Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na mome blogu! Jesen je uveliko počela i postavlja se pitanja „Šta raditi sada kada postaje sve hladnije i kada nam dolazi zima?“.

Zato sam danas tu sa postom na temu najboljih jesenjih aktivnosti koje će ovu jesen učiniti posebnom za vas i vaše najmilije!

Svi dati saveti zasnovani su na ličnom iskustvu i iskreno se nadam da će vam se svideti. 🙂

#1 SPREMITE KOLAČIĆE

Jedna od mojih favorita u #jesenjojaktivnosti je pravljenje kolačića sa svojom porodicom ili prijateljima.

Hladno vreme stiže, tako da ćemo većinu vremena provoditi u našim toplim domovima, samim time dobro je da imamo neko posluženje za nas, a i za goste koje bi ste mogli da zovete da dođu kod vas kući tokom ovih hladnih jesenjih dana.

Moja omiljena jesenja poslastica su čokoladni keksići i mafini. Mmm…pa ko njima može da odoli?

Baš pre neki dan moja draga kolegenica Milana, koja je majka dve preslatke devojčice, objavila je svoj Besplatan Ebook sa receptima za doručak, ručak, večeru i obroke! Tako da ukoliko ste zainteresovani da dobijete te ekskluzivne recepte, njen Ebook možete preuzeti na sledećem linku – https://milanassweetlife.com/ebook/

#2 NAPRAVITE PIDŽAMA PARTY

Najveća jesenja čar je definitivno ponovno okupljanje sa svojim prijateljima u vašem toplom domu i organizovanje jednog zakon pidžama partija.

Na ovom blogu često pišem teme o organizovanju najboljeg pidžama partija ikada i do sada imam par postova napisanih na tu temu. Prošle godine sam napisala objavu na temu „Žurka za Noć Veštica organizovana kod kuće – Halloween pijama party“, zahvaljujući kojoj sam gostovala na televiziji LinkTV u epizodi vezanoj za Noć Veštica.

Tako da kada su pižama žurke u pitanju, verujte mi na reč kada vam kažem da možete kreirati najbolju žurku ikada!

Sve što vam je potrebno je da dekorišete sobu u kojoj će se pidžama žurka odviti, spremite kolačiće i nabavite grickalice, napravite listu filmova koju možete da odgledate i dodate neke jesenje aktivnosti koje možete odraditi.

#3 BILIJAR I KUGLANJE

Kada dođu hladni dani više nema dugačkih šetnji gradom, već se svi povlače u zatvoreniji prostor, što uglavnom znači povlačenje u svoje domove ili odlazak u tržne centre.

Ali ono što vi možete odraditi da izađete iz tog začaranog koloseka koji sprovodite svaki dan, jeste da odete u neki sportski centar na bilijar ili možete otići u kuglanu.

Ovo je fantastična prilika da provedete kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima.

#4 POZORIŠTE I BIOSKOP

Pozorište i bioskop su uvek dobra opcija u bilo kome periodu!

Ovih dana u pozorištu u Beogradu se prikazuju divne predstave, pogledajte repertoar, možda vam se neka predstava svidi i odlučite da je odgledate!

#5 PEKARA, RESTORAN & KAFIĆ

Možete otići i u neku pekaru, restoran ili kafić na toplu čokoladu i obrok.

Na mome Instagram nalogu @ememblog.rs možete pronaći mnogobrojne lokacije za izlaske. A neki od mojih omiljenih restorana i kafića su:

  • Hyde Park restoran
  • Smokvica
  • Coffee Dream
  • House Lounge Bar
  • Walter
  • Zapata

Nedavno sam saznala za još jedan kafić sa divnim ambijentom, a u pitanju je kafić Moonze. Nisam bila u njemu tako da još uvek ne bih mogla da vam ga preporučim, ali ako ste zainteresovani da vidite kako kafić izgleda, možete ga posetiti!

#6 MINI AKTIVNOSTI

Postoje razne mini aktivnosti u koje se možete upustiti ove jeseni, kao što su odlazak na jahanje, probnu vožnju sa trkačkim kolima, probu streljaštva, možete pohađati neki kurs, ili možda otići na neki festival, kao što su Potter Mania, Beocon, Chibikon, Japanizam i sl.

Pre neke dve nedelje sam se priključila Harry Potter fandomu i DracoTok na TikTok-u. Zato sam odlučila da odgledam sve filmove Hari Potera i pravo da vam kažem, filmovi su vrhunski odrađeni! Trenutno sam na petom filmu i oduševljena sam događanjima.

Šta više planiram da odem na Potter Maniu kada je Sakurabana bude organizovala.

#7 KAMPOVANJE

Dok je još uvek Oktobar mesec i dok još uvek nije baš zahladnelo, možete se prijaviti na neke volonterske kampove. Najbolja organizacija koja oganizuje volonterske kampove širom Srbije i čitavog sveta su Mladi Istraživači Srbje (MIS), zahvaljujući njima prošle godine sam išla na volonterski kamp u Italiji i baš sam se lepo provela!

Više o njima možete pročitati na njihovom sajtu – https://www.mis.org.rs/

(kampovi su pređeni za različite uzraste)

#8 BLOG & YOUTUBE

Za sam kraj posta preporučila bih vam da ukoliko imate želju otvorite vaš blog ili youtube kanal.

Blogovanje i vođenje youtube-a ne moraju da predstavljaju vaš biznis ukoliko to ne želite, to može da bude vaš način zabave, vaš način prenošenja vašeg razmišljanja drugima ili deljenje vaših iskustva sa vašom publikom.

Prosto rečeno blogovanje ili youtube može biti vaš hobi.

Nažalost, na mome blogu ne možete pronaći skoro ništa o youtube-u, jer ne vladam toliko tom materijom da bih mogla da vas savetujem ili podučavam. Ali zato imate dosta saveta o tome kako otvoriti vaš blog i napisati vaš prvi blog post u kategoriji business, ukoliko ste zainteresovani na ovom linku možete videti sve postove na tu temu – https://ememblog.rs/category/business/


Uživajte u ovim jesenjim danima i novim postovima na mome blogu, jer nam se bliži Decembar i kraj ove 2020 godine, a bliži se i vaša omiljena sezona na mome blogu!

U međuvremenu obavezno pročitajte sledeće postove:

Zapratite me i na:

Vidimo se sledećeg utorka u novom Lifestyle postu. 🙂

Slične objave