Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na mome blogu! Danas je utorak, i samim tim je došlo vreme za naše nedeljne LIFESTYLE objave. Zbog trenutne situacije sa virusom COVID-19 koja je zahvatila čitav svet, kao i naše države, primetila sam da sve manje ljudi se podlaže riziku da izađu napolje.

Zato sam odlučila da danas sa vama podelim neke youtubere koje ja volim da pratim i koji su moji lifesaveri kada nemam šta da radim, a moram da provedem vreme kod kuće.

Ako vam se ovaj post svidi, imam još dva slična posta ovom, ostaviću vam link ovde:

Pa hajde da počnemo…

1. NATALIA TAYLOR

Natalia Taylor, ili kako bih je ja nazvala „The Queen“, je modeling – lifestyle youtuberka koja najčešće snima storytime-ove, poučne videe vezane za modeling, photoshoting videe i tips & tricks. Ponekad snimi neku parodiju ili video vezan za horoskopske znake.

Za Nataliju sam saznala jednog dana dok sam pretraživala kako to pozirati na slikama, jer kao što znate, nekada sam imala velikih problema da mi slike ispadnu kvalitetno, zbog čudnih poza za koje sam u tom periodu mislila da mi dobro leže.

Natalija se profesionalno bavi modelingom, tako da je ona bila prva koja mi je izašla kada sam pretraživala ovu temu i njeni videi su mi pomogli da pronađem neke poze koje su mi više odgovorale kada bih imala shootinge.

Kod Natalije sve njene videe obožavam, ali moram da priznam da najviše uživam u storytime videima, koji su VRHUNSKI! Njene priče su zaista neverovatne, ona priča događaje koji su se njoj desili i koji su bili vezani najčešće za modeling industriju i fotografisanja na kojima je ona bila.

Neke od njenih videa koje bih vam preporučila da odgledate su:

2. LUHHSETTY

Luhhsetty je devojka koja se na njenom youtube kanalu najčešće bavi self care, lifestyle i girl talk temama. Najćešče snima videe vezane za negu tela, lepotu i recenzije. Pored toga vodi i lifestyle videe i serijal girl talk, za koji smatram da bi se svideo mnogim tinejdžerkama.

Lično, smatram ovaj kanal izuzetno korisnim i interesantnim. Njen self – care sadržaj je nenadmašiv, a pored toga ima odlične savete vezane za negu i lepotu.

Jedino što mi se ne sviđa na njenom kanalu jesu girl talk teme, jer ponekada saveti koje daje tinejdžerima nisu baš primereni za tinejdžere. Ali dobro, sve u svemu kanal je zaista simpatičan i ko želi može da odgleda neke njene videe i da vidi da li je zainteresovan za sadržaj koji ona proizvodi.

Ovo su neki njeni videi koji se meni sviđaju:

3. JULIE NOLKE

Julie Nolke je youtuberka koja na svom youtube kanalu kreira komedijski sadržaj. To je njena glavna i jedina kategorija kojom se bavi, ali vam obećavam da su joj videi tako urnebesni i čovek zaista može da se saoseća sa mnogo situacija koje ona pokazuje kroz svoje videe.

Meni njen kanal služi da se opustim ili ubijem dosadu gledavši njene videe. Veoma često dok crtam pustim njene videe, čisto da bih se digla pozitivnu energiju i dobila inspiraciju za crtanje 😀

Neki od njenih omiljenih videa su mi:

4. THE ROYALITY FAMILY

Royality Family je jedan od mojih omiljenih kanala na Youtube platformi! Njihov sadržaj je porodični, lifestyle i pre svega komedija (prenkovi). Najčešće snimaju svoj svakodnevni život, kako je to biti porodica, kroz šta svaki član porodice prolazi i njihovi porodični odnosi. Ali na kanalu takođe velikom većinom vladaju i prenkovi.

Članovi njihove porodice su: Andrea (majka), Ali (otac), Ferran (desetogodišnji sin), Milan (novorođena beba), Will (asistent), Gucci & Princessa (psi).

Uživam u njihovom sadržaju, najviše kada su porodični odnosi u pitanju. Mada, volim i prenkove ponekada da pogledam. Royality porodica je veoma pozitivna i smatram njihov sadržaj veoma zanimljivim za gledanje.

Neki od njihovih omiljenih videa su mi:

5. AMBER SCROLL

Amber Scroll je youtuberka koja najčešće kreira DIY i Shopping videe. Najpoznatija je po svom rekreiranju stare odeće i pretvaranju je u glamurozne haljine i odeće za izlaske.

Amber iam odlične ideje i ako volite DIY onda je ona prava youtuberka za vas! Ja nisam baš toliko dobra u DIY kreacijama, tako da ne pratim toliko često njen youtube kanal, ali devojka je zaista genije i mislim da će svim fashion i diy ljubiteljima pomoći da naprave divne kreacije!

Neke od njenih omiljenih videa su mi:

To bi bilo to za ovaj post! Ja se iskreno nadam da vam se svideo i da će te zapratiti neke od ovih youtubera i uživati u njihovom sadržaju!

Mi se vidimo u petak sa business postom i u sledeći utorak sa novom lifestyle objavom!

Do tada, možete pročitati sledeće objave:

Slične objave