Pozdrav svima i dobrodošli u novi lifestyle post na Emem blogu! Danas sam tu sa vama da bih vam otkrila neke strane blogere koje jednostavno obožavam da pratim i čiji sadržaj redovno čitam!

Nadam se da će vam se ovaj post svideti i da će vam pomoći dase zanimate u toku dana.

Ne znam kakva je situacija kod vas, ali kod mene u okruženju apsolutno niko ne želi da izađe napolje u šetnju, u šoping ili u neki kafić. Tako da sam prepuštena sama sebi i svojim hobijima, kojih je sve manje jer sam 24/7 kod kuće haha!

Uživajte u postu!


1. CORRIE BROMFIELD

SAJT: https://corriebromfield.com/

Corrie je moja omiljena strana blogerka čiji blog redovno posećujem! Ona najviše piše o lifestyle temama, kao što su neki saveti, trikovi, šta joj se dešavalo u poslednje vreme, gde je putovala i slično.

Na moju žalost, u poslednje vreme izbacuje sadržaj koji me ne interesuje toliko, a u pitanju je sadržaj za trudnice. Ona je do nedavno bila trudna i rodila je jednu prelepu devojčicu, tako da je blogovala o svom iskustvu. Što je zaista baš lepo, samo što je to tema koja mene ne interesuje baš.

Tako da u slobodno vreme listam njene stare postove, inspirišem se i uživam u prelepoj estetici njenog bloga.

Omiljeni postovi sa njenog sajta:

2. WEAR DAISY WENT

SAJT: http://weardaisywent.com/

Wear Daisy Went je moja druga najdraža blogerka! Njen blog je prelep i na neki način u njenom sadržaju ponekada kao da vidim svoj blog.

Čudno je objasniti…

Ona ujedno piše o svom načinu života i daje lifestyle savete na neki način nalik mom blogu. Sve što za mene predstavlja idealan blog post ona u svojim postovima ima, tako da sam oduševljena njenim sadržajem.

Od Maja 2020 godine mislim da je napravila pauzu na blogu, tako da me ta činjenica čini mnogo tužnom, ali se nadam njenom brzom povratku.

Omiljeni postovi sa njenog sajta:

3. LAUREN ELIZABETH

SAJT: https://lovelaurenelizabeth.com/

Ukoliko ste fan minimalističnih blogova, predstavljam vam Lauren Elizabeth blog!

Lauren je blogerka koja vodi minimalističan blog, na koem se veoma brzo i lako možete snaći i pored toga piše kratko – srednje postove, koji su brzi za čitanje, a izuzetno mogu davam pomognu.

Kada nemam puno vremena (što je u poslednje vreme sve češći slučaj kod mene), otvorim njen blog i čitam njene postove.

Kategorije na njenom blogu su Beauty, Fashion, Wellness i Lifestyle. Ako vas bilo štaod ovoga interesuje, savetujem vam da pročitate neke od njenih postova.

Omiljeni postovi sa njenog sajta:

4. IT’S JUSTINES JOURNAL

SAJT: https://www.itsjustinesjournal.com/

It’s justines journal je jedan veoma simpatičan blog sa dosta originalnim i zanimljivim temama koje sumnjam da lako možete pronaći na internetu.

Moram da priznam da sam veliki ljubitelj njenih travel i lifestyle postova, i ako na njenom blogu u većini slučajeva preovladavaju fashion teme.

Ukoliko ste ljubitelj mode, ovo je pravi blog za vas, zato što Justine uvek ispraćuje svaki trend i uvodi svoju publiku u najpopularnije kombinacije u svetu!

Omiljeni postovi sa njenog sajta:

5. SIVAN AYLA

SAJT: https://www.sivanayla.com/

Sivan Ayla je jedna od moje omiljene tri blogerke (zajedno sa Corrie i Wear daisy went), njen blog je OLIČENJE SAVRŠENSTVA.

Ja se njenom blogu divim. Izuzetno je estetičan, teme o kojima piše su vrhunske, a da ne počinjem sa pričom o njenim slikama i kako organizuje postove…samo ću reći wow!

Ne znam šta mi se kod nje više sviđa, lifestyle teme, business teme, travel teme ili relationship teme.

Pored toga što je blogerka, ona je takođe uspešna preduzetnica koja vodi svoju prodavnicu na sajtu https://luxunfiltered.com/.

Ne mogu ništa drugo reći osim toga da je prava inspiracija za sve!

Nadam se da ću jednog dana moći da budem uspešna kao i ona.

Nemam više šta da kažem osim da posetite njen blog!

Omiljeni postovi sa njenog sajta:

6. ALLISON LINDSTORM

SAJT: https://allisonlindstrom.com/

Allsion Lindstorm je biznis blogerka koja priča o kreaciji bloga. Uz pomoć njenog sadržaja i sadržaja Bloger Festa uspela sam da uspešno start up-ujem svoj blog.

Tako da ako želite da i vi pokrente svoj blog Allison je prava blogerka čije bi postove trebali da čitate.

Međutim njen blog ima jednu manu, a to je to što ona isključivo priča o početku blogovanja. Tako da ukoliko se duže bavite blogom ili želite postići još veće uspehe, njen blog vam neće biti od pomoći.

Mislim da sam ranije sve njene postove pročitala, međutim njen noviji sadržaj više ne pratim, jer u principu o svemu što priča ja već znam i već imam primenjeno, tako da….ahm razumete. XD

Omiljeni postovi sa njenog sajta:


Nadam se da vam se ovaj post svideo i da će te pročitati neke postove od navedenih blogera. Mene su njihove blog stranice izuzetno inspirisale i one mi konstantno daju nove ideje šta mogu da radim i o čemu bih mogla da pišem na blogu.

Ukoliko vam se svideo ovaj post, pročitajte i:

Pratite me i na medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave