Kao što znate dragi moji, veliki sam ljubitelj klasične muzike poput Mocarta, Betovena, Baha, i ostalih božanstvenih muzičara tog perioda. Obožavam ariju Kraljice noći, Karmen, 4 godišnja doba i većinhu ostalih dela koji su umetnici ovih vremena iskomponovali.

Retko kad bilo ko može da me uhvati da slušam nekakvu drugačiju muziku. Jedan period sam slušala kpop, pop, džez, medjutim sve je to nekako došlo i prošlo.

Pre par meseci, tražila sam neku muziku za gejmovanje. Sa obzirom da sam započela da igram novu igricu „Black Desert Online“, trebala mi je nova muzika da me ubaci u mood gejmina (of course XD)

I tako, lutala sam internetom, sve dok nisam pronašla ove dve pesme….

Čim sam ih čula, instant su mi se svidele! Počela sam samo ove dve pesme da slušam, izbacivajući sve pesme koje sam do sada slušala.

Vremenom zapitala sam se ko je komponovao ove pesme, koje su me u roku od par minuta skroz osvojile! I tada sam saznala za…

NEFFEX

Neffex je američki muzički duo koji čine Brice Savage i Cameron Vales. Proizvode remikse i originalne pesme koje karakteriše mešavina elektronskih i rap žanrova. Brice peva dok Cameron stvara instrumental i uređuje montažu. Mnogo svojih pesama izdali su besplatno i što je najbolje… sve su copyright free!!!

Sve u svemu, ovo su neke od mojih omiljenih njihovih pesama:

Današnji post nije dugačak, mada htela sam malo da skrenem sa teme biznisa na neko vreme i da Vam pružim neke basic postove. Takodje, primetila sam da duži period nisam ništa kačila u kategorije Teen, Lifestyle i Fashion, tako da to moramo da ispravimo ;D

Možda vam se ove pesme svide i počnete da slušate istu muziku kao i ja, možda vam se ne svide, ali vredi ih odslušati!

Pošto smo svi izolovani od korona virusa, mala promena nam neće škoditi, zar ne? Zato vam savetujem da pročitate sledeće postove, sigurna sam da će vam ubiti dosadu:

Takodje, ne zaboravite da pročitate moje najnovije postove na blogu:

Slične objave