Magija se dešava samo onda kada verujemo u nju.

Kao i u svakoj bajci sve počinje jednog čarobnog dana kada se igrom slučaja sretnu dve osobe u pravo vreme, na pravom mestu i onda svojim darovima i svojom ljubavlju kreiraju nešto potpuno novo, potpuno ludo, potpuno magično što svet nikada nije video.

Tako je bilo i u ovoj bajci…

Na adresi Dvadeset sedmog marta 25a gde se inače nalazi sladolejdžijnica „Vuk“, jednog malo toplijeg jesenjeg dana na vrata ove prodavnice došao je jedan Vuk.

Vuk je seo da pojede ukusan sadoled iz sladolejdžijnice koja se zove isto kao i on, i tada je upoznao vlasnicu ove divne radnje i ovih divnih sladoleda, sa kojom je ubrzo ušao u konverzaciju iz koje je saznao da je u planu zatvoriti ovaj neverovatni lokal na pet meseci dok traju praznici, obzirom da je slabija prodaja sladoleda kada dođe zimska sezona.

Međutim ono što vlasnica ove sladoledžijnice nije znala jeste da je Vuk zapravo poznat kao Beogradski Deda Mraz i da je on naš najpoznatiji praznicni dekorater, koji je sa samo deset godina kreirao najlepšu ukrašenu prazničnu kuću u Beogradu, koja već dve decenije drži titulu najlepše ukrašenog doma u gradu.

I još tada, kada je bio samo malo dete, Vuk je znao šta je to što njegovo srce ispunjava ogromnom ljubavlju i srećom, a to je bilo kreacija praznične euforije!

Kako su godine prolazile, Vuk je pokrenuo svoj biznis i od tada gde god da prođe on iza sebe ostavi magiju praznika!

I baš tada, uz sladoled, spojile su se dva genijalna uma i došli su na ideju da kreiraju prvi Christmas concept store na Balkanu!

Moj prvi odlazak u ovaj divan concept store bio je magičan! Još pri samom ulazu u radnju dočekali su me divni ljudi iz concept stora, pomogli su mi da se smestim i izaberem idealan kolačić u kome sam uživala!

Dok sam čekala da moji prijatelji dođu, dobila sam tu divnu priliku da razgovaram sa vlasnicom radnje i sa Vukom, koji su mi ispričali celu priču o tome kako su došli na ovu ideju, čime se oni inače bave, šta još planiraju da ubace u prodaju…

Šta više, vlasnica radnje mi je čak pomogla da napravim par slika i videa kod njih za moj instagram nalog! Zbog čega sam joj izuzetno zahvalna, obzirom da ni jedan od mojih prijatelja koji su tada dolazili nije znao da napravi dobru fotku haha!

Moram da istaknem da Vukov Božićni Kutak je concept store koji kao da je izašao iz nekog Američkog Božićnog filma!

Lično sam veliki fanatik za Božične Američke filmove i mogu reći da sam odgledala skoro sve praznične filmove koji su ikada napravljeni na Američkom tržištu!

Defitivno imam nekoliko favorita što se prazničnih filmova tiče kao što su Bad Moms, Princess Switch, Love actually i once upon a Holiday.

Međutim, ukoliko ste zainteresovani da pogledate punu listu mojih omiljenih prazničnih filmova, savetujem vam da pročitate sledeće postove:

I što sam duže vremena provodila u Vukovom concept store-u, sve sam više imala osećaj kao da se nalazim u nekom prazničnom filmu.

Dok sam sedela za šankom i vodila razgovore sa ljudima koji rade tamo, bila sam u mogućnosti da čujem različite priče, da vidim i upoznam nove ljude, da se pozdravim sa dečicom koja su dolazila u concept store sa njihovom porodicom, a čitavo ovo iskustvo pratila je praznična muzika u pozadini. Bukvalno main character in a movie moment. 😀

@miladurman

Definitivno vam preporucujem da posetite ovo divno mesto ???? IG: ememblog.rs | #fyp #foryoupage #balkan #srbija #beograd #novagodina #bozic #newyear #jinglebells #fotografisanje

♬ Jingle Bell Rock – Bobby Helms

Posle nekog vremena fotkanja i ćaskanja sa ovom divnom ekipom iz Vukovog Božićnog kutka, došlo je i moje društvo i ostatak vremena tamo proveli smo uz tople kolačiće, divnu božićnu muziku, porodično – praznični ambijent i ljubav koja je konstantno kružila ovim čarobnim mestom!

Celukupno iskustvo svima nama bilo je divno, a kada bih morala da dam ovom kafiću / concept store-u ocenu, definitivno bi to bila najviša ocena!

Samim time, pozivam vas da posetite „Vukov Božićni kutak“, na adresi Dvadeset sedmog marta 25a. Ovaj concept store će biti otvoren do kraja Januara, polovine Februara, tako da imate limitirano vreme da ga posetite i proživite iskustvo kao u filmu!


I to bi bilo to što se tiče današnjeg lifestyle posta! Iskreno se nadam da ste uživali u ovom postu i da sam na vašu „to visit“ listu dodala još jedno divno mesto za posećivanje ovog Decembra!

Hvala vam na čitanju! Uživajte u ovoj divnoj nedelji! 😀

Slične objave