Želite da se bavite witchcraft-om ali ne znate gde možete da kupite vaš veštičji pribor?

U današnjem postu ću vam otkriti nekoliko stvari koje će vam biti potrebne da se bavite veštičarstvom, a možete ih pronaći u vašim lokalnim prodavnicama! (+ stvari koje ću navesti možete kupiti po povoljnim cenama)


Napomena: Kao što znate Oktobar je veštičiji mesec, i baš iz tog razloga sam odlučila da na mome blogu kreiram sezonu #WITCHCRAFT-a gde ću vam tačno _ dana davati male veštičije savete koji vam mogu biti od koristi! Tako da ukoliko ste slučajno naleteli na ovaj post i ukoliko vam se ovaj post svidi pozivam vas da posetite moj tag witchcraft i pročitate ostale witchy postove koje imam na mome blogu!


1. PEHAR ZA ČAROLIJE I PONUDE

Vaše lokalne radnje poput maksija, tempa, jumbo i kineza često imaju bogatstvo činija i tanjira koji se mogu koristiti u čarolijama i na oltarima.

Drvene posude su odlične za držanje soli, keramičke posude mogu da drže biljne proizvode.

2. ZVONA ZA ČIŠĆENJE ZVUKA

U maksiju i u vašim lokalnim radnjama možete da pronađete različita zvona koja vam mogu pomoći za čišćenje energije u vašem stanu / kući. Zvonjenje zvoncima možete i da pročistite vaše kristale i da ih napunite novom, pozitivnom energijom.

3. SVEĆE

Sveće možete da kupite u bilo kojoj lokalnoj radnji i sa njima možete da izvodite različite čini, kao i da vršite različite manifestacije.

Zapamtite da svaka sveća ima različitu namenu. Boje sveća, njihovi mirisi i ono što se nalazi oko njih igra značajnu ulogu kada je u pitanju magija sveća.

Na primer, roze sveća je sveća ljubavi i strasti, ukoliko nju zapalite, i ukoliko oko nje stavite latice ruže, lakše će te manifestovati ljubav u vašem životu.

4. KRISTALI

Kristali mogu lako da budu pronađeni u vašim lokalnim radnjama u vidu kristala na narukvicama, orglicama i na minđušama. Ovako kristale kao same kristale možete da kupite u nekoj veštičjoj prodavnici, prodavnici kristala ili spiritualnoj prodavnici, ali nisam sigurna da svako ove radnje ima u svome gradu.

Na primer, kod nas u Srbiji, precizniju u Beogradu, kristale možete kupiti u Kristal Gradu koji se nalazi na Terazijama. U Hrvatskoj se prodaje časopis „Blago zemlje“ gde možete mesečno kupovati nove kristale uz magazin.

Spiritualne radnje u velikim gradovima su na svakom ćošku, tako da pored kristala verujem da možete da pronađete još mnogo toga što će vam biti od koristi za izvođenje čini i rituala!

5. UMETNIČKA DELA

Umetniča dela će vam biti od koristi ukoliko želite da manifestujete određeni život ili neki događaj sa slike. Takođe, ukoliko imate oltar gde prilažete bogovima ono što vole. Bogovi poput Lilith izuzetno vole umetnička dela, tako da svašta nešto možete da im priložite.

Umetnička dela koja budete kupovali mogu da budu kupljena od strane nekog slavnog umetnika, a i ne moraju. Kupite sliku koja se vama sviđa, cena nije bitna, bitno je vaše osećanje prema slici!


Ovo su samo pet osnovnih veštičijih stvari koje možete kupiti u maksiju, dm-u, lilly-u, home prodavnicama ili kod kineza. Navedene stvari nisu skupe, tako da nećete previše para da potrošite, a isto tako će vam te stvari biti od velikog značaja u veštičarstvu.

Pored ovoga možete da odete i kupite tamjan. On vam može pomoći oko klenzovanja vaših kristala i uklanjanja negativne energije iz vaše sobe/stana.

Ukoliko vam se svideo ovaj post, onda vam savetujem da pročitati i:

Takođe, ako vam se svideo moj blog možete postati redovan čitalac moga bloga, tako što će te me zapratiti na instagramu @ememblog.rs i gledati moje storije. Obzirom da na mome blogu koji sada čitate svaki dan izlaze novi blog postovi, putem instagrama će te biti obavešteni kada u toku dana izlaze i biće vam ostavljen swipe up link da bi ste čitali svaki novi post koji izbacim!

P.S. Možete me zapratiti i na drugim društvenim medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave