Dan zaljubljenih samo što nije stigao! Veoma specijalan praznik za sve koji su zaljubljeni, u vezi ili braku! Lično nikada nisam slavila Dan Zaljubljenih, verujem da bi svaki dan trebao da bude specijalan za parove i da svaki dan treba nešto malo i značajno da se uradi za svog partnera. Medjutim, pošto mnogi slave ovaj praznik, odlučila sam da vam napišem post na temu “Najlepši pokloni za Dan Zaljubljenih za njega”.

Ukoliko niste pročitali, napisala sam i Part 1 i taj post možete pronaći klikom OVDE.

Momke nije teško udovoljiti što se tiče poklona za Dan zaljubljenih, jednostavno pronadjite nešto što vašm dečku treba ili šta je već duže vreme želeo da dobije. Evo nekih osnovnih primera šta možete kupiti vašem partneru na Dan Zaljubljenih:

Jedan od osnovnih poklona koje možete nabaviti dečku je sveska ili rokovnik u kombinaciji sa različitim hemijskama, penkalom i sl. Dečku koji voli da uči, crta, slika ili ima neku svoju beležnicu ovo će biti savršen poklon!
Veoma kvalitetan poklon za Dan Zaljubljenih jeste muška torbica koja ide preko vrata. Verujte mi da tokom letnjeg perioda momci stalno nose ovakve torbice, a znajući njih 100% su svoju zadnju torbicu kupili pre par godina.
Isti slučaj za ovu torbicu 🙂
Jednom je moja veoma draga prijateljica kupila svome dečku neki veoma skupi markirani penkalo. On je do te mere bio oduševljen da ne možete ni da zamislite!
Veoma basic pokloni za ovaj poseban datum su neke naočare, kapa, duks, sako, majca, farmerke, kaput…
Takodje, možete uramiti neke vaše slike zajedno.

Momci će biti srećni šta god da im date, njima je bitno da ste vi mislili na njih dok ste im kupovali poklon. Tako da se ne brinite previše i ne morate ciljati da mu kupite neki skupi poklon da bi bio srećan, samo znajte šta voli i to mu nabavite. Moj dečko u slobodno vreme voli da igra MMORPG igrice, tako da planiram da mu kupim jednu igricu koju je već duže vreme hteo da nabavi. Neki momci vole fudbal, pravi poklon za njih bi bio dres sa potpisom njihovog omiljenog fudbalera ili karta za meč koji su veoma želeli da idu da gledaju. Neki momci su više umetničnog tipa, tako da za njih bi pravi poklon bio neki umetnički set, knjiga istorije umetnosti, neki umetnički koplet i slično.

To bi bilo to za ovaj post! Nadam se da vam se svideo i da će te imati nezaboravni Dan Zaljubljenih! ????

Takodje, ovo su neki od postova koji mislim da će vam se svideti:

P.S. Ne zaboravite da posetite moje najnovije postove:

Slične objave