Da li možete da privučete ljubav vašeg života uz pomoć roze kvarca? Naravno da možete! Roze kvarc je najpopularniji kristal koji pomaže ljudima da spoznaju svoju vrednost, zavole sebe, usnesu pozitivnu energiju u svoj život i samim time privuku ljubav svog života.

Svaki kristal vibrira na određenoj frekvenciji. Ta frekvencija menja način na koji kristal izgleda. Način na koji kristal izgleda može nam reći o tome kako da koristimo kristal.

Svaki kvarc kristal vam može pomoći na drugačiji način. Svaki posebno nosi određenu energiju i informacije sa sobom. Kristali kvarca nam pomažu da istražimo različite unutrašnje delove sebe i pomažu nam da pročistimo naše vibracije. Roze kvarc generalno služi da bi se izlečilo srce i unela pozitivna energija.


Napomena: Kao što znate Oktobar je veštičiji mesec, i baš iz tog razloga sam odlučila da na mome blogu kreiram sezonu #WITCHCRAFT-a gde ću vam tačno _ dana davati male veštičije savete koji vam mogu biti od koristi! Tako da ukoliko ste slučajno naleteli na ovaj post i ukoliko vam se ovaj post svidi pozivam vas da posetite moj tag witchcraft i pročitate ostale witchy postove koje imam na mome blogu!


KAKO ISKORISTITI ROZE KVARC DA BI STE PRIVUKLI LJUBAV SVOG ŽIVOTA?

Energija i vibracije roze kvarca rade sa srčanom čakrom. Takođe stvara bezuslovnu ljubav. Ovaj kristal će vam biti saveznik u svim stvarima koje su povezane sa srcem.

Ovaj kristal ne samo da će vam privući ljubav, već će vam pomoći da otkrijete i razumete pravu suštinu ljubavi.

Roze kvarc će vam pomoći da pročistite svoje emocije i pojačate ljubav koja već vlada vašim duhom, ali nije uspela da se ispolji zvog silnih prepreka koje ste napravili kod vaših emocija.

KAKO SE ROZE KVARC KORISTI?

Pre svega kada kupite roze kvarc morate da ga prečistite (cleansing), a potom i da ga napunite.

O prečišćavanju dragog kamenja i njihovom punjenju ćemo pričati u nekom od narednih blog postova. Mada, ukoliko čitate ovaj post meseca dana nakon Oktobra 2021 godine onda je ovaj post o kome pričam već objavljen i možete ga pročitati klikom na ovaj tag -> WITCHCRAFT.

Ukratko, svaki kristal se puni na drugačiji način. Najbolji način da napunite vaš roze kvarc jeste:

 1. Punjenje putem drugih kristala
 2. Punjenje putem mesečine
 3. Punjenje u slanoj vodi

Drugi kristali poput čistog kvarca ili selenita vam mogu pomoći da napunite vaš roze kvarc. (naravno pre svega ti drugi kristali moraju da budu puni)

Druga dva načina su da roze kvarc punite pod mesečevom svetlošću. U ovom slučaju ostavićete vaš roze kvarc na prozoru ili terasi gde kristal može da bude pod mesečevim svetlom. Ali morate biti obazrivi pri upotrebi ove metode, iz razloga što roze kvarc nikako ne sme dugo stajati na suncu, jer tako gubi svoju boju i dejstvo, tako da ga morate pre izlaska sunca uneti u kuću.

I treći način punjenja ovog kristala jeste u slanoj vodi. Ostavićete ga nekih 1h u slanoj vodi i vaš kristal će biti napunjen!

Uz roze kvarc možete da koristite neke druge kristale koji će mu pomoći da bude još efikasniji. Kao na primer:

 • Ametist – ametist će vam pomoći pri pročišćenju uma i jačanju intuicije
 • Tigrovo oko – tigrovo oko će vam pomoći oko zaštite od negativne energije i daće vam više samopouzdanja

Bitno je verovati u moći roze kvarca i nositi ga sa sobom.

BENEFITI ROZE KVARCA

Ljubav prema sebiRoze kvarc gradi samopoštovanje, promoviše oproštaj sebe i zaštitni je kamen za srce.
Manjak glavoboljeRoze kvarc štiti srce, širi ga i pomaže mu da se izleči od prošlih povreda.
Donošenje spokojaOvaj kristal istovremeno promoviše unutrašnji mir i poboljšava mir u svetu oko nas. Promoviše opraštanje u vezama.
Privlači novu ljubavAko tražite novu, dobru vezu, nošenje ametista i rozekvarca čini vas neodoljivim i pomaže vam da vidite ko bi bio dobar ili loš partner.
Prikazuje lepotuRoze kvarc stavlja nam „naočare u boji ruže“, kako bi se otkrila svetska lepota.

