Kreativnih ideja kada su u pitanju Novogodišnji i Božićni praznici, nikad nije dosta! Novogodišnji ukrasi ne moraju biti kupljeni u prodavnicama, novogodišnje ukrase možete i vi sami napraviti uz Do It Yourslef tutoriale. Ovi novogodišnji ukrasi će vam oduzeti oko pola sata, maksimum sat, ali ne samo da ćete imati kreativno i kvalitetno vreme provedeno sa porodicom, već i ukrase za dug niz predstojećih godina koje dolaze.

Praznici se blize, zato sam vam izdvojila mojih TOP 7 uradi sam ideja koje možete probati kod kuće! Materijali nisu skupi i generalno se brzo prave.

Ali pre nego počnemo, na ovom blogu možete naći moj novi serijal zvan „31 Dan sa Emem“, gde svakog dana kačim Novogodišnje i Božićne postove. Sve što vam treba na samo jednom mestu, počevši od novogodišnjih classic saveta (novogodišnji filmovi, serije, muzika, šta kupiti voljenima za Novu Godinu…), skincare saveta (Kako negovati kožu zimi, kako se zaštititi od hladnog vazduha…), novosti o poslednjim Novogodišnjim dogadjanjima, Do It YourSelf, novogodišnjih recepata… Želim da se zahvalim svima koji su podržali i koji žele da podrže ovaj serijal, jako mi je drago kada vidim vaše mail-ove pune podrške i komentare na instagramu. Tako da vam hvala na svemu, jer bez vas ovaj serijal ne bi bio moguć.

JAR SNOW GLOBE DIY

DIY CHRISTMAS WREATH

A STAR

YARN WRAPPED SANTA TREAT HOLDER

SANTA CLOTHESLINE DIY

MERRY CHRISTMAS ART

DIY NOVOGODISNJI UKRASI

MOZDA ĆE VAS ZANIMATI SLEDEĆI POSTOVI:

  1. Najlepši pokloni za Novu Godinu
  2. jeftini i kvalitetni pokloni ispod 1000 dinara

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *