Dragi moji čitaoci, prijatelji i porodico,

okupili smo se danas na ovaj prelep dan da proslavimo treću godišnjicu moga bloga!!! Pre tačno tri godine, u blog svet došla sam u nadi da ću pomoći mladima i da ću steći nove prijatelje, no vi ste mi dali mnogo više od toga – dali ste mi važne lekcije, koje i dan danas učim od vas, dali ste mi mogućnost da vam pomognem i postanem prijatelj, dali ste mi ljubav, pažnju i brigu, dali ste mi snagu i samopouzdanje da budem ono što jesam i da zasijam najsjajnijim svetlom koje posedujem u sebi. I zato vam HVALA!

Sećam se tačno prvog dana kada sam otvorima moj instagram blog i objavila prvi post na njemu. Bila sam tako uzbudjena, inspirisana i željna deljenja mojih ideja i misli sa svetom.

Već pri prvom postu sam dobila neverovatnu podršku od nekih dvadesetak ljudi, svi su mi poželeli sreću i dobrodošlicu u blog svet. Istog trenutka, znala sam da je blogovanje mesto na kome ću konačno moći da budem svoja – moj mali kutak.

Bila sam u teškom periodu u osnovnoj školi, prvenstveno zbog devojaka koje su me često mučile i zbog kojih sam izgubila svako prijateljstvo koje sam imala. Par meseci pri završetku osnovne škole, odlučila sam da otvorim blog i kada sam zvanično završila prijemni za srednju i upisala školu u koju sam oduvek želela da idem, odlučila sam da pomognem svakom detetu i tinejdžeru koje prolazi kroz težak period u školi, kroz koji sam i ja prolazila.

Trudila sam se da moj instagram blog bude mesto na kome će se svi osećati bezbedno, kao u nekom njihovom malenom kutku u kome će moći da uživaju i da se razvijaju. Vremenom, tinejdžeri, pa čak i stariji, javljali su mi se sa svojim problemima, koje smo zajedno rešavali i kroz koje smo zajedno prolazili.

Posle svega par meseci provedenih na blogu, nisam bila svesna da me je svaka osoba pojedinačno naučila nečemu novom i važnom vezano za život i da me je svaka osoba pojedinačno inspirisala da radim na sebi, svojim manama i vrlinama.

Danas, imam čak 23,900 posebnih ljudi na mome blogu, koje sa ponosom mogu da nazovem mojim prijateljima i dragim ljudima koji su mi do neverovatne mere privezani za srce i koji su mi pomogli da sve svoje snove pretvorim u stvarnost!

Želim da vam kažem….

Hvala vam, na svim prelepim uspomenama koje iz dana u dan gradim sa vama. Hvala vam, na svakom osmehu koji ste mi pružili za ove tri godine koliko sam na blogu. Hvala vam, što ste mi pomogli da postanem ovakva osoba kakava sam danas. I znajte, da ću vam UVEK biti zahvalna na svemu što mi svakodnevno pružate i čime činite moj život boljim i lepšim.

Nadam se da ću jednog dana moći sve da vas upoznam, da vas zagrlim i da vam kažem uživo koliko sam zahvalna bogu što vas imam, jer vi ste jedan od najelpših poklona koje sam u životu dobila! HVALA VAM!

I SREĆNA NAM TREĆA GODIŠNJICA BLOGA

https://www.instagram.com/p/B-jZpNVJ72n/

Ove godine želela sam da nam kupim tortu i da duvamo svećice, baš kao i prošle godine. Medjutim, zbog vandrednog stanja u državi, nažalost to je bilo ne moguće… No, rodjendan je i dalje rodjendan i bez torte! Jedino što mi je bitno jeste da ovar rodjendan provedem sa vama, mojim najmilijima. <3

Evo videa od mog drugog blog rodjendana, možete i njega pogledati! ;D

https://www.instagram.com/p/Bv1kKzsBEnz/

Sada, volela bih da izdvojim mesto da vam okačim neke od slika koje sam dobila za ovaj treći rodjendan moga bloga! Uživajte! 😀

(Kačim slike sutra :))

Slične objave