Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima i dobrodošli u drugi dan Blogmas-a „31 Dan sa Emem“, danas sam tu sa vama da bi smo popričali o mojim omiljenim prazničnim receptima koje morate napraviti u toku praznika!

Trinesti Decembar je, bliži nam se Nova godina i verujem da se svi postepeno pripremamo za praznike koji nam dolaze. Kuća se kiti, već se polazi u Novogodišnju kupovinu poklona voljenima, a u kući vlada potpuna praznična atmosfera!

Jedino što vam nedostaje trenutno su kolačići koji će tu atmosferu još više ulepšati!

Zato sam za vas danas pripremila vodič kroz moje omiljene kolače koje možete praviti u toku praznika, a uz to sam vam dodala i youtube videe gde možete pronaći recepte i vodiče kako napraviti kolače koje sam vam preporučila! 😀

Nadam se da će vam se ovaj post svideti, a ukoliko se odlučite da napravite neke od preporučenih kolača, obavezno mi javite vaše utiske kada ih završite i probate! 😉


KOKOS ROLANDA BEZ PEČENJA

https://www.youtube.com/watch?v=n5B50xKr_Qs

Kokos rolanda je po mom mišljenju jedna od najboljih prazničnih kolačića, koje jednostavno morate imate na vašoj trpezi!

Video koji sam vam okačila sadrži detaljno objašnjenje kako napraviti kokos rolandu. Video je sasvim okej kvaliteta, dobro je editovan i sadrži sve potrebne informacije o pravljenju ovog kolača, što mislim da ja najbitnije u ovom slučaju.

Video traje tačno 10 minuta i verujem da će vam pomoći da napravite ovaj divan kolač!

NOVOGODIŠNJI MEDENJACI

https://www.youtube.com/watch?v=o3cNM3-G4Ok

Kvalitet videa nije previše visok, tj. vidi se da u ovom videu nije upotrebljivana youtube oprema, kao što su kamera za snimanje, osvetljenje i slično, ali ono što mi se izuzetno svidelo u ovom videu jeste energija žene koja priprema ove kolačiće.

Sve je nekako u tom Novogodišnjem duhu, a pored toga mislim da je baš lepo objasnila kako napraviti Novogodišnje medenjake čak i onima koji prvi put hoće da se oprobaju u pravljenju kolačića.

RAFFAELLO KUGLICE

Rafaelo kuglice su definitivno pun pogodak ukoliko želite da obradujete vašu porodicu sa ukusnim i specijalnim kolačićima koji se baš uklapaju uz ovo doba godine!

Video koji sam vam ovde okačila sadrži sve potrebne informacije kao i tutorijal kako napraviti Rafaelo kuglice i to sve u samo 6 minuta! Moram da priznam da sam oduševljena kako je žena koja je pravila ovaj video pre svega objasnila sve, ne samo što je dala guide kako napraviti ove kolače, već je dodavala dodatne savete kako poboljšati ove kuglice i šta sve u njih možete da dodate!

Divan video, divna energija, visok kvalitet, apsolutno preporučujem da ga odgledate i napravite Rafaelo kuglice!

GINGERBREAD HOUSE

Kao što možete primetiti ovde sam ostavila dva video tutorijala kako napraviti Gingerbread House. Prvi video je kako napraviti Gingerbread House od početka pa do kraja (video je na Engleskom jeziku), a drugi video je kako spojiti sve delove kućice (video je na Srpskom jeziku)

Ovom prilikom volela bih da spomenem da Gingerbread kućicu možete napraviti na više različitih načina. A ono što je najbitnije da spomenem jeste da kućicu možete praviti sami ili možete kupiti već gotove delove kućice u samoposlugama i onda ih samo zalepiti i ukrasiti.

U zavisnosti od toga kakvu kućicu želite da napravite i koliko vremena želite da uložite u nju, odaberite video koji će te odgledati 😀

PAHULJICA TORTA

Pahuljica torta je savršena torta za hladne zimske dane! A video koji možete videti da sam vam okačila je zapravo iz emisije Praktična žena i mislim da je ovo najbolji tutorijal koji sam zapravo mogla da pronađem na Youtube-u za ovaj kolač.

Jednostavan je, malo duži od ostalih videa, ali je visokog kvaliteta i lepo je objašnjeno u koracima kako napraviti ovaj kolač.


To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se svideo i da će te se odlučiti da napravite neke od navedenih kolača i torti u ovom prelepom prazničnom periodu 🙂

Uživajte i prijatno!

Ukoliko vam se svideo ovaj post savetujem vam i da pročitate:

Pratite me i na društvenim medijima:

Slične objave