Zvanično je…nove odevne kombinacije za mesec Decembar su tu! Pronalazak idealnog stila i idealne kombinacije, može da predstavi veliki problem ukoliko niste odlučni šta bi vama stajalo i koji stil bi vi nosili, ali ne brinite, tu sam da vam predstavim moje 3 omiljene modne influencerke, koje su redovno aktivne na instagramu i koje dele svoje prelepe modne kombinacije sa čitavim svetom! U ovom postu možete naći 3 različita stila i 36 odevnih kombinacija, koje vam mogu pomoći da izdominirate ovu zimu!

Ali pre nego počnemo, na ovom blogu možete naći moj novi serijal zvan “31 Dan sa Emem”, gde svakog dana kačim Novogodišnje i Božićne postove. Sve što vam treba na samo jednom mestu, počevši od novogodišnjih classic saveta (novogodišnji filmovi, serije, muzika, šta kupiti voljenima za Novu Godinu…), skincare saveta (Kako negovati kožu zimi, kako se zaštititi od hladnog vazduha…), novosti o poslednjim Novogodišnjim dogadjanjima, Do It YourSelf, novogodišnjih recepata… Želim da se zahvalim svima koji su podržali i koji žele da podrže ovaj serijal, jako mi je drago kada vidim vaše mail-ove pune podrške i komentare na instagramu. Tako da vam hvala na svemu, jer bez vas ovaj serijal ne bi bio moguć.

Prve odevne kombinacije, nosi Kelsey, koju obožavam da pratim na instagramu!

Druge odevne kombinacije su kreirane od strane Hang Nguyen na instagramu. Ona mi je druga omiljena blogerka i iskreno obožavam njen web i instagram blog.

Treća, i poslednja je Alicia Roddy na instagramu! Iskreno obožavam njen stil oblačenja, mislim da zaista nalazi super kombinacije, mada lično ih ne bih nosila, jer smatram da mi ne bi stajale.

MOŽETE POSETITI I POSTOVE:

  1. Jeftini i kvalitetni pokloni za NG ispod 1.000 dinara
  2. Winter models on IG
  3. Christmas hair and make up

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *