U proteklih par dana nemam šta da radim u karantinu…Kao što znate, zaglavljeni smo u svojim kućama već mesec i nešto dana i pravo da vam kažem, odgledala sam sve serije koje sam želela, sve filmove, kdrame, odigrala sam sve igrice od početka do kraja, završila sa kreiranjem svoje prve dve linije produkta i nemam šta da radim!

Već nekoliko dana zaredom zovem sve ljude koje poznajem putem Instagrama i pričam sa njima o temama vezane za privatan život ili blog.

Tokom call-a često stavim neki filter, pa tim putem se zezam sa drušvom ili ponekad radimo neke kvizove sa instagram filterima. Tako da sam odlučila da danas sa vama podelim neke od mojih omiljenih Instagram filtera koje vi možete preuzeti i koristiti u slobodno vreme!

LIL VINTAGE MOOD

LIL BRAT

CoCo

Lil Icey Eyes

LIL RETRO BUNNY

Gatto

ZODIAC

Ono što pronalazim veoma frustrirajućim jeste to što kreatori uklanjaju svoje instagram filtere, pa ih eventualno ponovo vrate za mesec dana, mada veoma često to vraćanje nije baš slučaj. I onda ostanem bez svojih omiljenih filtera kao što su: Zodiac, Lil Retro Bunny i Coco.

Tako da ne znam kakav bih vam savet dala što se toga tiče, ali nadam se da će instagram ukinuti opciju uklanjanja filtera, jer me zaista glava boli od toga.

Nadam se da vam se ovaj post svideo. Uglavnom ovakve postove ne pravim, medjutim, možda se odlučim da ponekad ubacim i ovako malo više kreativan post 😀

P.S. Ne zaboravite da posetite moje najnovije postove na blogu:

Slične objave