Još par minuta i biće 00:00, novi dan, Nova Godina…Već osećam telefon kako mi konastantno vibrira od silnih poruka koje dobijam od svojih dragih prijatelja i rodbine. Ukoliko ste i vi u potrazi za lepom, unikatnom, možda i luckastom čestitkom, onda ste došli na pravo mesto. Za vas sam odvojila par mojih omiljenih Novogodišnih čestitka za novu 2020-u godinu!

Ali pre nego počnemo, na ovom blogu možete naći moj novi serijal zvan “31 Dan sa Emem”, gde svakog dana kačim Novogodišnje i Božićne postove. Sve što vam treba na samo jednom mestu, počevši od novogodišnjih classic saveta (novogodišnji filmovi, serije, muzika, šta kupiti voljenima za Novu Godinu…), skincare saveta (Kako negovati kožu zimi, kako se zaštititi od hladnog vazduha…), novosti o poslednjim Novogodišnjim dogadjanjima, Do It YourSelf, novogodišnjih recepata… Želim da se zahvalim svima koji su podržali i koji žele da podrže ovaj serijal, jako mi je drago kada vidim vaše mail-ove pune podrške i komentare na instagramu. Tako da vam hvala na svemu, jer bez vas ovaj serijal ne bi bio moguć.

– Ja nisam ptica i ne znam da letim, a sve što mogu je …da te se setim! Nisam ni dobra vila i nemam njene moći…da ti ispunim želje u Novogodišnjoj noći. Nisam ni Deda Mraz koji poklone deli…ali sam neko …ko ti sve najlepše zeli! Srećna Nova godina!

– Kakva je ova novogodišnja noć, u nama budi čarobnu moć, a moja moć je ova želja provedi život pun veselja i neka ti ova Godina Nova ostvari pregršt najlepših snova.

– Želim ti samo ovo za Novu Godinu: kašiku snage, lončić radosti, kotlić uspeha, jezerce para, more sreće, okean zdravlja i ceo svemir ljubavi!

– Ostvarenje snova, ljubav do krova, O.K., može i lova, srećna vam svima godina Nova!

– Nova je godina poput praznog lista na njemu se ispisuju osećanja čista, puno ljubavi, zdravlja, sreće, da ti se ostvare želje, manje i veće. Srećna ti Nova godina.

– Neka ti lepi dani sporo protiču a loše svari da te ne dotiču. Sreća i zdravlje da te služi, od srca ti želim život što duži. Srećna Nova godina.

-Želim ti da ti nova 2015. godina donese dvanaest meseci sreće, 52 nedelje zabave, 365 dana uspjeha, 8.760 sati dobrog zdravlja, 52.600 minuta sreće, 3.153.600 sekundi zadovoljstva i… to je sve!

-U ‘Božjoj banci’ Bog je stavio 365 dana punih ljubavi, sreće, zdravlja i blagoslova za tebe… zato uživaj trošeći ih! Sretna Nova!

-Srećna Nova, zaljubljeno Valentinovo, srećan Uskrs, sretćan rođendan, srećan Božić… a sada me ne gnjavi sledećih 12 meseci!

-Prije nego sunce zađe, pre nego sećanja zakažu i… pre nego pukne mreža, želim ti najbolju novu 2015. godinu!

-Neka tvoje brige traju koliko i tvoje novogodišnje odluke! Srećna Nova!

-Bilo je mnogo trenutaka u 2014. godini kada sam te živcirala, naljutila i smetala ti… samo da te obavestim da to planiram činiti i u 2020. Sretna Nova!

-Sve ružno što ti u knjizi života piše nek se od danas izbriše. A sve lepo što ti se sniva nek ti se od ove godine zbiva! Srećna nova Godina

-Ispuni godinu životom, a ne život godinom, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš.

-Život nema reprizu! Srećna ti Nova godina.

-Za dane nove, za dane bolje, za sve one što Sreća zove. Za radost i lepotu, za sve najlepše u životu. Srećna Nova godina.

-Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Srećna Nova godina!

-Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

-Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

-Dok poruku čitaš ovu i godinu čekaš novu iz mog srca ti primi želju – dočekaj je u veselju.Nek ti je živoz pun sreće i snova i nek ti je SREĆNA GODINA NOVA

-U Novoj godini ti želim da budeš moj! 

-U Novoj godini ti želim puno para. Ljubav, zdravlje i sreća će doći sami po sebi! 


-Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2019, da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da mi za 2020. posaljete keš!


-Ova poruka nek’ ti bude pouka – zivi, vristi, razbijaj i plesi, covek je rodjen da gubi i gresi, prokockaj dane, prodivljaj noci jer jednog dana to vise neces moci!!! Sretna Nova!

-Moram ti ovo priznati, mada je glupo što je preko poruke, ali ja nemam hrabrosti da ti kažem u lice, znam da ti se ovo neće svideti, veruj nije ni meni lako, ali moraćeš da saznaš istinu kad tad a i bolje da to čuješ od mene nego od nekog drugog… PRAVI DEDA MRAZ NE POSTOJI! Ipak, ja ti mogu doneti SRECU…

-Kad poslednji čas najavi ponoć, nastaće bajka najlepših snova, poljubićeš drugu umesto mene, al’ ipak, srećo, SREĆNA TI NOVA!

-Nova godina je kao list, nenapisan, beli, čist… Na njega se piše iskrena želja: puno ljubavi, zdravlja i veselja!

-Kad anđeli upale novogodišnju sveću, to ti ja želim zdravlje i sreću, a hiljade zvezda kad započnu pir, znaj da ti želim svu ljubav i mir! Srećna Nova godina!!!!

-Ako budes videla coveka u crvenom kako te trpa u vrecu nemoj se uplasiti to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodisnju zelju!

-Na ovom ekranu ne mogu stati sve moje zelje, moze stati nekoliko slova – Srećta ti godina nova.

-Idi putevima koje bira tvoje srce, voli ono što ispunjava tvoju dušu, budi sa onima koje zaista voliš i ne dozvoli da izgubiš ono što zaistaželiš! Sretna Nova 2020.godina!

-Zelim ti mir u dusi, sjaj u ocima, osmeh na licu, ljubav u srcu, srecu pored sebe. Da ti svaka zelja postane stvarnost a svaki pokusaj uspeh. Srecna Nova godina.

-Sve tvoje nevolje, patnje, borbe i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da misliš na bolje, život je kratak ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo onoliko koliko znamo voleti. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!

-Zelim da sreca sa tobom koraca, da te prati ljubav od kamena jaca, da te ljudi vole i cene, da u zivotu ne znas za probleme. Srecna Nova godina!!!!

-Nek ti zivot bude kao najsjajnija zvezda, u kome za tugu nikad nema mesta, neka java bude ostvarenje snova, uz najlepse zelje Srecna Nova godina!!!!

-To što nismo jedno pored drugog u ovom trenutku ne znači da u mislima nisam sa tobom. Brojimo zajedno: deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva – Srećna Nova godina!

-Znam da znaš šta ti želim. Srećna Nova godina.

-Zamisli da si Deda Mraz. Koliko bi želja morao da ispuniš u novogodišnjoj noći? Al’ pošto nisi, imaš samo jednu obavezu – požuri, kasniš na proslavu!

PORUKE ZA DECKA/DEVOJKU:

-Otvori mi vrata tvoga srca, pusti me unutra i nedaj mi nikad da izadjem.

-Razbicu casu, kad nemogu tugu, ja volim tebe a ti volis drugu…

-Nisi Bog i zato necu da te molim!

-Ti si kao najdalja zvezda do koje je najteze doci, ali bas zbog toga je najdalja zvezda najlepsa i najsjajnija!

-Rekli su mi da dan traje 24 sata, da sat traje 60 minuta, da minuta traje 60 sekundi – ali mi niko nije rekao da sekunda bez tebe traje vjecno…

-BEZ TEBE JESVE NISTA, A SA TOBOM JE NISTA SVE!

-Kad izgubis ono sto najvise volis onda i dalje nastavljas da zivis mada je zivot taj gori od smrti.

-Ti si moj zivot, a ja zivot imam samo jedan!!!

-Ponekad mi toliko setas mislima da se upitam kako te noge ne zabole.

-I da si Nebo, zvezda bih postala i da si otrov ja bih te probala i da si vazduh ja bih te videla, da tebe nema ja nebih zivela!

-Nemoj nikada svoju tugu zalivati suzama jer sve sto se zaliva raste jos vise.

-Ne zelim da ti se ispune sve zelje i snovi jer vise ne bi zeleo i sanjao… Zelim da ti se ostvari onoliko zelja i snova koliko ti je potrebno da budes srecan!!!

-Nauci me da lazem pa cu ti reci da te nikada nisam volela!

-Jelena mislio sam na tebe cele noci pa sam te onda i sanjao.

-Ne mogu te voljeti vecno jer ni moj zivot nije vecan mogu samo da te volim onaj dio vecnost koliko traje i moj zivot.

-Volim te ko nebo plavo volim te budalo mala.

-Ko voli zna koliko boli i koliko je tesko LJUBAV naci, samo ko pati moze da shvati sta u zivotu LJUBAV znaci !!!

-Voli jer greh je vleti, a greh je najsladji a sladje je voleti od mrzeti, a ako volis da mrzis onda mozes da volis i zato voli me jer ja volim te!!!

-U ljubavi nemam srece koga volim taj me nece, ko me voli ja ga necu eto kakvu imam srecu.

-Bez obzira gdje odes, koliko daleko, dio mene ce biti s tobom i dio tebe ce.

-Ako te cika u crvenom uhvati i strpa u vrecu, ne brini pozelela sam te za Novu Godinu!

-Ti si secer, ja sam med, pa smo zajedno sladoled.

-Zaljubljen covek misli da uvek voli prvi put, iako je pre toga sto puta voleo, a dogadja se cak da veruje kako je odista samo ovaj put istinski voleo.

-Volim te-zasto da to krijem, da se opijem-da suze lijem? Volim te-zelim ti to reci, zasto da patim zbog te dve reci??!!

-Neko u srcu cuva srecu, neko deo sna, neko komad ljubavi, a tebe cuvam ja!

POSETITE I JOS NEKE OD POSTOVA:

  1. Novogodišnji pidzama party
  2. Najlepše novogodišnje pesme

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *