Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima i dobrodošli u deseti dan Blogmas-a „31 Dan sa Emem“, danasnja tema biće dekoracije za vaš stan i kroz ovaj post ćemo proći kroz neke od mojih omiljenih dekoracije, za koje smatram da će vašem stanu promeniti izgled na bolje i kreirati tu čarobnu atmosferu ovog doba godine.

Pa hajde da počnemo…


Ukoliko želite da ovaj post dobije još veću prazničnu atmosferu, kliknite PLAY dugme da bi vam se pustila muzika koju sam za vas spremila, da dok čitate ovaj post vaše praznično raspoloženje i uživanje u ovom tekstu bude još veće!


Visuljci

Pronalazim visuljke veoma interesantnim, pa ipak retko kada korišćenim ukrasima tokom Nove Godine.

Visuljke možete kupiti u bilo kome HOME centru, pogotovo u ovo doba godine. Kada ih kupite možete ih zakačiti za šipku gde stoji zavesa ili na vrata od sobe.

Novogodišnja grana

Novogodišnja grana je MUST HAVE Decembarski dekor. Nije skupa, praktično je možete kupiti bilo gde, plus granu možete staviti kod ulaznih vrata, kod prozora, kod terase, na ogradi os stepenica, kod televizora, na policama itd.

Uz sve se slaže, a uz lampione, traku i kugle dočarava Novogodišnju atmosferu u stanu.

Činije sa prazničnim slatkišima

Činije sa prazničnim slatkišima su uvek odličan izbor kao dekoracija za vaš stan! Ne samo što lepo izgledaju i daju New Year vibes, već vi, vaša deca i prijatelji možete da se poslužite sa slatkišima kad god želite!

Novogodišnji kuhinjski decor – činije, šoljice, tabla za pisanje, igračke

Lično sam veliki ljubitelj Novogodišnjeg kuhinjskog dekora, prvenstveno iz razloga zato što je način ukrašavanja soba uvek isti ili sličan kod svih, ali kada je kuhinja u pitanju, primetila sam da svako ima drugačiju dekoraciju za kuhinju i iskreno mi se to izuzetno sviđa!

Tabla za pisanje, novogodišnje posluženje, Novogodišnje činijicei i šolje, igračkice koje prikazuju zimsku atmosferu, mini jelkice, lampioni, grančice, ništa lepše od toga nema!

Spavaća soba

Spavaća soba je najlakše za dekoraciju, dovoljno je da nabavite pokrivač i jastučnicu u zimskom fazonu, eventualno da kupie neku prazničnu sliku za vaš zid, da dodate mini jelkicu ili sveće pored kreveta, možda neke lampione i to je to!

Lampioni

Primetićete da sam u tekstu u ovom postu par puta spomenula da možete za dekoraciju sa stavite lampione.

Lampioni se uz sve slažu i po mom mišnjenju, bez njih ne može da se postigne do te mere Novogodišnja atmosfera.

Tako da ukoliko još uvek nemate lampione, savetujem da ih kupite!

Jelka

Jelka je naravno obavezna za proslavu Nove Godine, mislim da to već svi znamo 😉

Kutak za ljubimce

Ukoliko imate kućnog ljubimca, možete mu srediti mesto gde spava i njegovo okruženje.

Naravno, gledajte da pri sređivanju, vašem kućnom ljubimcu pre svega bude udobno, jer komfor vaše životinjice je na prvom mestu!

Zavese u Novogodišnjem stilu

Možete, a i ne morate, da kupite nove zavese koje će se slagati uz vaš namestaj i novu atmosferu u stanu.

Kod zavesa možete dodati lampione, kugle, ukrasnu granu ili čak visuljke!


Nadam se da vam se svideo ovaj post i da ste dobili odlične ideje za dekoraciju vašeg stana!

Više ideja baš na ovu temu možete pronaći na Pinterest-u, tako što će te ukucati „Christmas Home Decor Ideas“ i izaći će vam gomilu ideja (pinova) koje možete sačuvati. 😉

Ukoliko vam se svideo ovaj post obavezno pročitajte i:

Slične objave