Dragi čitaoci moga bloga, moji prijtelji i večita podrško,

okupili smo se danas da proslavimo četvrtu godišnjicu Emem bloga!

Svake godine se sve više pozitivno iznenađujem dokle sam dogurala zajedno sa ovim blogom. Sećam se te davne 2017 godine kada sam objavila svoj prvi blog post na instagramu, 0 čitalaca bloga, 0 podrške, sve je počelo tako mirno.

Tu je bila samo jedna četrnaestogodišnja devojka koja je putem svog instagram bloga htela da pruži podršku mlađima i pomogne im da ostvare sve želje u njihovom životu.

Iz godine u godinu sam rasla uz ovaj blog i on je postao značajan deo mog života.

U posledje vreme često razmišljam o svojoj budućnosti, a u svakom mom načinu zamišljanja budućnosti i gledanja na nju, vi, kao i ovaj blog ste mi uvek u planu. Život bez blogovanja, bez naših konverzacija, bez vaše podrške, izgleda da ne mogu ni da zamislim! hahaha!

Šalu na stranu, izuzetno sam srećna što sam dogurala do ovde. I baš ovom prilikom bih želela od srca svima da vam se zahvalim što ste uvek tu za mene.

Hvala vam što čitate ovaj blog i što ga održavate „živim“, hvala vam što verujete u mene i što slušate moje savete, hvala vam što pratite događanja u mome životu o kome vam pišem i što me na svakom putu podržavate. Zaista vam VELIKO HVALA NA SVEMU!

Ponosim se time što ste izabrali mene da budem blogerka koju će te pratiti i podržavati.

Želim da znate da ću se uvek truditi da budem dostojna vaših divnih reči i vašeg vremena. Kao i do sada, nastaviću da vam pišem blog postove, spremam update-ove i da zajedno sa vama prolazim kroz najlepše godine naših života.

I ako ove godine nećemo moći da održimo neko veliko slavlje zbog situacije u svetu. Za predstojeću nedelju sam vam spremila specijalne postove vezane za 4 godine blogovanja.

Postovi su vezani za lekcije koje sam naučila blogujući, kako me je ovaj blog promenio, istorija moga bloga, neke tajne i trikovi koje vi možete upotrebiti, i još mnogo toga!

Tako da STAY TUNED & pratite događanja na mome blogu koja će se odigravati od 05.04.2021. do 11.04.2021.

Takođe, sa zadovoljstvom vas obaveštavam da će samo danas na rođendan našeg bloga, u Emem prodavnici (https://shop.ememblog.rs/) da vas očekuju veliki popusti na sve proizvode! Tako da ukoliko ste zainteresovani za jedan nedeljni šoping, moja prodavnica vam je otvorena na datom linku iznad. 😀

Još jednom, hvala vam svima na podršci i srećna nam četvrta godišnjica bloga!!!

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *