagramu, moja publika bi bila ODUŠEVLJENA.

Na tim videima koje bih objavljivala, često bih dobijala komentare od moje publike (vas) kako mi snimanje videa odlično ide i kako bi hteli da me vide više u video formi, jer se tako osećaju još bliži meni.

Nema nedelje da ne prođe a da ja ne dobijem molbu ili preporuku od nekoga od moje publike da bih trebala da otvorim youtube kanal.

Posle gomilu vaših zahteva, otvorila sam svoj YOUTUBE kanal, pod imenom:

Mila Durman

Nisam siguurna da li trenutno možete da pronađete moj youtube kanal, obzirom da još uvek nemam videa na njemu. Ali, link možete pronaći na mojim storijima na instagramu, a ovog petka (27. Novembra) izlazi prvi video na youtube kanalu.

Ovde ću ostaviti prvi video, čim ga budem okačila:

Želim svima da vam se zahvalim na stalnoj podršci, verujte mi da mi ona neizmerno znači. 🙂

A ja se nadam da će te me pratiti i na youtube-u, jer nas očekuju razne avanture i druženja putem video sadržaja!

Za sada imam snimljenih sedam videa za Decembar mesec.

Moj youtube kanal će se prvenstveno zasnivati na biznis sadržaju, koji će biti objavljivan svakog petka. A ponekada ću kačiti i lifestyle sadržaj u vidu storytime-ova, priča iz mog života, chill videa, get to know me i slično.

Ukoliko imate bilo kakve sugestije za mene, pre nego objavim svoj prvi video, pišite mi ovde dole u komentarima.

Uključila sam ih, tako da ih možete pronaći baš ispod ovogo posta. 😉


Hvala na čitanju, vidimo se u petak u mom prvom youtube videu i u novom biznis postu na mom blogu. 😀

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *