Dragi moji čitaoci, kao što znate, naše države su i dalje pod vandrednim stanjem zbog korona virusa koji se neverovatnom brzinom širi svetom. Policijski čas je sve duži i duži, što nas nažalost primorava da ostanemo kod kuće.

Nedavno sam se našla u situaciji gde sam odgledala sve filmove koji su mi bili na „Must Watch“ listi, čak sam ogledala sve crtaće iz mog detinjstva. Uskoro sam zavšila moju online prodavnicu na kojoj radim toliko dug period, napisala sam sve blog postove koje sam planirala i praktično sam uradila sve za šta pre nikada nisam imala vremena.

Sada, nemam šta posebno da radim, jer sam uradila sve što sam planirala i neka poslednja tri dana samo skrolujem Youtube i čekam da neko izbaci novi Youtube video, koji bih mogla da gledam.

Tokom mog današnjeg skrolovanja videa na Youtube-u, pronašla sam jednog Youtubera koji mi je prilično privukao pažnju.

U pitanju je čovek koji je došao iz Amerike u Srbiju pre nekih sedam godina i odlučio se da ostane u Srbiji.

Za Srbiju je saznao tako što se dopisivao sa par ljudi iz Srbije putem Facebook-a i onda se jednom odlučio da poseti Srbiju i toliko mu se svidela da je odlučio da jedan period ostane u Srbiji, pa onda da se na jedan period vraća u Ameriku i tako u krug.

U početku je ostajao sa njegovim prijateljima iz Srbije u njihovom apartmanu. Nakon čega, ja mislim, da je iznajmio svoj apartman.

Na svome Youtube kanalu on snima videe vezane za Srbiju kao narod, za Srpsku istoriju, za način života u Srbiji itd.

A pre nekih 19 dana, kada je najavljeno vandredno stanje u Srbiji, imao je priliku da se vrati u Ameriku, medjutim razmislio je malo i odlučio se da ipak ostane u Srbiji.

Trenutno snima videe života u karantinu u Srbiji i moram da priznam da su mu videi previše poučni, simpatični i jednostavno kada ga slušate ne možete a da se ne ponosite Srbijom.

Na veoma lep način priča o Srbiji i svoje Američke gledaoce uči o našoj prelepoj državi. Što mi se veoma svidja!

Evo ga njegov prvi video koji je snimio u njegovom serijalu „Srbija tokom pandemije COVID-19“. Tako da ukoliko ste zainteresovani, možete da pogledate par njegovih videa!

Kao što znate, ja sam aktivni volonter i svake godine putujem širom Evrope gde učim o drugim državama i volontiram! Ukoliko ste pratili moj predhodni serijal na blogu, gde sam putovala u Italiju na volonterski kamp. Onda se sećate da sam napravila prilično dobra prijateljstva sa Italijanima i Afrikancima!

Redovno se čujem sa mojim društvom iz Italije i Afrike. I konačno imam Youtubera koga da im pošaljem da gledaju, da bi se malo bolje upoznali sa državom u kojoj ja živim.

Moj dragi prijatelj iz Afrike Daniel, i moje prijateljica iz Italije Frančeska, planiraju sledeće godine da posete Srbiju i ne mogu da vam opišem koliko sam srećna povodom toga!

Tako da, verujem da će te uživati u videima ovog Youtubera i ukoliko imate internacionalne prijatelje, ne vidim boljeg youtubera koji bi mogao predstavi Srbiju u ovako divnom svetlu ;D

Ostaviću Vam link par videa koji su se meni posebno svideli i koje možete odgledati:

Savetujem Vam da pogledate njegove videe, ukoliko Vam je dosadno. Jer verujte mi, ja sam se oduševila! 😀

P.S. Ne zaboravite da posetite neke od najnovijih objava na mome blogu:

Slične objave