Dan zaljubljenih samo što nije stigao! Veoma specijalan praznik za sve koji su zaljubljeni, u vezi ili braku! Lično nikada nisam slavila Dan Zaljubljenih, verujem da bi svaki dan trebao da bude specijalan za parove i da svaki dan treba nešto malo i značajno da se uradi za svog partnera. Medjutim, pošto mnogi slave ovaj praznik, odlučila sam da vam napišem post na temu „Najlepši pokloni za Dan Zaljubljenih za nju“.

Devojkama je teško udovoljiti, slažete li se sa mnom? A pogotovo je veliki stres za muškarca koji poklon da kupi devojci za Dan Zaljubljenih, kada kao što svi znamo devojke već sve imaju! 😀

Ovo su neki pokloni koje možete kupiti vašoj devojci, a ukoliko želite da napravite neko specijalno izenadjenje za nju, možete iskombinovati više poklona i izvesti je na prelepu večeru u nekome restoranu!

– VALENTINES DAY GIFT GUIDE –

Ručni sat je savršen poklon za Dan Zaljubljenih, u Srbiji košta oko 50.000 dinara Samsungov ručni sat. Dok na AliExpress-u možete kupiti isti ručni sat, veoma lepog dizajna, koristan, malo manje kvalitetan od Samsungovog, ali i dalje dobro funkcioniše.

Neseser i make up set koji je vaša devojka već dugo vreme želela da kupi je savršen poklon za Dan Zaljubljenih! Svaka devojka mora da ima makar jedan brend koji žarko želi da kupi, na primer ja veoma želim da kupim paletu James Charles ili paletu Jeffre Star Blod Sugar. Ukoliko vaša devojka voli šminku, ukoliko ima brend koji žarko želi već duže vreme da kupi, ovo će biti savršen poklon za nju!

Ukoliko želite da napravite kombinovani poklon, mogli bi ste ukombinovati bath essentials: bade mantil, čupave papuče za stan, set za manikir i pedikir i slično.

Set za nokte je lep poklon uz još neku sitnicu, baš kao što sam napomenula iznad.

Pidžama može biti savršen poklon za devojku, pogotovo ukoliko je izabrana od materijala koje ona voli (svila na primer) i dizajna koji ona voli.

Takodje, vašoj devojci možete uzeti neku sportsku torbicu ili sportski set ukoliko voli sport, bavi se njime ili ide u teretanu.

I zadnji produkti koji ću vam preporučiti su parfemi, lakovi za nokte, maske za lice, kreme za telo, i odredjeni self care produkti. Želim da vam naglasim da ukoliko kupite brend koji vaša devojka voli to će je posebno obradovati, mada ukoliko ste više za jeftinu verziju jedan mali self – care set će je takodje uvrećiti. Mada ukoliko vašoj devojci stalno kupujete ovakve produkte, ne savetujem vam da ih kupite za Dan zaljubljenih, jer možda ih već ima dovoljno ili očekuje nešto novo za ovu priliku.

To bi bilo to za ovaj post! Nadam se da vam se svideo i da će te imati nezaboravni dan zaljubljenih! 😀

Takodje, ne zaboravite da pročitate moje najnovije postove na blogu:

Slične objave