Ima li ičeg lepšeg od ispijanja jutarnje kafe i praćenja sadržaja vaših omiljenih blogera?

– Mislim da nema. 😉 –

Ne znam kakva je vaša jutarnja rutina, ali ono što sigurno znam jeste da je moja jutarnja rutina puna ispijanja čaja i praćenja novog sadržaja mojih omiljenih blogera i youtubera.

Nešto što već prilično dug period želim da uradim jeste da sa vama podelim neke od mojih omiljenih stranih blogera koje obožavam da pratim!

Uživajte u ovom postu. 🙂

CORRIE BROMFIELD

Corrie Bromfield je jedna od mojih omiljenih stranih blogerki koje pratim. Sviđa mi sem njena ličnost i način na koji ona vodi svoj blog. Veoma je unikatna, zanimljiva i kroz postove koje piše lično imam osećaj kao da se obraća svojih prijateljima, a ne publici. Mislim da je to nešto što mi se najviše sviđa kod njenog bloga.

Ona je Lifestyle, Fashion, Beauty & Travel blogerka. Ima neverovatne sezonske postove, a moja omiljena sezona na njenom blogu je jesen i zima!

Ona bloguje još od perioda kada je bila na fakultetu i na njenom blogu možemo jasno videti njene faze „odrastanja“ i teme koje su vezane za svaki period u njenom životu. Od fakulteta, do mature, do prvog posla, do pronalaženja prave ljubavi, svadbe, a uskoro očekuje i bebu.

Ona je mi je baš simpatična i njen blog vam definitivno preporučujem da pročitate!

Ovo je post koji najviše volim sa njenog bloga:

https://corriebromfield.com/2020/01/travel-diary-our-canada-road-trip.html

WEAR DAISY WENT

Wear Daisy Went je blogerka koja se bavi Lifestyle, Bauty, Fashion i Health temama na njenom blogu. Ona ima veoma specifičan način kreiranja postova, njene objave su u većini slučajeva kratke, ali isto tako možete pronaći sve što vam treba u njenim objavama.

Blog joj je poprilično estetičan i nakon čitanja njenih postova, nema šanse da izađete sa njenog sajta bez inspiracije.

Bezbroj puta mi se desilo da nemam inspiraciju, a onda odem na njen sajt i posle par pročitanih postova dobijem ideju za bilo šta što radim!

Jedine dve zamerke koje bih imala da dam jesu da ne priča puno o sebi na njenom blogu (što je apsolutno okej, mada ja sam više tip osobe koji voli da čita priče iz tuđih života) i što već par meseci ništa nije objavila.

I ako ništa nije objavila, verujem da će se vratiti na svoj blog vremenom. A do tada moj omiljeni post sa njenog bloga koji sam pročitala je:

http://weardaisywent.com/2019/11/13/embracing-autumn-mornings-in-amsterdam/

SIVAN AYLA

Sivan Ayla je style, beauty i lifestyle blogerka, koja najčešće piše o modnim trendovima danas i o šminkanju. Sada, Aylu ne pratim previše iz razloga što lično nisam neki veliki fan mode i šminkanja, ali moram da priznam da ima odlične lifestyle postove, zbog kojih me veoma često i možete pronaći na njenom blogu! 😀

Njen blog ima svoju posebnu estetiku i to mi se sviđa kod njega.

Ayla se bavi mnogim temama, tako da vam definitivno preporučujem da posetite njen blog, jer mislim da možete pronaći tekstove koji će vam se svideti. 😉

Omiljeni post sa njenoga bloga mi je definitivno:

ALISON LINDSTORM

Konačno stižemo i do Alison Lindstorm, blogerke koja me je toliko toga vezano za blogovanje naučila i o kojoj sam sama uvek htela da pišem na mome blogu!

Tim povodom, pređimo na storytime.

Ukoliko ste pročitali moj post „Moj biznis PRE i POSLE učlanjenja u blog zajednicu“, onda znate da dok se nisam učlanila u Bloger Fest, nisam znala da preko bloga može da se zaradi i osnuje svoj biznis, nisam znala da su web blogovi popularniji od instagram blogova i sl.

Nakon što sam se učlanila u Bloger Fest i posle prvog festivala na kome sam bila, odlučila sam da otvorim svoj web blog. Ali u tom periodu nisam kako se uopšte vodi web blog?

Tada sam započela detaljnu istragu i pronašla sam blog od Allison.

Allison je business i mom blogerka, mada se najviše fokusira na biznis teme na svome blogu i youtube kanalu.

Njena ciljana publika su ljudi koji tek započinju svoj blog i svoj biznis, i ona ih kroz svoje tekstove uči osnove na web blogu. Tako da je njen blog izuzetno koristan ukoliko ste bloger početnik ili planirate da započnete vaš web blog, ali ne znate kako.

Dosta dugo sam proučavala njene teme i prilično mi je pomogla da uđem u taj svet blogovanja na internetu putem weba.

Jedino što mi je izuzetno krivo jeste to što podučava samo početnike na blogu, i sada mi više njen sadržaj nije toliko zanimljiv jer znam sve o čemu priča. Ali šta ćeš, šta je tu je, možda meni više nije od toliko koristi njen blog, ali sam sigurna da će vama biti!

Najomiljeniji post na njenom web blogu mi je:

https://allisonlindstrom.com/blog/my-1st-six-months-blogging-tips-for-new-bloggers?rq=How%20I%20earned


Nadam se da vam se svidela ovakva vrsta blog posta i da će te zavoleti neke od ovih blogova koje sam vam danas preporučila. 😉

Uskoro objavljujem i post mojih top 5 omiljenih blogera sa Balkana! Tako da ove zime, kada budete u svojim toplim domovima, imate blogova na pretek da čitate!

Uživajte u ovoj nedelji, a mi se vidimo sledećeg utorka sa novom lifestyle temom. 😀

P.S. Ne zaboravite da pročitate postove:

Zapratite me na društvenim mrežama:

Slične objave