Sećate se perioda kada ste u srednjoj školi maštali da budete kraljica žurke? E pa ukoliko tada niste bili, krajnje je vreme da dobijete tu titulu. Žurke su nešto na šta retko idem, ali kućne žurke su nešto što nikad ne propuštam. Kada su već praznici, mislim da je red da u vaš dom uvedete čaroliju zvanu „Stari prijatelji i duža linija porodice“ i konačno napravite jednu kućnu žurku i okupite sve ljude koji su vas učinili osobom kakva jeste danas na jedno piće i ples.

Tu sam sa vama danas, da vam podelim 6 saveta kako da napravite najbolju žurku svih vremena!

Ali pre nego počnemo, na ovom blogu možete naći moj novi serijal zvan „31 Dan sa Emem“, gde svakog dana kačim Novogodišnje i Božićne postove. Sve što vam treba na samo jednom mestu, počevši od novogodišnjih classic saveta (novogodišnji filmovi, serije, muzika, šta kupiti voljenima za Novu Godinu…), skincare saveta (Kako negovati kožu zimi, kako se zaštititi od hladnog vazduha…), novosti o poslednjim Novogodišnjim dogadjanjima, Do It YourSelf, novogodišnjih recepata… Želim da se zahvalim svima koji su podržali i koji žele da podrže ovaj serijal, jako mi je drago kada vidim vaše mail-ove pune podrške i komentare na instagramu. Tako da vam hvala na svemu, jer bez vas ovaj serijal ne bi bio moguć.

1.Ambijent

Ulepšajte ambijent. Ukoliko žurlu pravite u svome apartmanu, pre svega ga lepo očistite, obrišite prašinu sa polica, složite sve lepo na svoje mesto, usisajte… Nakon toga možete da ubacite dekoracije i samim tim ulepšate svoj amijent. Ono što ja volim da radim kada pravim Novogodišnju žurku, što je takodje i najjeftinija verzija je da ukoliko već imam jelku, ukrase i poklone ispod nje, već mi je pola posla obavljeno, sve što trebam da uradim da dodam ambijentu šlag na tortu je da naduvam crvene balone i da ih pustim na pod. Ponekad odem do kineza i kupim snezni sprej i na prozotrima nacrtam pahulje i napišem „Srećni praznici“. Ono što takodje možete ubaciti su lampioni, svetiljke i novogodišnje grane.

2. Piće

Žurka i piće jednostavno idu zajedno. Kupite pivo ili otvorite šampanjac da proslavite ovo magično veče! Ali malo upozorenje: pazite koliko pića iznosite, ne želite da dodje do nekih incidenata na žurci!

3. Hrana i grickalice

Ukoliko ima pića, hrana je obavezna! Jedno od brzih posluženja su sendviči, zaziki ili jednostavno naručena pica. Takodje kao dezer možete napraviti sutlijaš ili palačinke, sa obzirom da se to lagano pravi. Mada možete krenuti i sa najjednostavnijom verzijom: čips i grisine.

4. Sklonite lomljive stvari

Ukoliko ste jedan od onih tipa ljudi koji kada prave žurku onda je prave, kako bi naš narod rekao „za sve pare“, onda vam predlažem da sklonite lomljive stvari poput vazni, figurica, parfema…iz prostorije u kojoj će žurka da se odvija.

5. Isplanirajte tok zurke

Ovaj korak 60% njih zaboravlja. To što ste napravili hranu i pospremili stan ne znači da je vaš posao gotov. Kada vam gosti dodju, zadnje što želite je da vam zaspu na kauču. Zato je tu plan žurke da vam pomogne. Gledanje filmova, karaoke, modna revija, muzičko veče, frizurijada, istina ili izazov, čoveče ne ljuti se, monopol….tu je gomila stvari koje možete staviti na vašu listu. Zabave nikad dosta.

6. Čišćenje

Nakon žurke, organizujte se sa svojim prijateljima da počistite sve. Ukoliko su mogli da prljaju i uživaju, moći će malo i da čiste. Došli su za dzabe kod vas na žurku, zadnje što mogu da urade je da vam ko pravi prijatelji pomognu da rasklonite nered koji ste napravili.

MOZDA ĆE VAS ZANIMATI I SLEDEĆI POSTOVI:

  1. Kako napraviti najbolji pidzama party
  2. Najlepše zimske pesme svih vremena
  3. Serije koje morate odgledati tokom praznika

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *