Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima i dobrodošli u petnaesti Blogmas-a „31 Dan sa Emem“, danas sam tu sa vama da bi smo popričali o mojim omiljenim Blogmas postovima drugih blogera!

Kao što znate, ja sam veliki ljubitelj pronalaženja novih blogova koje mogu da čitam, a isto tako i praćenja starijih blogova koje već čitam duže vreme.

Ove zime pronalazim veliki užitak u ispijanju tople čokolade i praćenju Blogmas postova drugih blogera, kako stranih, tako i naših. A danas sam tu sa vama da bih vam podelila omiljene Blogmas postove blogera koje pratim!

Kroz ovaj post pronaći ćete pet omiljenih prazničnih postova, kao i omiljenih Blogmas sezona koje pratim u toku ove 2020 godine. A ukoliko i vi imate neke omiljene blogere koji su kreirali Blogmas 2020 godine, pišite mi u komentare imena njihovih sajtova da bih mogla da pogledam njihove postove! 😀


„Stvari koje volim tokom Novogodišnje sezone – notesmilk“

Nikola je lifestyle bloger čije postove apsolutno NIKADA ne propuštam. Da mogu sada bih vam okačila svaki njegov post koji je objavio tokom Blogmas-a jer su svi savršeni. Ali nažalost, moram izabrati samo jednu objavu, tako da je moj odabir „Stvari koje volim tokom Novogodišnje sezone – notesmilk“

Ovaj post mi je veoma simpatičan jer u njeu prikazuje neke od stvari koje voli tokom praznika i samim time nama ostalima daje inspiraciju šta bi smo mi mogli da radimo.

Omiljena aktivnost koju je stavio je okupljanje porodice i ceremonije. 😀

Divan post i divan blog, koji vam savetujem da pročitate.

Šta više posle svakog Blogmas posta dobijate besplatan poklon ili izazov koji morate odraditi tog dana! 😉

„Christmas GIFT GUIDE 2020 : Small Business Edit“

Dizzy Brunette je jedna od mojih omiljenih stranih lifestyle blogerki čiji sam blog redovno čitala, ali od kako je zatrudnela malo ga manje čitam jer često piše o svojoj trudnoći, a to je tema za koju trenutno nisam zainteresovana. XD

Sve u svemu ona i dalje ima neke veoma zanimljive postove na njenom blogu, a nedavno je pisala o Novogodišnjem gift guide-u za ljude koji vode mali biznis.

Veoma je interesantan, estetičan i koristan post koji će vam možda dati ideju šta možete kupiti voljenima za Novu Godinu.

Posetite njen post, garantujem vam divno provedeno vreme čitajući ga. 😀

„A FUN, FESTIVE TAG FOR CHRISTMAS 2020“

https://www.laurenyloves.co.uk/2020/12/a-fun-festive-tag-for-christmas-2020/

Laureny Loves je blog za koji sam saznala pre nekoliko dana kada sam tražila neke Blogmas postove za čitanje dok se odmaram u mome toplom domu uz jednu divnu toplu čokoladu koju sam napravila.

Kada sam videla ovaj post na Google-u pod imenom „A FUN, FESTIVE TAG FOR CHRISTMAS 2020“, iskreno sam se izuzetno zainteresovala za ono šta se nalazi iza ovog posta.

2016 / 2017 godine najpopularniji blog postovi bili su baš ti „TAGOVI“.

Tagova je postojalo koliko želite! Mom tag, Dad tag, Family tag, Pat tag, Travel tag, Blog tag itd.

U tim postovima bi se odgovaralo na određena pitanja postavljena od strane publike ili samog autora bloga i autor bi odgovarao u odnosu na tag koji je stavio. (Pet tag – odgovara na pitanja o svom kućnom ljubimcu).

Vremenom ovaj trend je „izumro“, kako današnji blogeri vole da kažu, tako da kada sam videla ovaj tag iskreno sam se malo zbunila.

Sada izgleda da su ove „tagove update-ovali“ i da oni više dođu kao izazov postavljen od blogera.

Izabrala sam ovaj post da vam predstavim baš zbog togam što je ovo unapređena vrsta tagova koju su ljudi nekada jako voleli da čitaju, a blogeri da pišu. Tako da vam se možda svidi.

„Is there such a thing as an Insta perfect Christmas?“

https://ourfavouritejar.com/2020/12/13/is-there-such-a-thing-as-an-insta-perfect-christmas/

Takođe, izabrala sam da vam prikažem post sa bloga OUR JAR. Post je vezan za pitanje da li zaista postoji savršen instagram Božić?

Kao što svi znate, mi živimo u dobu društvenih medija gde ukoliko nešto nije okačeno na Instagram ili Facebook, kao da se nije ni desilo.

Influenceri širom sveta tragaju za mestima na kojima će se slikati i koje će objaviti na instagramu. Tako da čitanje ovog posta zaista nas uvodi u drugu perspektivu na koju do sada nismo obratili pažnju, a to je ono što se odvija iza kamere i iza tih divnih prazničnih slika koje vidimo online.

Simpatičan je post, savetujem da ga pogledate. 😀

20 fun things to do this festive season“

https://moonlightmel.co.uk/2020/12/20-fun-things-to-do-this-festive-season.html

Moonlight Mels je blogerka koja ima prilično kratke, ali zanimljive postove. Tako da ukoliko ste neko sa malo vremena, a puno obaveza, možda je ovaj blog pravo rešenje za vas!

U ovom postu Moonlight Mels navela je 20 zanimljivih prazničnih aktivnosti koje možete raditi tokom praznika. Tako da ukoliko je ovo tema koja vas interesuje, pročitajte njen post 🙂

„Blogmas 12: Top 10 Balea proizvoda – Milica Beauty“

Decembar je mesec darivanja. A postoji li išta lepšte od toga da sami sebe častite nekim lepim Balea proizvodom za negu tela i lica?

Milica je beauty blogerka koja redovno piše sadržaj vezan za proizvode, skin care, šminku i slično.

Na njenom blogu i instagram porfilu najpopularnije su recenzije proizvoda.

Zimi je vašem telu potrebna posebna nega, a verujem da će Milica moći da vam pomogne pri toj zamisli. Ovaj post sam posebno istakla baš iz tih razloga, tako da post možete da ga pročitate na linku iznad 🙂


Nadam se da vam se svideo ovaj post i da će te neke od navedenih blogova, kao i postova, pročitati. Verujem da na ovim sajtovima ima mnogo sadržaja koji će biti zanimljiv za vas 🙂

Ukoliko vam se svideo ovaj post, obavezno pročitajte i:

Pratite me i na društvenim medijima:

Filteri sa slika u postu:

https://shop.ememblog.rs/product/christmas-mood-package/

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *