Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima i dobrodošli u 17 post u BLOGMAS-u na mome blogu! Danas sam tu sa vama da bih vam pokazala neke od mojih omiljenih youtube VLOGMAS serijala koje pratim!

Svi ovi Vlogmas videi su od prošle godine, ali koliko mogu da primetim neke youtuberke sa liste koje sam navela svake godine kreiraju vlogmas, pa tako i ove.

Nadam se da će vam se svideti vlogmas serijali sa narednih youtube kanala i da će te pronaći nove ljude za praćenje!

Uživajte u ovom postu 🙂


1. Gemma Louise Miles

Gemma Louise Miles je youtuberka koja ubedljivo ima najbolje Vlogmas videe koje sam ja ikada videla na Youtube-u!

Kod nje nisam mogla da izdvojim jedan video koji mi se najviše sviđa, jer su iskreno svi njeni videi do te mere fantastično urađeni! Zaista sam ostala bez teksta kada sam prvi put saznala za njene vlogmas videe.

Oni odišu prazničnim duhom, veoma su estetski lepi i teme su prilično vezane za ovo doba godine, što se inače retko može pronaći danas na youtube-u, kao i na blogu.

2. Aspyn and Parker

Aspyn and Parker su bračni par koji svake godine kreira Vlogmas na svome youtube kanalu.

Ovaj video mi se svideo iz razloga što nakon njihove kupovine ukrasa za praznike, imam izuzetno veliku želju da odem u Ikeu ili u bilo koji Home Store i da nakupujem apsolutno sve Novogodišnje ukrase koji mi padnu pod ruku haha.

Video je visokog kvaliteta, a najbolji deo videa je definitivno energija koju prenosi ovaj pračni par, baš su pozitivni, simpatični i znaju kako da animiraju svoju publiku.

3. AlishaMarie

AlishaMarie je youtuberka koju sam tek počela da pratim, ali moram da priznam da ima baš interesantne videe iz niše Lifestyle.

Njen omiljeni Novogodišnji video je razmena poklona sa njenom bff 🙂

Do sada nikada nisam imala ni jednu razmenu poklona sa najboljom drugaricom, ali nakon ovog videa sam dobila veliku želju da organizujemo tu neku razmenu među sobom.

Šta više, pada mi na pamet ideja da ove godine kreiramo „Secret Santa“ challange sa našim najbližim prijateljicama i međusobno da razmenjujemo poklone!

Genijalna ideja! Mnogo mi se sviđa! Definitivno ću ih pitati da imamo ovu razmenu poklona par dana pred Novu Godinu ili posle Nove Godine. 😀

4. James Charles

James Charles je make up youtuber i influencer, koji ima apsolutno najbolje evente na čitavom youtube-u!

Prošle godine organizovao je Holiday Party, gde je na svoju prazničnu žurku pozvao svoje fanove, gde je sa njima igrao igrao razne igrice kao što su kreiranje svoje gingerbread kućice se parom, večera sa fanovima i plus darivanje poklona koje je on spremio specijalno za svoje fanove!

Ukoliko vam se svidi ovaj video, možete odgledati i njegov šou „Instant Influencer“, koji je okačen besplatno na youtube-u početkom ove 2020 godine!

5. Zoe Sugg

Zoe Sugg je nekada bila jedna od najpopularnijih youtuberki na platformi, međutim od prošle godine (ja mislim) upala je u razne drame i postala je prilično neaktivna na svome youtube kanalu.

Bez obzira na sve što se izdešavalo, ovaj video koji sam zakačila je iz njenog serijala Vlogmas, a u videu ona priča i pokazuje kako ona provodi dane tokom praznika i kako se organizuje svoj čitav dan, kao i planove koje ima u tom danu.

Ovaj video mi se sviđa pre svega što vidim još jednu osobu koja mora da se organizuje tokom praznika i to me podseća da ja nisam jedina koja je pod tonu obaveza u toku ovog perioda u godini.

Pored toga njen način organizacije me motiviše da se i ja postaram za svoje obaveze. Definitivno vam preporučujem da odgledate ovaj video. 😉


Nadam se da vam se svideo ovaj post i da će te odgledati youtube kanale koje sam vam preporučila. 😉

A kada smo već kod preporuke, mislim da je ovo odlična prilika da vam kažem da sam nedavno i sama otvorila svoj youtube kanal pod imenom „Mila Durman„, ostaviću vam link videa ovde, a ukoliko vam se video svidi, subscribe-ujte se na moj kanal i uključite notifikacije da nikada ne bi ste propustili novi video!

Takođe, ukoliko vam se svideo ovaj post pročitajte i:

Pratite me i na drugim medijima:

Slične objave