Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na mome blogu! Danas sam tu sa vama uz jednu malo više personal temu, u pitanju je neki mini life update kroz koji želim da vas uputim u neka dešavanja u mome životu.

Mislim da bih prvo trebala da počnem od ove lude 2020-e godine. Kao što i sami znate, ova godina je definitivno bila jedna od katastrofalnijih godina u proteklom periodu. Počelo je sa požarima, zatim virusom, pa protestima i ko zna kako će ova godina da se nastavi.

Imala sam velike planove za ovu godinu, trebala sam da putujem u Tursku na odmor sa porodicom i trebala sam ići na volonterski kamp na Siciliji. Ali izgleda da ću ovo leto da provedem u gradu u kome živim – Beogradu.

Prva pomisao na ostajanje kod kuće tokom leta bila je užasavajuća! Mada, kako vreme prolazi sve više se navikavam na ovu situaciju.

Vreme provodom kod kuće gledajući filmove, serije, igrajući igrice, pisajući nove blog postove, čitajući knjige i putovajući sa jedne društvene platforme na drugu.

Moram da se pohvalim da sam konačno počela sa izlascima u grad! Odlučila sam da ovo leto provedem istraživajući Beograd, restorane, kafiće, muzeje itd.

Šta više sam napravila par photoshootinga na više lokacija i veoma sam zadovoljna fotkama!

Pored svega toga radim i na radovima za izložbe koje trebaju uskoro da se održe. Radove koje radim su za najveće međunarodne likovne izložbe, gde učestvuju slavni umetnici širom sveta.

Čast mi je što ću učestvovati na svim međunarodnim izložbama ove godine i još mi je veća čast što će slavni umetnici videti moje radove i možda me kontaktirati. Ko zna!

Ono što me malo više muči je to što sam dobila savet od žene koja vodi likovne kolonije da ne radim fotorealistične radove. A ukoliko me dobro poznajete ja sam perfekcionista i za mene da ne radim radove koji će izgledati fotorealistično i savršeno je skoro nemoguća misija.

Idem u umetničku školu, kao što već znate, i za sve ove godine koliko sam tamo jednostavno teško i polako prihvatam razna umetnička doba koja mi se ne sviđaju.

Sećam se da sam jednom sa školom otišla na jednu izložbu, gde je na velikim platnima bila povučena samo jedna linija – crna.

Moji prijatelji iz odeljenja su gledali te radove kao da su videli neko svetsko čudo, dok je umetnica pričala o tome kako ta jedna crna linija predstavlja grad, ulice, svetla, ljude, kako brzi automobili prolaze itd.

Ne znam, do dana današnjeg skrabotine koje se smatraju umetnošću ja ne mogu da prihvatim kao umetnost. Ali, izgleda da sam stavljena u situaciju gde ću morati da se odvojim od svog fotorealizma i početi da slikam kao i ostali umetnici.

https://www.instagram.com/p/BzIXFV8IUYq/

Takođe, od kako je karantin počeo ja sve što radim je jedem i ležim u krevetu, što me je veoma odvojilo od mog zdravog načina života, teretane, fizičke aktivnosti itd.

Pre neki dan dok sam pisala blog post, sestra me je fotografisala i pokazala mi koliko celulita imam. Iskreno zgrozila sam se stanjem u koje sam dovela svoje telo, tako da ću uskoro morati da pronađem drugačiju rutinu za sebe.

Dok se sve ovo dešava u mome privatnom životu, dosta toga se dešava i u mome biznisu.

SITUACIJA SA MOJOM PRODAVNICOM I MOJIM BIZNISOM

Već mesecima najavljujem otvaranje moje prodavnice polovinom Jula. No, verovatno i sami primećujete, trenutno je 20. Jul, a ja nisam ni izbacila zvaničan datum otvaranja moje prodavnice.

Došlo je do problema pri kreiranju prodavnice. Ljudi koji rade na njoj vode svoj samostalan biznis i trenutno spremaju jedan veliki projekat i samim time je rad na mojoj prodavnici odložen.

Pravo da vam kažem kada sam čula vesti da su odložili rad na mom projektu, izuzetno sam se ubedačila. Ali sam im i dalje zahvalna što će raditi na mojoj prodavnici, obzirom da mi je prave za besplatno, a pored toga ideja moje prodavnice je veoma zahtevna, jer želim da iskustvo sa mojom prodavnicom i uslugama bude maksimalno!

Verujte mi kada vam kažem da sam osmislila najkreativniju prodavnicu, laku za korišćenje, a jednostavno božanstvenog i unikatnog dizajna!

Pored toga, produkti su svi spremni, šta više sam dodala neke poklončiće uz produkte koje će dobiti svi kupci mojih produkta! Otkrila bih vam više, ali je bolje da taj „reveal“ ostavim za najavljivanje prodavnice i njeno zvanično otvaranje.

Upravo sam dobila izgled demo sajta moje prodavnice i oduševljena sam njenim izgledom! Naravno, ima tu još da se radi, još neke stvari trebaju da se prerade, da se još opcija ubaci, da se slike promene, sve da se zapiše, da se produkti ubace, račun itd.

Što se ostalih stvari u mome biznisu tiču, pretty much je sve na svome mestu. Web postove možete očekivati obećanim danima – utorak (lifesyle), petak (business).

Na mome glavnom instagram nalogu (@ememblog.rs) sam redovno aktivna, postove već imam spremne, a u pitanju su slike sa mojih predhodnih fotografisanja. Uskoro vas očekuju i novi instagram TV videi, od kojih su tri videa u specijalnom serijalu koji spremam za vas.

Nažalost, rad na mome brend profilu (@emem.brand), će biti obustavljen na nekih nedelju dana. Glavni razlog je to što trenutno nisam kod kuće i nemam resurse, a ni vremena da pravim carousel objave.

Tako da to bi bilo to što se tiče mog biznis života. Otkrila bih vam još, ali vas više informacija očekuje u petak 🙂

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da ste uživali u ovom malom life update-u, a sledeće nedelje u lifestyle kategoriji, možete očekivati recenziju jednog restorana i bonus lifestyle post, koji izlazi sledeće subote.

Uživajte u ovoj nedelji i ne zaboravite da pročitate moje najnovije blog objave:

Slične objave