Upravo sam se juče vratila sa pidzama partija kod moje drugarica i mogla bih reći da sam imala fantstično provedeno vreme!!! U početku sam mislila da će ovaj pidzama party biti „regularan“ pidzama party gde ćemo gledati filmove, pričati o momcima i zezati se na telefonima. Odmah da kažem pogrešila sam! Lično ne volim da gledam na pidzama partiju filmove i budem na telefonu, ali pošto ostali izvade telefone pre mene i na kraju izvisim sedejući u sobi i gledajući u plafon. Mada, ovaj pidzama party je bio skroz drugačiji!

Vidite ovako…Juče smo trebali da idemo na bazen „Diamond Garden“ i bila sam pre uzbudjena! Tamo smo trebale da idemo moja najbolja prijateljica Lena i jedna od njenih najboljih prijateljica Tara. Lenu poznajem 6 godina, a Taru sam videla jednom, na prošlom Leninom rodjendanu. Mada, plan je propao zbog odredjenih neprilika i onda nas je Tara pozvala kod nje kući. Mislila sam da kad dodjem kod nje, ona i Lena će pričati o svojim stvarima ili jednostavno izvaditi telefone i biti kao današnje devojke „Omg znaš li ko mi je lajkovao sliku?!“, ali suprotno se desilo, telefoni su nam bili zabranjeni!

Tj. mogli smo sa vremena na vreme da ih uzmemo da napišemo poruku, pogledamo instagram i druge društvene mreze, ali u većini slučajeva ga nismo koristile. A kada bi se neka od nas tri „zakačila“ za telefon, druge dve bi je vratile u realnost i nastavile sa druženjem.

Eh sada…Kada udjete na Google i ukucate „Kako napraviti najbolji pidzama party“ u većini slučajeva dobijate isto „Gledajte film, pričajte o momcima, kraj“. Zato sam vam ja danas izdvojila šta možete raditi tokom pidzama partija, uglavnom sam ovo izvukla iz svog jučerašnjeg iskustva, tako da se nadam da će vam poslužiti.

ON A SET – GLUMSKI MOMENAT

„On a set“ smo nazvale igru glume. Uzele bi jednu seriju ili film i onda bi smo glumile neke scene iz nje. Mi smo izabrale „Game of Thrones“, doduše moje drugarice su je izabrale i glumile su neke dramatične scene kao što su ubistva, family drama, daddy isues, love problems…. Ja sam sedela i snimala ih. Moram da priznam da su bile jako zanimljive za gledanje, pošto su obe strava glumice, tako da za mene je ovo kao da sam gledala seriju! Šta više su znale sve rečenice, od reči do reči. Naravno, vi ne morate biti kao mi i možete smisliti neki svoj scenario, pustite mašti na volju!

FOTE „VS“

Verovatno ste čuli šta su „masne fote“, ukoliko ste čuli šta su masne fote onda znate da su one neka dirty verzija izazova. Zavrtite flašicu i na koga se padne poklopac taj dobija izazov od onog ko je zavrteo flašu. Izazovi su uglavnom „Poljubi ovog, skini majcu…“, ali nas je bilo 3 devojke, tako da masne fote nisu bile opcija. I odlučile smo da igramo fote „VS“, tj. jedna bi zavrtela flašu i na koga čep stane, taj odgovora na pitanje vs. Osoba koja je zavrtela flašu je pita (na primer) „Da li bi radije bila u vezi sa bogatim a ružnim likom ili lepim a siromašnim“, „Osvojila si milion evra, da li ćeš ih potrošiti na novi stan ili na svoje obrazovanje“. Navela sam dva bezveze, primera, ali makar me razumete o čemu pričam. Kada osoba da odgovor, onda je na nju red da zavrti flašicu i pita sledećeg. Ova igra može se igrati sa kakvim god pitanjima poželite.

ISTINA ILI IZAZOV

Mislim da zaista na ovome svetu ne postoji osoba koja ne zna za istinu ili izazov!

Igra se igra tako što jedni druge pitate istina ili izazov. Ukoliko osoba odgovori sa istina, mora vam iskreno odgovoriti na jedno pitanje, a ukoliko odgovori sa izazov onda mora da ispuni šta god mu kažete!

Eh da ste videli samo našu igru…Rekle smo „Jednom se živi i pitale smo i izazivale jedna drugu na najsmešnije stvari!“, na primer jedna od nas morala je da izadje na terasu i viče ljudima u parku „Ćao jesam li lepa?“, jedna druga je morala da iznese smrdi bubu iz kuće, treća je morala da pusti poruku simpatiji. Prava ludnica ako mene pitate. Ali zato ćemo je se zauvek sećati.

MODNA REVIJA & PHOTO SHOOTING

Ovo je MUST DO na vašoj TO DO listi! Mi smo uzele neku odeću, pripremile se, sredile, našminkale i napravile smo „modnu reviju“, davale smo jedna drugoj savete i mišljenja, šta onoj drugoj dobro stoji, a šta ne. Posle toga smo napravile neke slike za instagram.

BOYS TALK

Uvek će se desiti da na pidzama partiju imate „Boys Talk“, što je nekako i normalno za devojke. Ovo je savršen način da dobijete neke savete od vaših prijateljica i da se ispovedate i olakšate sebi dušu.

KARAOKE

Poslednja stvarm na mojoj listi je karaoke! Pustite neku muziku i pevajte svi zajedno uz nju. Oslobodite se, uživajte, imitirajte pevače…Možete muziku pustiti i na zvučnike, pa onda napraviti neki mali party kod kuće!

To su vam neki od mojih saveta, a ja se nadam da će vam biti od koristi <3

Uzivajte u vašem pidzama partiju i ne zaboravite da maknete telefone od sebe i da uživate u slobodnom vremenu sa društvom!

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *