14. Februar se bliži neverovatnom brzinom, i već se postavlja pitanje…Šta kupiti devojci za poklon?

Kao što već svi znamo, za devojke ponekada ume biti izuzetno teško pronaći taj idealan poklon, koji će njih oboriti sa nogu!

One, u principu, skoro sve što im treba imaju, zato je danas postao veliki problem pri kupovini savršenog poklona za Dan zaljubljenih koji će se svideti vašoj devojci.

Ali bez brige! Danas sam tu sa vama da bih vam pomogla da taj idealan poklon lako pronađete!

U ovom postu izdvojila sam 10 idealnih kategorija sa poklonima sa kojima će vaša devojka biti oduševljena, kao i primere šta možete kupiti, koliko šta košta, gde su popusti i slično.

1. MARKIRANA ODEĆA

Jedan od najboljih poklona koje možete da kupite devojci jeste markirana odeća.

Sada, kada kažem „marka“, ne mislim samo na odeću koja je kreirana od strane najpopularnijih svetskih brendova kao što su Chanel, Gucci, Versace itd.

Postoje i manji brendovi, koji su ujedno veoma popularni i koji imaju neke pristojne cene i dobar kvalitet odeće.

Kvalitetniji brendovi gde možete devojci kupiti odeću su: Zara, Fashion & Friends, Bershka, Pull & Bear, Kiwi, Oyasho, Mona, Guess, Women’s Secret,…

Za nijansu manje kvalitetni i manje popularni brendovi su: New Yorker, Terranova, H&M, Koton,…

Lično bih vas posavetovala da kupite odeću od ovih malo kvalitetnijih brendova.

Pri kupovini odeće morate da znate koji je stil vaše devojke. Svaka devojka ima različiti stil, stvari koje voli i stvari koje ne voli.

Isto tako, svaki brend ima neki svoj stil i neke određene kreacije koje samo oni prave.

Na primer.

Ovo je moj stil odevanja:

Ja sam elegantan tip osobe. Volim odeću koja prikazuje tu eleganciju, obožavam haljine, suknjice i elegantne majce. Sa druge strane ne volim dukserice, farmerke, jednoboljne majce, i slično.

Zato, saznajte šta vaša devojka voli da nosi, na osnovu toga pronađite radnju gde će te joj kupiti odeću i pronaćite idealnu kombinaciju koja će joj se svideti!

BONUS SAVET:

Trenutno u Zarinoj aplikaciji možete da kupite prolećnu i letnju odeću po neverovatno dobroj ceni! Cene bez popusta idu od 2,000 dinara do 7,000 dinara, a na popustu je skroo sve ispod 1,000 dinara. Tako da instaliraje Zarinu aplikciju i kupite ekstra ponovoljan poklon!

Sadržaj koji će vam možda biti od koristi:

2. ŠMINKA

I ako se šminka čini kao prilično jednostavan i već viđen poklon, ona zapravo može da bude idealna za vašu partnerku!

Stvar je u tome da NE KUPUJETE bilo koju šminku od bilo kog brenda, već da kupite šminku od brenda za koji je ona zainteresovana!

Najbolje je da se raspitate kod nje ili njenih prijateljica koju šminku ona zaista želi da kupi.

Ne savetujem vam da kopate po njenim stvarima u potrazi za brendom koji ona koristi, jer šminka je od svakog proizvođača drugačija. Kod jednog proizvođača je bolji puder, dok je kod drugog bolja senka za oči.

Isto tako ne možete da joj kupite bilo koju paletu boja, jer neke boje ona možda ne koristi.

Kupovina šminke koju ona želi je idealan poklon, sve dok znate tačno šta želi da kupi.

3. NAKIT

Takođe, jedan na izgled basic poklon, ali ipak veoma simpatičan poklon jeste nakit.

Ponovo pretražite kakav ona nakit nosi i na osnovu toga pogledajte online ili u nekim prodavnicama sa nakitom ili odećom gde možete da nađete baš takav nakit.

4. SKIN CARE PROIZVODI + BATH PROIZVODI

Mnoge devojke izuzetno neguju svoje telo i lepo se brinu o njemu, tako da će te najverovatnije među onim silnim kremama pronaći i neki skin care proizvod.

Moj lični savet je da ukoliko vidite neki kvalitetni skin care proizvod

Pored skincare proizvoda možete uzeti i neke proizvode za kupatilo kao što su paket šampona i kupki, bath bomba, balzam za kosu i slično.

5. DEKORACIJE ZA STAN

Mislim da bi svaka devojka više volela da joj se kupi nešto lično za nju što će da koristi, kao što su odeća, obuća, šminka, nakit i slično.

Ali, ima dosta devojaka koje baš vole da dekorišu svoj stan i u tom slučaju dekoracije za stan bile bi odličan poklon vašoj devojci.

Te dekoracije mogu da budu šta god poželite od veštačkog cveća, fenjira, sata, table za obaveštenja, držača minđuša i nakita, pa sve do malo skupljih poklona kao što su ogledalo, estetične kutije za obuću itd.

6. MIRIŠLJAVE SVEĆE

Iz ličnog iskustva znam da uz mirišljave sveće nikako nećete pogrešiti!

Devojke vole mirišljave sveće.

Nažalost, te sveće se brzo troše i brzo gube miris (makar u mom slučaju haha), tako da višak mirišljavih sveća nije na odmet!

7. MODNI DETALJI

Modni detalji mogu biti kao šlag na tortu nakon što kupite glavni poklon za vašu devojku!

Pod modne detalje spadaju torbice, šnalice, rajfovi, šalovi, ešarpe, neke posebne hulahopke, itd.

8. KNJIGE & SITNICE KOJE BI VAŠA DEVOJKA VOLELA

Ukoliko znate da vaša devojka želi neku knjigu ili neku drugu sitnicu, mislim da bi to takođe bio fantastičan poklon!

Ne vezano za 14. Februar i dan zaljubljenih, jednom prilikom na rođendanu jedne od mojih najdražih prijateljica Tare, moja drugarica kupila je Tari knjigu koju je ona želela da kupi već jedan duži vremenski period.

Mislim da se Tara od svih naših poklona najviše obradovala tom, tako da nema greške pri kupovini onoga što vaša devojka već duže vreme hoće da kupi sebi.

9. UMETNIČKA DELA

Postoje razna umetnička dela koja možete kupiti kod umetnika ili u određenim radnjama.

Umetnost se uvek ceni i sve dok kupite umetničko delo koje je her cup of tea, verujem da će te zauvek osvojiti njeno srce!

Neka umetniča dela koja će se vašoj devojci možda svideti imate na nalogu @sanja_durman (kliknite na username da bi ste ušli u profil)

10. ELEKTRONIKA

Moja poslednja preporuka vama jeste da vašoj devojci kupite neki elektronski poklon.

Šlušalice, tablet, tabla za crtanje, sat – telefon, su sve pokloni koji mogu da joj budu od velike koristi i koje može da upotrebljava na dnevnom nivou.


Ovde stižemo do kraja današnjeg posta! Ali pre nego kliknete „leave site“ dugme, za vas imam par preporuka postova, za koje verujem da će vam biti od velike koristi:

Želim vam srećan Dan Zaljubljenih! <3

Pratite me i na medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *