Interesuje vas da li je momak u koga ste zaljubljeni zainteresovan u vas? Ništa se ne brinite drage moje dame, u današnjem postu ću podeliti sa vama neke od znakova koji će vam otkriti da li se svidjate momku ;D

Ukoliko ste pratili moje predhodne objave, onda sigurno znate da muškarci prilično drugačije razmišljaju od žena. Oni će često davati neke mixovane signale iz ne sigurnosti u sebe i samim tim će otežati vama da saznate da li mu se zaista svidjate.

No, neke stvari muškarci ne mogu tako lako da sakriju, a zahvaljujući tome mi devojke lako možemo otkriti kome se svidjamo! Pa hajde da počnemo sa ovim postom…

1. KONEKCIJA

Ovo vam možda neće biti jasno na početku, ali primetićete da možda počinje da vas gleda na neki drugačiji način, primetićete da se pojavljuje u vašem odnosu na neki drugi način ili možda počne da pokuplja slične hobije koje vi imate, da čita slične knjige i generalno da se uključuje u vaš način razmišljanja.

I šta vi možete da osetite jeste da počinjete da se osećate kao da ste posebni u njegovim očima. Tipično kada se dvoje ljudi zaljubi, granice padaju i tu se pojavljuje odredjena fizička i psihička konekcija sa drugom osobom.

2. PAŽNJA NA MALE SITNICE

Takodje će te primetiti da kada je sa vama postoji odredjeni fokus koji ima dok mu pričate nešto, način na koji sluša će se razlikovati od običnog slušanja prijatelja, šta više dešavaće se da će on rešavati probleme pre nego oni sami nastanu.

Tada će te primetiti koliko pažnje on zapravo usmerava ka stvarima o kojima pričate.

3. INEGRACIJA

Svaki muškarac ima odredjene sektore u svome životu – prijatelji, porodica, hobiji i slično. Ono što će te vi uočiti jeste da vas on polako pušta u svoj život, dopušta vam da ga upoznate. I jedna veoma interesantna stvar kod muškaraca jeste da i oni kao žene pričaju sa svojim prijateljima o vama, tako da kada izadjete sa njegovim društvom ili se cujete sa njima, oni će vam se obraćati kao da vas već poznaju.

4. POSTAJU RANJIVI

Ukoliko on emocionalno ulazi u odnose ili konverzacije sa vama, on sebe podlaže riziku odbijanja. Zato za mnoge muškarce ovaj korak nije lagan, jer sa vama „otvara“ svoje emocije mnogo više nego što bi to uradio sa svojim prijateljima ili drugaricama.

5. ON OSTAJE SA VAMA KROZ VAŠA TEŠKA VREMENA

Kada se stvari ne odvijaju baš kao što ste želeli, kada ste pod stresom i život vam ne ide najbolje, on je tu da vas sasluša i da vam svoj savet. Ovo je jedan od dokaza da on nije tu samo radi zabave, već da postaje ozbiljan oko vas.

Kao što sam rekla u broju 1, pažljivo će slušati vaše probleme i pokušaće što bolje da vam pomogne da prodjete kroz ovaj težak period u kome se nalazite.

6. DOZVOLJAVA VAM DA UTIČETE NA NJEGOV PROSTOR

Jedan od velikih znakova da se zaljubljuje u vas je kada vam dozvoljava da utičete na njegov prostor. Na primer, dozvoljava vam da utičete na njegove stvari, pozamljuje vam svoju odeću, dozvoljava vam da vozite njegova kola, daje vam svoju pidžamu da prespavate kod njega, dozvoljava vam da mu pomognete oko raspremanja stana…

7. KONSTANTNO DIŽE VAŠ ODNOS NA VEĆI NIVO

I za sam kraj, primetićete da konstantno vaš odnos diže na veći nivo. Vremenom, osetićete kako se odnosi izmedju vas polako grade, kako više verujete jedno drugome, kako možete da se oslonite jedno na drugo iz dana u dan sve više i više i slično.

Ovaj proces kod nekim momaka / muškarca ume da bude duži, kod nekih kraći. Mada, ukoliko se pronalazite u ciklusu „čas smo blizu veze, čas nismo“, savetujem vam da pročitate ovaj post:

„Čega se to muškarci plaše? – Saznajte zašto vas momci drže na distanci“

Sigurna sam da će vam biti od pomoći!

To bi bilo to za ovaj post! Nadam se da vam se svideo i pozivam vas da posetite moj ljubavni serijal koji trenutno vodim na blogu 😀

Takodje, ovi postovi vam se možda svide:

P.S. Ne zaboravite da pročitate moje najnovije objave:

Slične objave