Interesuje vas čega se to momci plaše da će te saznati? Razlog zašto vam momak u koga ste zaljubljene daje različite signale, drži vas na distanci ili vam više ni ne prilazi. Sve će te saznati u ovom postu, ali pre toga…

Moje ime je Mila i ukoliko već me znate ko sam, bavim se blogovanjem tri godine i jedna od neverovatnih stvari kod toga jeste što mi blog dozvoljava da se razvijam u različitim sektorima. Na ovome blogu bavim se LifeStyle-om, Fitness-om, Putovanjem širom sveta i biznisom! Sa ponosom mogu reći da mi je blog postao više od hobija, blog je postao moj posao kojim obožavam da se bavim!

Ono što morate znati kod muškog načina razmišljanja, jeste da se oni plaše biti sami, ali se takodje plaše biti ograničeni, i zato se možda trenutno nalazite u situaciji gde vam momak u koga ste zaljubljene šalje različite signale, ostavi vas na neko vreme, pa se vrati. Dovodi vas u situaciju gde nikada nije u nekoj konekciji sa vama, ali nikada nije ni van nje.

Zamislite sada sledeću skalu:

single

izmedju

u vezi

Single je skala koja označava samo seksualnu privlačnost. U ovoj skali momku se vi svidjate, ali zato što niste u vezi, to mu daje neku slobodu, ali takodje i potrebu da ima neku romatičnu konekciju sa vama.

U vezi je skala koja označava puno osećanja, totalno prepuštanje njima, odanost, poverenje, generalno duboka povezanost sa partnerom.

Dok je muškarac ne sredini ove skale, devojkama to ume da bude veoma frustrirajuće.

Ženski mozak funcioniše tako što one žele kvalitetan odnos, a ne odredjenu količinu odnosa. Zato će ili da odbiju vezu ili ukoliko misle da je momak kvalitetan, one će ući u vezu.

Dok je muškarcima lakše da budu tu negde na sredini.

Kod njih možete primetiti dva stvari kada napuste tu srednju zonu. Kada muško krene da se povlači od vas, vi počinjete da mislite „Odlično, sada kada je on otišao, mogu ponovo da budem slobodna i možda dodje neka druga prilika“. Ali onda kada se muško povuče od vas, on oseti strah od samoće jer muški nemaju toliko emocionalne konekcije koliko i žene. Onda vas opet kontaktira, pusti vam poruku, zovne vas i opet dodje blizu veze, ali u tom trenutku muškarac oseti da mu je sloboda „ugrožena“ i onda ponovo počne da vas odguruje od sebe i da sedi tačno izmedju u njegovoj zoni komfora.

Zato će muškarci da variraju izmedju single zove i zone u vezi, reći će vam da mu falite, a onda će da se povuče, zato što konstantno pokušava da balansira izmedju dva straha.

Naravno to žene frustira i ukoliko se nalazite u ovakvoj situaciji, znači da imate čoveka koji sedi u njegovoj zoni komfora, zato je na vama da postavite granice. Sa granicama koje postavite, vaše namere će biti jasne i muškarac će da shvati da nema više tu opciju da bude izmedju, već će morati da krene jednim putem ili drugim.

Vi trebate postaviti granice sa kojima nećete dozvoliti muškarcu da bude negde izmedju i igra se sa vašim osećanjima.

Tako da ukoliko se nalazite u ovom ciklusu koji se ponavlja već nedeljama, morate da postavite jasne granice, a pravi muškarac koji odluči da želi da bude sa vama, će vam doći. Svi ostali nisu vredni vaše pažnje i vašeg vremena.

Ovaj post sam pokušala da održim što kraćim i jasnijim, mada ukoliko vas interesuje više o ljubavnim temama, trenutno na mome blogu održavam ljubavni serijal koji vam savetujem da posetite!

Novi postovi izlaze svakog utorka, petka i subote, a ponekada ubacim neki suprise post za vas!

Ukoliko vam se ovaj post svideo, savetujem vam da posetite:

P.S. Ne zaboravite da pročitate moje najnovije postove:

Slične objave