Posle nove godine, svi traže stvaranje novog početka. Pokušavaju da odbace stare stvari koje im više ne služe i pronađu više vibracije, bolje hobije i još bolje prijatelje i veze.

Ova čarolija će vam pomoći da postignete sve ove tako što ćete otvoriti vrata novim stvarima i podstaći vas da zakoračite kroz ta vrata.

Ova čarolija najbolje funkcioniše sa Hekateom, koja bdi nad vratima i tako kontroliše mogućnosti koje nam se pružaju. Najbolje je obradovati je pre nego što od nje zatražite uslugu. Odgovarajuće ponude uključuju jaja, med i pseću dlaku ostavljene na trosmernom raskršću.

Preporučujem da ovo ritualno kupanje obavite u roku od 24 sata od nove godine. Međutim, ovo kupatilo se takođe može koristiti bilo kada kada ostavite nešto iza sebe i tražite nešto novo, na primer nakon prekida ili otkaza. Svaki trenutak je otvoren za više čarolije u veštičjem životu.


Napomena: Kao što znate Oktobar je veštičiji mesec, i baš iz tog razloga sam odlučila da na mome blogu kreiram sezonu #WITCHCRAFT-a gde ću vam tačno 26 dana davati male veštičije savete koji vam mogu biti od koristi! Tako da ukoliko ste slučajno naleteli na ovaj post i ukoliko vam se ovaj post svidi pozivam vas da posetite moj tag witchcraft i pročitate ostale witchy postove koje imam na mome blogu!


ŠTA ĆE VAM SVE BITI POTREBNO?

  • 5 delova Soli za kupatilo ILI otvarač za puteve / Abre Camino soli za kupanje
  • 1 deo Glog
  • 1 deo ruzmarina
  • 1 deo Borove igle
  • 1 deo korena sladića (opcionalno)

UPUTSTVO

U činiji pomešajte sastojke dok Hekateu izgovarate sledeće pesme:

Stari prtljag iza mene,
Nove mogućnosti pre mene,
Na Hekatinom putu, nikada ne zalutavši
Vrata se otvaraju preda mnom,
Obilje blagoslova da me nađete,
Na Hekateinom putu, nikada ne zalutavši

Nakon što se vaši sastojci pomešaju, pokrenite vruću kupku i umešajte sastojke u nju. Spustite se u vodu dok još jednom ponavljate pojanje, a zatim dozvolite sebi meditativno kupanje.

Pokušajte da ne budete previše ometeni, samo pustite da vas kupka isprazni u protekloj godini kako biste se lakše ispunili mogućnostima za narednu godinu.


Ova čin je jednostavna ali morate biti u miru sa svojim mislima i osećanjima u datom trenutku izvođenja čarolije, tako da budite pažljivi!

Takođe, moj iskren savet vama bio bi da malo poradite na vašim veštičijim moćima pre nego izvedete ovu čin. 😉

Ukoliko vam se svideo ovaj post, onda vam savetujem da pročitati i:

Takođe, ako vam se svideo moj blog možete postati redovan čitalac moga bloga, tako što će te me zapratiti na instagramu @ememblog.rs i gledati moje storije. Obzirom da na mome blogu koji sada čitate svaki dan izlaze novi blog postovi, putem instagrama će te biti obavešteni kada u toku dana izlaze i biće vam ostavljen swipe up link da bi ste čitali svaki novi post koji izbacim!

P.S. Možete me zapratiti i na drugim društvenim medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave