Nadam se da ste spremni za nove avanture koje ovaj Septembar nosi sa sobom i već na samom startu bih želela da vam poželim srećan početak novog meseca, kao i dobrodošlicu u novi blog serijal koji sam spremila sprecijalno za vas, a u pitanju je serijal Dark Academia & High School tips.

Iskreno u poselednje vreme sam opsednuta Dark Academia estetikom i baš sam se pronašla u situaciji gde ko šta radi ja na pinterestu i tiktoku čuvam slike i videe mračne akademije, njihove estitike, puštam slične play liste i na neki način trudim se da živim u toj nekoj estetici.

Baš čudno!

Takođe ono što mi je postala strašna navika u poslednje vreme jeste da kupujem estetičnu odeću koja podseća na stil mračne akademije. Potrošila sam poslednje evre koje sam imala u šteku i zvanično mi je ponestalo para, koliko sam toga potrošila na odeću i nakit u ovom stilu!

Uzevši u obzir da je mračna akademija najviše povezana za studijama i jesenjom sezonom, odlučila sam da pored ove dark academia sezone kreiram i sezonu povratka u školske klupe gde ću vam dati neke savete konkretno vezano za učenje, završetak srednje škole, organizaciju, upis na fakultet itd.

Tako da će vas ovog Septembra očekivati prilično puno sadržaja vezanih za gore navedene teme, a sama sezona se zove „Dark Academia & High school tips“.

Bitno mi je da istaknem da će tokom Septembra, svakog dana, izuzev petkom, na mome blogu tačno u 14h izlaziti novi LIFESTYLE postovi!

A za vas dragi moji koji više volite da pratite biznis sadržaj, nemojte da se brinete! Ovog Septembra vas očekuje svakog dana novi biznis post vezan za instagram!

Ovog puta na mom blogu će vas očekivati različit biznis sadržaj vezan za instagram, kao što je:

  • Dugački poučni instagram postovi
  • Kratki tutorijali
  • Novi instagram update-ovi
  • Osnove na instagramu
  • i sl.

Iskreno se nadam da će vam se postovi svideti. Svakako ću vam ostaviti komentare uključene da bih mogla da čujem vaš feedback za moje postove. 😀


To bi bilo to za ovaj uvod u novu sezonu na mome blogu, spremite se i navijte alarme, obzirom da dans u 14h izlazi prvi post u „Dark Academia & HS tips“ sezoni, koji sam sigurna da će vam se svideti! 😉

Slične objave