Pozdrav svima i doborodšli u novi post na mome blogu, danas sam tu sa vama da bih podelila neverovatan brend čiji su me proizvodi oborili sa nogu, a u pitanju je Gifty.

Gifty je brend koji pratim već duže vreme, stalno slušam pohvale za njihov rad od strane mojih prijateljica i kolega, i sama prvi put kada sam videla njihove proizvode sam se oduševila i želela sam nešto da poručim, mada do toga nikako nije dolazilo zbog mog gustog rasporeda obaveza.

Uskoro dolazi prva velika poslovna saradnja moje prijateljice Sandre i odlučila sam se da joj baš tim povodom uzmem jedan Gifty proizvod kao poklon za početak njene biznis karijere.

Na sajtu gifty.rs pronašla sam veliki broj jedinstvenih poklona, kao što su Milky Foto Box, Gifty Kinder Box, Gifty box Ferrero, Premier Rose i moj favorit Sweet Box.


Obaveštenje: Ovaj post sadrži plaćenu promociju.


SWEET BOX

Sweet box je idealan poklon za svakog sladokusca! On se sadrži od pakovanja Kinder čokoladica, vaše poruke ili čestitke i unikatnom kutijom na rasklapanje.

Bitno je znati da pri poručivanju Gifty Sweet Box-a je potrebno da im napomenete kakvu poruku / čestitku želite da ostavite u kutijici. Kada vaši voljeni stignu do poslednje kutijice za otvaranje gde ih čeka Kinder Surprise, dobili posebno napisanu poruku za njih koja će ih „otopiti“. 😉

Moja porudžbina stigla je u roku od tačno nedelju dana. Paket je bio u savršenom stanju kada je stigao, i ako je bilo toplo vreme čokoladice se nisu rastopile i bile su preukusne. No, doćićemo i do tog dela ove recenzije!

Kutija je izrađena od najkvalitetnijeg Fabriano kartona.

GIFTY BOX KAO POKLON VOLJENIMA

Konačno došao je i taj trenutak, davanje poklona mojoj prijateljici Sandri, a ovo je bila njega reakcija:

Sandra je imala neprocenjivi osmeh na njenom licu, zaista je bilo divno videti je tako srećnu! U početku nije znala šta se nalazi u kutiji, nagađala je i nagađala, sve dok nije otvorila prvi poklopac kutije i ugledala pakovanje Kinder čokoladica koje je obožavala dok je bila mala!

Rekla je „Ovo vraća sećanja“, sa velikim osmehom na licu.

Nakon što je otvorila drugi poklopac kutije u kojoj se nalazila njen omiljen slatkiš Kinder Bueno, još više se oduševila i odmah je uzela jednu kesicu da se zasladi. 😀

Treća kutijica je bilo i najveće iznenađenje u kome se nalazio Kinder SUPRISE i mala porukica posvećena njoj.

Definitivno sam izabrala pravi izbor poklona, bilo mi je veliko zadovoljstvo gledati Sandru kako kao malo dete otvara poklon i iz kutijice u kutijicu sve se više raduje i sve je više radoznala, ne bi li saznala šta poslednja kutijica krije.

Osmeh se krije u stvarima koje bude emocije, a Gifty Sweet Box je definitivno ispunio svoju svrhu!

Malo više o Gifty-u…

Gifty je brend koji je izuzetno cenjen pre svega zbog njihovih usluga, koje uvek ispune sva očekivanja kupca. Sve što je obećano je i ispunjeno, kao što sam rekla paket mi je stigao na vreme i bio je u savršenom izdanju.

Koliko primećujem, Gifty stalno radi na proširenju njihovog brenda i na poboljšanju njihovih usluga, što je po mome mišljenju izuzetno veliki plus!

A najbitnije od svega, veoma su ljubazni i imaju odličan pristup klijentima, brinu se o njima i njihovom mišljenju. Šta više na njihovom instagram nalogu imaju highlight „vaši utisci“, gde možete videti utiske njihovih klijenata.

Gifty brend je kreiran sa namerom da njihovi pokloni izmame osmeh na svačijem licu. Cela priča je počela tako što je osnivačica Gifty brenda htela da nabavi savršen poklon, mada opcije poput parfema, majci i novčanika, su joj se činile previše obično i bezlično.

Trebalo joj je nešto što će prouzrokovati WOW. Tako je došla na ideju da napravi kutiju sa njihovim zajedničkim slikama, međutim ujutru je sačekalo neprijatno iznenađenje – razorena kutija.

Tako je iz ovog neuspešnog pokušaja nastala uspešna ideja za kreiranje kvalitetnih, autentičnih poklona.

Početkom avgusta 2017. godine, Gifty je stvoren sa željom da svima pomogne da lako i jednostavno pronađu jedinstveni poklon za svaku priliku. <3

U julu 2017. otvara se Instagram profil Gifty.rs kako bi ponudili različite vrste poklona personalizovanih po želji kupaca po najboljoj mogućoj ceni. Već početkom avgusta 2017. Gifty Serbia otvara novi brend Golden Roses, pod zaštićenim logotipom i industrijskim dizajnom.

Kako vi možete poručiti vaš GIFTY paketić?

Vi možete poručiti vaš Gifty paketić putem njihovog sajta > gifty.rs (kliknite ovde da bi vam se link otvorio)

A ukoliko imate bilo kakva pitanja, možete im se obratiti putem instagrama > @gifty.rs

Hvala Vam na čitanju ovog posta i ne zaboravite, radost se krije u malim, ali slatkim stvarima 😉

Ukoliko Vam se svideo ovaj post, savetujem Vam da pročitate i sledeće:

Ja sam influencerka i blogerka, koja svakog utorka piše o lifestyle temama, a svakog petka piše o biznis temama koje će vam pomoći da dobijete puno pratilaca na instagramu, postanete popularni, razvijete vaš biznis i zaradite tonu novca online.

Nastavite da pratite moj blog za više vrednosti. A da bi ste uvek bili u toku sa dešavanjima na njemu, zapratite me na instagramu @ememblog.rs.

Vidimo se u narednom postu! 🙂

https://www.instagram.com/p/CCoI8OJpnk5/

Slične objave