Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na Emem blogu! Danas sam tu sa vama da bi smo odradili naš tradicionalni mesečni review mog youtube kanala! 😀

Ukoliko još uvek niste upoznati sa time šta je mesečni review, dozvolite mi da vas uputim u priču…

Početkom 2021 godine donela sam odluku da ću jednom mesečno da vam pišem mesečni review blog post gde ću vam pokazati moje omiljene videe iz predhodnog meseca i gde ću vam ispričati šta se radi u tim videima, a ukoliko vas bude interesovalo, vi taj video možete i da pogledate!

Sada kada znate o čemu je današnji post, hajde da počnemo!…


1. SUROVA REALNOST INFLUENSERA

Prvi i definitivno moj omiljeni video meseca Marta jeste „Surova realnost influensera“.

U ovom videu otkrila sam sve tajne influensera koje oni uspevaju vešto da sakriju.

Kao influnserka koja je već na mnogim platformama duži niz godina, upoznala sam različite kolege u mojoj industiji i ja sam se već navikla na to kako industrija influensera funkcioniše. U njoj, kao i u svakoj drugoj industriji postoje pozitivne i negativne stvari.

Međutim obzirom da su influenseri najčešće predstavljene kao savršene ličnosti, oni često skrivaju i retko pričaju o tome šta se dešava iza scene.

No, ništa se ne brinite, jer baš u ovom videu ću vam sve tajne razotkriti! A ukoliko budete želeli part 2 ovog videa, pišite mi u komentarima na videu!

2. Kako VI možete postati poznati i zaraditi novac od kuće | Mila Durman

Moj drugi omiljeni video meseca Marta je video o tome kako možete da postanete poznati i zaradite tonu para od kuće!

Ovaj video je sniman na osnovu dugo tražene teme od strane vas samih, tako da verujem da će se ovaj video i vama svideti.

Izuzetno sam se potrudila da vam objasnim na koje sve načine možete da zaradite novac online i kako baš vi možete da se proslavite na bilo kojoj društvenoj platformi!

Tako da, ukoliko vas ova tema interesuje, ovo je pravi video za vas!

3. WEB BLOG VS YOUTUBE | Šta je bolje otvoriti u 2021 godini?

Treće mesto uzima video pod nazivom „WEB BLOG VS YOUTUBE | Šta je bolje otvoriti u 2021 godini?“.

Kao i kod predhodnog videa, ovaj video je kreiran kao odgovor na pitanje koju platformu je najbolje otvoriti i na kojoj platformi je najbolje kreirati svoj biznis.

Kao što verovatno i sami znate, blogovanje i snimanje youtube videa su dve potpuno različite stvari, ali kada je u pitanju kreacija sadržaja, težnja ka popularnosti i želja za zaradom putem interneta. Ovaj video će vam pomoći da saznate koja je to platforma za vas i na kojoj platformi bi ste trebali da izgradite vašu karijeru!

Video je podeljen na nekoliko segmenta:

  • Uvod
  • Sve o web blogovanju
  • Sve o youtube-u
  • Koju platformu izabrati?

4. BLOGERI VS VLOGERI | Šta je šta? Ko se čime bavi?

Ali, pre nego stignemo do teme – koja platforma je bolja za kreaciju sadržaja i sticanje popularnosti? Moramo se zapitati koja je glavna razlika između vlogera i blogera?

Mogu da se kladim da sam tokom godina srela najmanje 30 ljudi koji su mešali blogovanje i vlogovanje.

I ako su ove dve reči slične i jedino što ih razlikuje je početno slovo, pojam ovih reči je totalno različit.

U ovom videu objasnila sam neke stvari vezane za blogovanje i vlogovanje, tako da sve koje bune ova dva pojma mogu da pogledaju ovaj video i razumeju šta čemu služi.


Pored ovih videa sam objavila i jedan life update, gde sam objavila da će od sada pa sve do kraja Aprila – Maja, nedeljno na youtube-u da izlazi jedan video umesto dva videa, koja sam inače kačila.

Ovu odluku sam donela najviše zbog toga što imam tonu obaveza u svom privatnom životu, da nemam vremena ni da se odmorim, kamoli da snimim određenu vrstu sadržaja za youtube.

Ali, bez obzira na to što ću neko vreme kačiti samo jedan video nedeljno, pozivam vas da se subscribe-ujete na moj youtube kanal, jer i ako kačim manje videa nego uobičajeno, kvalitet videa je na odličnom nivou!

Kada smo već kod pozivanja, ukoliko ste zainteresovani pročitajte i sledeće postove sa moga bloga:

Pratite me i na medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave