Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na Emem blogu! Danas sam tu sa vama uz jednu neverovatnu temu koja verujem da će vam svima biti od koristi, a pogotovo mojoj dragoj publici koja već vodi neki svoj biznis i želi da ga digne na viši nivo. A ukoliko se pitate o čemu ćemo pričati u današnjem blog postu, u pitanju je nova generacija biznis kartica – TAPNI.

TAPNI je brend koji vam kroz svoje proizvode omogućava da sve vaše društvene medije podelite uz pomoć samo jednog tapa!

Verujem da vam se dešavalo da imate nekoliko instagram naloga, web stranicu, youtube kanal, tiktok i još gomilu društvenih platformi koje vodite. Onda ste upoznali nekoga i sada želite da mu predstavite svoj biznis, i šta se dešava? Kažite mi da li toj osobi dajete samo jednu vašu društvenu mrežu, pa se nadate da će pronaći sve ostale, ili mu ipak dajete sve vaše društvene medije?

Kao neko ko je do nedavno imao ovaj problem, skoro pa sam sigurna da 98% vas se opredeljuje da da samo jednu društvenu mrežu (predpostavljam instagram) i onda se molite da će pronaći i vaše ostale društvene mreže.

Uz TAPNI navedeni problem je nepostojeć!

TAPNI u prodaji trenutno ima tri vrste proizvoda:

 • stikeri
 • kartice
 • privesci

koji u sebi imaju ugrađen čip u kome se nalaze sve vaše društvene mreže i kontakti!

Uz bilo koji tapnijev proizvod jedino što će biti potrebno jeste da vaš tapni proizvod približite nečijem telefonu i drugoj osobi će istog trenutka izaći prozor gde će se nalaziti šta god vi poželite!

Na mom TAPNI prozoru ja imam sledeće društvene medije:

 • Instagram – tu kačim storije i postove iz mog svakodnevnog života
 • Facebook – ovde kačim svoja umetnička dela i slike koje su na prodaju
 • Youtube – na youtube-u snimam zabavan i edukativan sadržaj
 • TikTok – na tiktok-u isto snimam zabavan i edukativan sadržaj
 • Pinterest – na pinterestu možete pronaći moje filtere koje prodajem
 • Blog – obzirom da ga čitate, nemam šta tu da pričam haha
 • Portfolio – ovde se nalazi moja biografija, brendovi sa kojima sam sarađivala itd.
 • Shop – moja online prodavnica
 • Mail – ukoliko neko poželi da sarađujemo, moći će da mi pusti mail putem ovog linka

I verujte mi kada vam kažem da mi je TAPNI neverovatno olakšao posao oko deljenja društvenih mreža. Ovim putem sve što trebam da uradim jeste da približim njihovom telefonu svoj stiker i to će im otvoriti sve moje društvene mreže, što će mi doneti zapraćivanje na svakoj društvenoj mreži!

Sada kada sam vas upoznala sa Tapnijem i njihovim proizvodima, došlo je vreme da vam pokažem kako i vi možete da poručite vaš prvi tapni proizvod!

Sve što trebate uraditi za početak jeste ući u ovaj link:

https://rs.tapni.co/

Tu će te pronaći njihov sajt koji je na srpskom jeziku, gde će te videti sve njihove ponude i svaki mogući dizajn koji možete izabrati.

Prelistajte malo sajt i odaberite vaš željeni proizvod željeni proizvod:

Svaki proizvod je unikatan na svoj način i isto tako svaki od navedenih proizvoda može lagano da se nosi sa sobom kuda god da krenete, bilo da je to market pored vaše zgrade ili druga država u koju ste otišli na letovanje. 😉

Vaš tapni proizvod možete dizajnirati po vašoj želji!

Nakon što dizajnirate vaš tapni proizvod, došlo je vreme i za kupovinu!

Pri kupovini proizvoda uz kod „MILADURMAN“ dobićete 20% popusta na sve tapnijeve proizvode!!!

Ono što je najbolje od svega jeste to što će te dobiti jako kvalitetan proizvod uz 20% popusta nakon što ukucate kod, proizvod će biti dostavljen na vašu adresu u roku od samo 2 – 3 dana, a povraćaj novca je moguć u roku od prvih 30 dana nakon kupovine proizvoda.

Kada vam proizvod stigne otvorićete svoj profil na njihovom sajtu, gde će te uneti linkove svih vaših društvenih medija. Ukucaćete kod koji će vam stići na poleđini pakovanja i to bi bilo to! Zvanično ste aktivnirali vaš tapni proizvod, čestitam! 😀


Slične objave