Trećeg Aprila izašla je četvrta sezona serije La Casa De Papel na Netflix-u, a fanovi serije koji pomno prate avanture ovih pljačkaša šire se neverovatnom brzinom širom čitave zemaljske kugle!

Serija La Casa de Papel je postala najtraženija serija širom sveta. Ona je pretekla poznate serije Game of ThronesThe Walking DeadBrooklyn Nine-Nine i Westworld, a takođe je najgledanija na Netflix-u i u Srbiji.

Serija prati priču uma čoveka koji sebe naziva El Profesor koji je osmislio plan kako da izvede najveću pljačku u istoriji. El Profesor sakuplja najbolje kriminalce koji će sprovesti njegov plan u umetničko delo i pet meseci ih podučava svime što treba da znaju pre početka najveće i najsavršenije pljačke u istoriji Španije.

Oni treniraju da bi ukrali nešto što uopšte i ne postoji, a ipak će im promeniti život za zauvek.

Kada sam prvi put čula za ovu seriju pomislila sam da ljudi zaista preteruju sa tolikim uzbudjenjem oko samo serije. Prvi put sam čula za seriju od mame, da bih kasnije saznala da apsolutno svaka osoba koju poznajem je odgledala seriju i po prvi put u životu vidim ljude koji sa tolikim uzbudjenjem i strašću pričaju o seriji. Moram da priznam zanimalo me je dešavanje serije, ali ako je ova serija toliko dobra koliko drugi tvrde, mogla sam da se oprostim od kvalitetnog rada na biznisu i učenju za testove.

Medjutim, uz mamino insistiranje, bila sam prinudjena da odgledam prvu epizodu serije. A za prvom je išla i druga, a za drugom išla je treća, a za trećom išla je četvrta, i zvanično sam ušla u magičan krug serije.

Serija La Casa de Papel je originalno trebala da ima 2 sezone od po 15 epizoda, ali potom je seriju otkupio Netflix i podelio te epizode na 22 kraće epizode. Tako da sada serija La Casa De Papel u prvoj sezoni ima 13 epizoda, a u ostale tri sezone ima po 8 epizoda. Svaka epizoda traje 45 minuta.

Serija se emituje na Netflix-u, tako da je tamo možete gledati. Ali ukoliko niste voljni da plaćate da gledate serije na Netflix-u, seriju možete pronaći i na sajtu Spanske serije sa prevodom ( <- kliknite na ime sajta da bi ste ušli u njega).

Lično smatram da ni jedna serija neće biti ista posle ove. Zaista Vam je svima preporučujem da je odgledate, ali pazite se, jednom kada počnete sa gledanjem ove serije, nema povratka nazad 😉

Uživajte u ovoj nedelji i stavite na vašoj to do list gledanje ove serije. Kauč, kokice, porodica i gledanje ove serije biće pravi užitak za vas ovog vikenda.

Vidimo se u sledećem postu, a do tada ne zaboravite da pročitate moje najnovije obajave:

Takodje, za sve vas koji ste novi na mome blogu, svakog utorka izlazi lifestyle post, dok svakog petka izlazi business post. Da bi ste bili obavešteni o postovima koje izbacujem zapratite me na instagramu @ememblog.rs ili se prijavite na moj newslatter na mojoj home stranici.

Slične objave