U poslednje vreme se osećam baš umorno i sve što želim da uradim jeste da legnem u krevet i prespavam čitavu zimu! Moram da priznam da u poslednje vreme guram sebe da uradim toliko velikih stvari koje planiram, a mnogi me savetuju da usporim malo i uzmem pauzu.

Ukoliko niste znali, ja sam tip osobe koja ne može da ne radi nešto produktivno! Svaki mesec godinu dana unapred imam isplaniran, svaki instagram feed, svaki web blog post, svako mesto na koje ću da idem da se slikam, svaki update, sve! Ukoliko nemam ništa isplanirano, onda ću najverovatnije da završim u krevetu prespavajući čitav dan i sutradan se kajavši što nisam radila nešto korisnije.

Upravo planiram neke update-ove vezane za moj instagram i blog, pa pomislih kada već pišem ovaj Life Update, što vam ne bih pričala malo i o mojim planovima!

Započeću sa instagramom…

Instagram je postao više obaveza nego uživanje u proteklih par meseci. Trenutno vodim teenage blog na instagramu koji sam počela 2017-e godine kada sam imala 14 godina. U poslednje vreme uzimanje tudjih slika, stavljanje fontova preko njih i pisanje kratkog posta od 200+ reči mi ne pruža zadovoljstvo kakvo mi je nekada pružalo, želim nešto više, nešto ličnije.

Već par meseci pokušavam da pronadjem šta to želim i šta bi me ponovo činilo srećnom na instagramu i mislim da sam našla rešenje – Model blog.

Razmišljam da do Februara 2020-e godine stignem do 1000 postova kao teenage blogerka sa editima, a da od Februara započnem da model blogom. Taj blog ili bolje rečeno instagram profil bi imao moje slike na njemu i u deskripciji bi bili mali tekstovi gde ću ili promovisati neki od mojih novih postova ovde na blogu ili neki mali motivacioni tekst.

Trenutno imam oko 300 slika uslikano i izeditovano, a preko 57 spremnih za izbacivanje. Tako da mislim da sam spremna da ljudi upoznaju mene malo više i da se konačno malo više zbližim sa ljudima online!

Što se tiče bloga…

Što se tiče ovog bloga, imam velike planove za njega!

Uskoro planiram da otvorim moju prodavnicu sa svojim merch-om! Već sam sa udruženjem Bloger Fest razgovarala i poslali su mi osnovnu temu sajta i pravo da vam kažem oduševljena sam! Logo sam sredila, još mi ostaje da merch sredim i da nadjem neku kompaniju koja bi podržala moju prodavnicu. To je iskreno puno posla i mnogo me brine da li ću stići sve da sredim i dogovorim do planiranog datuma – 10. Februara.

Pored svoje prodavnice koje otvaram, ubaciću i plaćeni sadržaj na blogu, koji će sadržati:

  • Tutorials
  • Video Demos
  • Coming soon…

Sa obzirom da sam dosta istraživala marketing i dosta znanja i prakse prikupila na blogu i instagramu, napisala sam detaljne tutoriale sa instrukcijama vezanim za svaki tutorial posebno. Trenutno ga moj tim edituje i sredjuje dizajn u Photoshop-u.

Tu su i video demos koje još uvek nisam snimila, ali imam jako fantastičan plan što se videa tiče. Mada neka to ostane tajna, zajedno sa coming soon

Kao što možete da primetite, dosta ima da se radi, a jako malo vremena. Trenutno me brinu dve stvari – da li ću stići sve da sredim do 10. februara i da li da sačekam moje punoletstvo koje je u Junu 2020-e.

Pored svega što sam vam navela, imam još 1001 obavezu i sve mi jako teško pada, jedva guram kroz ovu 2019-u godinu i jedva čekam da se završi! Razmišljam da uskoro promenim malo pravac u mome životu i da sa „biznis“ staze malo predjem na self-care stazu. Tačnije da krenem u teretanu jer mi zaista treba izduvavanje, da se isključim sa društvenih platformi i uživam u samom životu, da izlazim malo više sa prijateljicama i da poradim na svojim manama i problemima. Mislim da je to neki dobar plan koji bih mogla da počnem da primenjujem u skorije vreme 🙂

To bi bilo to što se tiče mog Life Update-a, osećam se mnogo bolje sada nakon što sam podelila svoje misli i osećanja sa vama 😀

Volela bih da čujem kako je vama u životu ovih dana! Pišite mi slobodno u instagram inbox! <3

P.S. Ne zaboravite da posetite moje najnovije objave na blogu:

Slične objave