RITUAL ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI

Kao što sam rekla, lično ne bacam nikakve čarolije, tako da je moj način korišćenja roze kvarca takav da ga uglavnom napunim i ponesem sa sobom. Eventualno ponekada manifestujem nešto sa njima i toliko.

Međutim, ukoliko vi želite da bacite čini, imam jedan komplikovaniji način bacanja čini koji može biti od koristi vešticama koje imaju već datog iskustva, a našla sam i jednu drugu čin koja je više za bebe veštice koje nemaju toliko iskustva sa ovime.

Trebaće vam:

 • Roze kvarc
 • Ametist
 • Četiri sveće
 • Sto pokriven svilenom krpom

Izvođenje rituala:

 • Uzmite svoje četiri sveće i stavite ih na sto u četiri pravca, sever, jug, istok i zapad.
 • Upalite sveće tražeći bilo koja božanstva ili duhove sa kojima imate zajednicu da bi vas zaštitili tokom ovog rituala.
 • Stavite kristal ametista na sto.
 • Uzmite u ruke kristal od ružičastog kvarca i sedite za stolom.
 • Za trenutak sedite mirno, osećajući težinu i teksturu kamena.
 • Zatvorite oči i prilagodite se vibracijama kristala, dozvoljavajući njegovoj energiji da teče kroz vas.
 • Energija će teći kroz vaše ruke, vaše ruke, kroz vaše grudi i u vaše srce.
 • Osetite kako kristalna energija otvara vaše srce i širi se ne samo mogućnošću ljubavi od drugih, već i ljubavlju prema sebi.
 • Sednite s osjećajem ovog širenja. Ponekad je možda neprijatno, ali mislite na to kao na istezanje. Ovo je dobro za vas.
 • Recite naglas, „Ja sam magnet ljubavi. Pozdravljam ljubav u svom srcu “.
 • Stavite svoj kristal ružinog kvarca na sto sa svojim ametistnim kristalom.
 • Recite naglas: „Pozdravljam ljubav svog života.“
 • Sedite nekoliko trenutaka u tišini dok gledate u ružičasti kvarc i ametist.
 • Kad budete spremni da završite, ustanite i ugasite sveće.
 • Ostavite kristale na stolu ili ih ponesite sa sobom u krevet.

Drugi način izvođenja čarolije je kreirao moj dragi prijatelj Leon, koji se znatno duže bavi veštičarstvom i koji vodi blog na instagramu pod nazivom @leonxbloger.

Trebaće vam:

 • Lavanda
 • Ružine latice
 • Menta
 • Crveni vosak (po boci i unutar boce)
 • Sigl spaljeni (sami ga pravite)
 • Krv (jedna kap će biti dovoljna)

Primena:

Navedene sastojke stavite u teglicu i wolla! To bi bilo to!


Postoje različiti načini na koje možete privući vašu ljubav. To može biti uz pomoć roze kvarca, manifestacija, slanja pozitivnih misli u kosmos, kreacijom ljubavnih napitaka, rituala itd.

Međutim, lično nisam veliki ljubitelj bacanja čini za zaljubljivanje na druge ljude. Smatram da bi svako trebao da ima pravo na slobodnu volju i da nikoga ne bi trebalo okovati činima. Ali, ukoliko vidite da između vas postoji neka hemija ili ukoliko želite uspeh pri prvom dejtu, onda je sasvim okej raditi manifestacije i nositi kristale sa sobom.

U ovom postu sam vam navela dva rituala jer verujem da postoje ljudi koji su zainteresovani za njih, ali bih vas posavetovala da prvo započnete sa manifestacijama i jačanjem vaše energije uz pomoć kristala kao što su roze kvarc, carnelian, red jasper itd.

Ukoliko vam se svideo ovaj post, onda vam savetujem da pročitati i:

Takođe, ako vam se svideo moj blog možete postati redovan čitalac moga bloga, tako što će te me zapratiti na instagramu @ememblog.rs i gledati moje storije. Obzirom da na mome blogu koji sada čitate svaki dan izlaze novi blog postovi, putem instagrama će te biti obavešteni kada u toku dana izlaze i biće vam ostavljen swipe up link da bi ste čitali svaki novi post koji izbacim!

P.S. Možete me zapratiti i na drugim društvenim medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave