Sa obzirom da ste ušli u ovaj post, znači da vi tražite najbolje fontove za vaš novopečeni YouTube, Blog ili instagram profil! Pre par dana sam napravila post „Najbolji fontovi za vaše storije, postove i youtube videe!!! Part 1“, tako da ukoliko ga niste pogledali pogledajte ga asap, zato što u njemu možete pronaći neke od najpopularnijih i najboljih fontova ikada!

Usput, prvi post vezan na ovu temu je povezan sa mojim postom „Kako napraviti savršen thumbnail za vaš youtube / instagram video?!“ tako da obavezno pogledajte i taj post!

U tom postu sam pokazivala kako napraviti savršen thumbnail za youtube videe i instagram videe, a danas ću vam pokazati koji fontovi su mi omiljeni. Takodje, za one koji nisu pročitali zadnji post, sve fontove skidam sa sajta DAFONT na aplikaciju PHONTO. Tako da ukoliko nemate ovu aplikaciju, bolje da je što pre instalirate!

To su neki od mojih omiljenih fontova, možda uskoro napravim part 2 sa najpopularnijim fontovima koje koriste slavne ličnosti i youtuber-i. Do tada ja se nadam da će te uživati i u ovim filterima  😀

P.S. Posetite moje zadnje postove:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *