Dragi moji čitaoci, dobrodošli u jednu specijalnu temu na našem blogu! Danas ćemo da diskutujemo o jednom portalu koji redovno čitam kao obaveznu lektiru svakog dana, a u pitanju je DIVA Magazin! Svakog dana uživam u novim temama koje objavljuje Diva magazin, čitajući ga otklanjam sav stres koji mi se nakupi tokom dana i pored toga se edukujem i otkrivam stvari koje do sada nisam znala.

Portal postoji od 15. Novembra 2019, medjutim Diva je uspela da za jako kratko vreme objavi jedanast kategorija i preko šesto postova na njihovom sajtu!

Diva je prvi LifeStyle portal u Srbiji koji piše tekstove isključivo na ličnom iskustvu. Pored toga što na njihovom sajtu možete pronaći savete u vezi sa svakodnevnim životom možete pročitati i psihološke tekstove koje pišu srpski psiholozi, horoskop čuvene astrološkinje Ane Rakić, kao i recepte beogradskih kulinara!

https://www.instagram.com/p/B5LBhZep5QU/

Lično mi se prilično dopada njihov sajt DIVAMAGAZIN.RS na kome sam pronašla jako interesantne tekstove. Evo par njih koji su mi zapali za oko i koji su mi se prilično svideli:

Diva objavljuje teme kakve još uvek nisam videla na drugim web sajtovima, blogovima i magazinima. Prilično su unikatne, edukativne i pružaju veliku inspiraciju za nečim novim!

Oni su tu za svačija pitanja, kao i da ljudima pomognu sa društveno aktivnim problemima.

Upravo iz tih razloga posetite njihovu web stranicu www.divamagazin.rs i saznajte sve što vas zanima. Nadam se da će te biti zadovoljni kao i ja, srdačan pozdrav – Emem.

Ovde ih možete pronaći:

Web sajt: www.divamagazin.rs

Instagram: @divamagazin.rs

To bi bilo to za ovaj post, ukoliko vam se svideo ne zaboravite da posetite sledeće objave:

Vidimo se u sledećem postu! ;D

Slične objave