Kao što znate do sada, veliki sam ljubitelj Novogodišnjih filmova i živim za vraćanje iz škole, ušuškavanje u topli krevet, gledanje Novogodišnjih filmova uz toplu čokoladu.

I ako je tek 5. Decembar i sneg još uvek nije počeo da pada, u mome stanu vlada Novogodišnja čarolija – kuća je okićena, jelka nam šlješti šarenim bojama, zvezdane lampe koje sam kupila u IKEI mi vise sa zavesa i svetlucaju dok vam pišem ovaj post.

Sa obzirom da je petak, a ovog vikenda nemam ništa posebmo u planu, pomislila sam da je pravo vreme da sastavim svoju 2019 Christmassy Must Watch List!

Once Upon a Holiday

Nakon što princeza pobegne od svoje pratnje kako bi u vreme Božića istražila New York, upoznaje mladića koji joj pokazuje svoju stranu grada.
Radnja se vrti oko kraljevske princeze kojoj je dojadio njen život pun privilegija i odgovornosti koje dobiješ kad si princeza. U želji da vidi kako žive obični ljudi, jednoga dana konačno se ohrabri i pobegne kako bi istraživala New York okićen božićnim ambijentom. Napolju se upoznaje sa divnim mladićem i dobročiniteljem koji joj se dopadne.

The Holiday Calender

Devojka Abby dobija antički Novogodišnji kalendar od svog deke. Abby u početku nije impresionirana ovim kalendarom, ali odlučuje da ga ponese kući. Prvog Decembra kalendar je sam od sebe izbacio figuricu čizama, koje je Abby kasnije dobila. Pomislila je da je to samo slučajnost, medjutim narednog dana kalendar je izbacio drvo, i baš tog dana Abby upoznaje dečka Ty Walker kome sa kola ispada Novogodišnje drvo i tako ga upoznaje. Ukoro Abby shvata da ovaj kalendar nije običan, on predvidja ono što će se desiti u pravome životu.

A Wish For Christmas

Sara Tomas je tip žene koja će na poslu da ostane po strani i mirno obavlja svoj posao, medjutim kada je njena velija Novogodišnja inijativa ukradena, ona zamišlja želju Deda Mrazu koliko bi volela da dobije snagu da se bori za sebe. Deda Mraz joj ispunjava želju, ali na samo 48h. Dok sat otkucava Sara će otkriti kako da se bori za sebe i svoja prava.

A Christmas Prince

Radnja prati mladu novinarku Amber koja dobiva zadatak napraviti priču o princu-notornom neženji i ženskarošu Richardu. S odlaskom u njegov dvorac upoznaje obitelj i, naravno, naposljetku se zaljubljuje.

Ovaj film ima tri dela i sva tri su fantastična! Zaista vam toplo preporučujem da ih sva tri odgledate!

The Princess Switch

Jednu nedelju pre Božića, Margatet, koja je vojvotkinja iz Montenara, zamjenjuje mesta sa Stacy, djevojkom iz Chicago-a koja izgleda isto kao ona. Uz pomoć magičnog Deda Mrazovog pomoćnika, Margaret se zaljubljuje u Stacy-nog zgodnog kolegu, dok se Stacy zaljubljuje u Margaret-inog zaručnika, žustrog princa.

Ovo je jedan od mojih omiljenih Novogodišnjih filmova koje sam ikada odgledala! Preporučujem da okupite porodicu i pustite ovaj film 🙂

The Knight Before Christmas

Srednjovekovni engleski vitez magično je prenesen u današnje vreme, gde se zaljubljuje u učiteljicu nauke koja je razočarana u ljubav…

Nova premijera novog Netflix-ovog filma u kome ponovo igra Vanessa Hudgens. Radnja ne zvuči toliko interesatno, medjutim film je veoma lepo odradjen. Engleski vitez iz 14-og veka magično se pojavljuje u današnje doba, upoznaje učiteljicu u srednjoj školi i zaljubljuje se u nju.

Christmas With The View

Poznati kuvar Shane Roarke imenovan je za novog šefa kuhinje u skijaškom planinskom resortu. Clara Garrison nije preterano uzbuđena zbog toga, već je fokusirana da se vrati u posao nakon neuspjelog otvaranja restorana u gradu. Pošto im se putevi stalno ukrštaju, pitanje je da li će njihova strast prema kuhanju da spoji i njih dvoje?

Holiday in The Wild

Kako ne bi pala u depresiju nakon što joj sin ode na koledž, Njujorčanka Kate Conrad odlučuje otići na drugi medeni mjesec sa svojim mužem. No, on iznenada prekida njihov brak.

Međutim, Kate ne posustaje i sama odlazi na safari u Afriku. Tokom putovanja malo skrene s puta i pomaže svom pilotu Dereku Hollistonu spasiti bebu slonića, koji je ostao bez majke. Zajednički ga neguju u lokalnom utočištu za slonove i Kate odluči produžiti svoj boravak preko božićnih praznika. Daleko od modernih luksuza doma, Kate procveta usred veličanstvenih životinja i prizora. Njena ljubav prema svemu što ju okružuje mogla bi se također proširiti i na čovjeka s kojim deli sve to.

Ovo je novi film koji je Netflix izbacio ove godine! U seriji igra Kristin Davis, koja je zvezda serije „Sex & The City“ u ulozi Charlotte. Još uvek nisam odgledala film, ali sa obzirom da je Kristin Davis u njemu, ubedjena sam da je neverovatan!!!

Bad Moms Christmas

Priča se i dalje okreće oko mama iz originalnog filma: Amy, Kiki i Carla. Svi su bili vrlo stresni s božićnim danom tačno iza ugla. Biti majka svakako im je dalo puno pritiska da moraju napraviti savršenu božićnu proslavu. Stvari postaju mnogo složenije kad odjednom njihove majke dolazi u njihove kuće.

Bad Moms Christmas je ubedljivo moj omiljeni božićni film svih vremena! Prvi put sam saznala za ovaj film prošle godine i kada sam se upoznala sa ludorijama ove tri majke kojima se smučilo da prate pravila i da budu „savršene“, bila sam oduševljena Christmas verzijom filma! Ukratko – ovaj film morate da odgledate!

Mislim da je ovo to što se tiče ovog posta! Ne zaboravite da pratite moj sadržaj na blogu, jer trenutno su Novogodišnje teme aktivne na mome blogu!

Ukoliko vam se svideo ovaj post, ne zaboravite da pročitate i:

P.S. Takodje, možete pročitati moje najnovije objave na blogu:

Slične objave