Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan FASHION post na Emem Blogu! Danas sam tu sa svima vama da bih vam pokazala jednu odevnu kombinaciju koju sam kupila u Zari pre nekih mesec dana i koja je je idealna za malo hladnije jesenje i prolećne dane.

Ukoliko pratite moj blog onda znate da nisam neki veliki ljubitelj „toplijih“ odevnih kombinacija kao što su džemperi, jakne, dukserice i slično.

Međutim u poslednje vreme konstantno pronalazim neke fascinantne krpice po radnjama i baš sam u Zari u Beogradu pronašla ovaj prelepi mantil, slatke pantalone i ekstra udobne čižme!

Mantil je prelepe krem – braon boje i otprilike je dugačak do iznad kolena.

Izuzetno je udobnog materijala, lako se možete pokretati u njemu, ne steže ramena i laktove, lagan je tako da se ni nećete osećati težinu na ramenima kao što bi osećali kod nekih drugih mantila.

Mantil je napravljen za jesenje i prolećne dane i prilično drži toplotu. Nije preporučljivo nositi ga u toku zime na minusu, jer ipak se ovaj mantil u ovom slučaju ne može uporediti sa jaknom.

Ovaj model mantila nema dugmiće, ali ga lako možete postaviti da vam prekriva prednji deo tela.

Kožne pantalone iz Zare su braon boje i one idu uz nogu. Mogu biti malo teške za oblačenje i umeju pomalo da stežu, obzirom da su napravljene od kožnog materijala.

Spolja je koža, dok je iznutra postavljena toplija postavka. Tako da su ove pantalone idealne za prolećne, jesenje i hladne zimske dane!

Ove pantalone nosim sada u Januaru mesecu i priznajem da odlično drže toplotu!

Duboke čizme sa velikom platformom su sada potpuno u modi! Možete videti razne influencere kako nose ovakve čizme i odjednom je izuzetno velika navala da se ove čizme kupe. Tako da su one u totalnom trendu sada!

Čizme koje ja imam na sebi su prošlomesečni model i nisam sigurna da li ih i dalje imaju na stanju. Ali bilo kako bilo, vi možete da pogledate Zarin online sajt o kome sam pričala u mome postu „_________“, gde možete videti da li ima još ovih čizama na stanju.

One su duboke, tople, udobne, malo su kod prstiju čudne obzirom da je deblji model u pitanju. Uz nogu postoji deo koji je poput čarape, što pruža veliki komfor pri kretanju.


Cene navedenih artikla su:

  1. Mantil – 4,000 dinara
  2. Pantalone – 2,500 dinara
  3. Čizme – 5,000 dinara

Navedene artikle možete pronaći u Zarinim radnjama ili na njihovoj online prodavnici.

Šal i torbica su iz Burberry brenda. U pitanju je prilično star model, tako da ne verujem da ih imaju više na stanju. 🙂


Hvala vam na čitanju ovog posta, iskreno se nadam da vam se svideo i jedino što vam sada mogu poželeti jeste uživanciju pri šopingu! 😉

Ukoliko vam se svideo ovaj post, obavezno pročitajte i:

Pratite me i na medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave