Pozdrav svim čitaocima moga bloga i dobrodošli u jedan poseban post! Danas sam tu sa vama da bih vam podelila priču kako sam proslavila svoj 18 rođendan!

Pre nego počnem sa ovim postom, posavetovala bih vas da posetite moj instagram nalog, jer na njemu se nalazi moj IGTV serijal „Pre nego napunim 18 godina!“, gde sam snimala svojih poslednjih nedelju dana kao sedamnaestogodišnjakinje i svoj rođendan, kao i poklone koje sam dobila za rođendan.

Moj rođendan je 19. Juna, što je bilo prošli petak i moje punoletstvo odlučila sam da slavim u meksičkom restoranu Zapata.

Tema moje proslave bila je „La Casa de Papel“, španska serija koja je nedavno oborila sve rekorde gledanosti. Tako da, zboh teme proslave, svako je morao da dođe obučen po DRESS CODE-u, koji je glasio – Možete nositi šta god poželite, samo ukoliko je crno, crveno ili belo!

Rođendan je počeo oko 14h, moja porodica i ja smo došli malo ranije da bi smo spremili tortu i dočekali goste.

Na moj rođendan bili su pozvani samo moji najbliži prijatelji. Malo, ali probrano društvo 😉

Do nekih 14:20 svi smo se okupili i pravo da vam kažem bila sam veoma zabrinuta da li ću biti u mogućnosti da ih sve međusobno upoznam i da uspostavim komunikaciju među njima.

U mom videu na IGTV-u „Epizoda 1: Pre nego napunim 18 godina“, saznali ste je svaki moj rođendan u poslednjih par godina, se završio katastrofalno. Jedan od mojih najgorih rođendana je bio šestnaesti, gde mi je na rođendan došlo šest prijatelja i ni jedan nije hteo da komunicira. Tako da je čitav rođendan prošao ćuteći.

Na svu sreću, moja draga prijateljica Lena mi je pomogla da ih upoznam i da pokrenemo priču jedni sa drugima. A naša prva tema bila je….Spill the tea.

I tako smo se svi međusobno zezali i pričali naš hot tea iz privatnog života. Dok je u međuvremenu došla tortilja Enchilada Pollo Con Queso, koja je inače najbolja tortilja u gradu!

Rođendan je prošao u upoznavanju, smehu, diskusiji o školama, serijama i našim privatnim životima.

Posle nekih dva sata, ušli smo u restoran da bi smo duvali svećice i slikali se sa tortom.

U pozadini su pustili Bella Ciao, dok je torta bila inspirisana La Casa de Papel serijom. A evo i kako je izgledala:

Moje drugarice su se oduševile, jer su skoro sve već odgledale seriju i veliki su fanovi!

Pored torte, moja majka je organizovala neke rekvizite za sliku, kao što su brkovi i protestske table.

https://www.instagram.com/p/CBn-jtfJNO-/

Pevali smo Bella Ciao, slikali se i duvali svećice. Nakon čega smo izašli u baštu da napravimo još par slika i sačekamo da nam donesu isečenu tortu.

Jeli smo tortu i još nekih sat vremena smo sedeli i uživali svi zajedno, sve dok nije došao trenutak da se rastanemo pošto sam morala da idem na drugo slavlje rođendana i da naravno, stignem pre gostiju.

Rastanak je bio težak. Iskreno volela bih da sam još ostala sa devojkama da pričam sa njima, ali biće vremena za izlaske.

Drugi rođendan je trajao do nekih 22:30, nakon čega u bukvalnom smislu reči, nisam mogla da vidim ni belu, ni crnu mačku. Skroz sam se umorila od silnoga slavlja, a pored toga proteklih nedelja bila sam pod velikim stresom oko završetka školske godine, priprema za ovaj rođendan, finiširanju produkta za moju prodavnicu, tako da se sve završilo ovog 19. Juna i odjednom kao da mi je pao veliki teret sa ramena.

Čim sam legla u krevet, zaspala sam 😀

Nema baš puno o čemu da se piše, ali zaista ovaj rođendan je bio jedan od najlepših rođendana do sada! I zahvalna sam svima koji su došli na moj rođendan i svim svojim anđelima na instagramu, koji su mi čestitali rođendan i poslali mi poklone. Divni ste!

Sada ću sa vama da podelim slike sa rođendana, a na mom IGTV-u, na LIFESTYLE kanalu, imate serijal pod nazivom „Pre nego napunim 18 godina“. U njemu takođe imate vlog sa moga rođendana, kao i poklone koje sam dobila, tako da vam preporučujem da ih pogledate!

Hvala vam na čitanju ovog posta i uživajte u ostatku dana!

https://www.instagram.com/p/CBtJDBrpu4f/

Slične objave