Pozdrav svima i dobrodošli u moj novi post na blogu! Nadam se da ste se svi lepo odmorili proteklih par nedelja i da ste proveli kvalitetno provedeno sa svojim društvom i porodicom!

Proteklih par nedelja provela sam na biznis radionicama koje su organizovane od strane Bloger Fest-a i Alfa Projekta! Biznis radionice su počele nedavno i prva tema o kojoj smo diskutovali bila je komunikacija u biznisu. Naučila sam prilično puto važnih stvari kada je u pitanju upoznavanje ljudi, sklapanje projekta i generalno komunikacija sa ljudima u bilo kakvoj prilici.

Ono što mi se najviše svidelo kod projekta, jeste to što pored korisnih informacija i prelepog predavanja koje smo dobili, takodje smo igrali male igrice koje su nas sve naterale da se bolje upoznamo, združimo i kreiramo prijatnu atmosferu medju nama.

Desilo mi se čak da sam sa jednom influencerkom bila na fotografisanjima više puta, medjutim nikada se nismo medjusobno upoznale. Na ovoj radionici to se promenilo! Sele smo i dugo razgovarale o našim privatnim životima i biznisima koje vodimo. U jednom trenutku sam se zapitala, zašto se pre nisam upoznala sa njome?

Oko mene ljudi su pričali, družili se, smejali, grlili se i atmosfera nije mogla biti lepša!

Na svim radionicama na kojima sam bila, mirno se slušalo predavanje sve dok ne prodje period trajanje predavanja i svi napuste svoja sedišta i odvezu se kući. Ovo predavanje bilo je puno medjusobne komunikacije i korisnih lekcija, blago je reći da sam oduševljena!

Sledeće nedelje se organizuje nova radionica u In Centru Beograd! Ovom prilikom vas sve pozivam da dodjete na radionicu koja se održava i ove subote! Za dolazak na radionicu možete se prijaviti na sajtu Bloger Fest i Alfa Projekta! 🙂

Pored radionica na kojima sam bila, takodje sam radila na mom merch-u! Kao što znate, krajem Juna, početkom Jula izlazi moj prvi Emem Merch gde ću lansirati 3 neverovatna digitalna proizvoda!

Na ovom merch-u radim već par meseci i mogu vam se pohvaliti da je zvanično 70% merch-a gotovo! Ostalo je još samo da napravim finalan produkt i da monotizujem svoj blog da bi ste bili u mogućnosti da kupite moje preoizvode čim izadju u prodaju!

Naravno, znajući mene provela sam svoj Februarski raspust radivši punom parom! (Tako vam je to kada ste radoholičar :D). Medjutim, pored rada i učenja novih stvari u novim sektorima, takodje sam našla vremena da izadjem napolje i uživam u društvu svojih prijatelja i svoga parnera.

Zbog dugog radnog vremena u mojoj školi, uglavnom retko kada izlazim u grad i provodim kvalitetno vreme sa prijateljima. Medjutim, to se ovog raspusta promenilo i presrećna sam zbog toga! Sa drugaricama sam posetila razne muzeje, izložbe, nove tržne centre, novootvorene restorane i Slatkoteku u kojoj nikada nisam bila do sada!

Evo je jedna slika gaziranig pića koje sam kupila u Slatkoteci. Mogu vam samo reći OMG to piće je pregazirano! XD

Definitivno ga neću ponovo probati, ali što se tiče njihovih krofni….Mogu me očekivati i ove nedelje 😀

Takodje sam posetila Boutique restoran i probala sam njihovu tortilju sa Biftekom!

Kratka recenzija: Tortilja sa biftekom je bila FANTASTIČNA! Meso je bilo lepo ispečeno, a salata i luk su bili sveži! Ono što mi se prilično nije svidelo, jeste to što su krompirići bili hladni i ne posoljeni.

Ali dobro, sledeći put ćemo posebno naglasiti da želimo vruće i posoljene krompiriće. 😀

Nažalost, moj raspust se završio i škola je ponovo počela! Sa obzirom da nam je raspust bio produžen nedelju dana zbog nekog virusa, sada moramo da nadoknadjujemo časove. Naši časovi su produženi, a takodje imamo i radne subote.

Umetničke škole traju izuzetno dugo. Škola počinje u pola devet ujutru i sada se završava u pet popodne, zbog produžene nastave. Sada, nažalost jedva imam vremena da se odmorim, kamoli nešto produktivno da uradim tokom dana.

Dok sam u školi trudim se da svaki slobodni trenutak uložim u kreiranje edukativnog sadržaja na mome blogu, osmišljanje deskripcija na instagramu i pravljenje uvodnih slika za moje proizvode.

Tužna sam što vas moram obavestiti da će objave na mome blogu da kasne, zbog previše obaveza koje trenutno imam. Zaista ću se potruditi da moje objave možete čitati makar dva puta nedeljno, dok se situacija sa školom i produženom nastavom ne završi. (Što će biti za mesec dana)

Obećavam vam da će te uskoro moći da pročitate nastavak mog ljubavnog serijala i da će te dobiti mnoštvo edukativnih i zanimljivih postova! Uvek radim na kvalitetu, ne kvantitetu.

To bi bilo to što se tiče ovog Life Update-a! Još ćemo se družiti, a vi me možete zapratiti na instagramu @ememblog.rs, gde svakog dana izbacujem storije, a svakog utorka, petka, subote i nedelje vas očekuju nove objave! :3

Vidimo se u nekom od narednih postova! xoxo

Slične objave